תגובה להודעה: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בחייאת חיים, בשביל מה המיטה בתוך הרכב, והכריות הפרסיות, והמקלחת החמה אם על כל קלקול קיבה קטן אתה צריך לברוח הביתה?
לא הבנתי דבר יותר פשוט
והייתי בטוח שייצרת אותו,
לא היה לך שקיקקי נייד?
לא ייצרת איזה מתקן שאיבה שמגיע ישר מאמצע הכיסא שואב את כל ה"סחורה" מוביל אותה לפגוש האולטימטיבי כאשר בפגוש חציו לאחסנת הסחורה חציו "הידה " לשטיפה,
אההה זה לא היה המטרה ??? שח הפגוש הכוונה ,
טוב ,נו
כנראה לא הבנתי :grin::grin:
4 קבצים מצורפים
האלומיניום מקבל צבע לילה-מט חדש בעבודה עצמית. מחיר הצבע 190 ש"ח + יומיים עבודה.
אין איזו דרך לשלב פרקטיקה יחד עם אסטטיקה? ;) אתה חייב להחליף את הגריל המפחיד הזה...
נראה אחלה במיוחד השילוב עם הגג הלבן..
אבל הגריל בהחלט מקלקל...למה לא לעשות אותו שטוח ???
הגריל הוא הדבר היפה ביותר בדבר הזה. אחריו יהיה המיכל מים החדש שבטמבון האחורי.
חזרתי היום בשלום מטיפול אינסטלציוני בלב שעבר בשלום. זה אומר שבשבוע הקרוב לפי הוראה מפורשת של האינסטלטור אסור לי אפילו לשבת במושב הנהג של הבהמה.ככה הפסדתי שבת חג וגשר.יותר מדי הפסד בשביל לב דפוק אחד.
כנראה שאת הימים הקרובים אקדיש לכתיבת שירים.הדבר היחיד שעוד לא אסרו עלי....
חיים,דבר ראשון תהיה בריא,דבר שני מהידועות הן שבני המוצא התימני אינם נוטים לחלות במחלות לב,אז או שאין לך כלום-או שתברר אולי אתה ילד פולני חטוף?
תהיה בריא ידידי,שמור על המשאבה-ותגיע בריא כמו שור ל"חשיפה" של האלומיניום-מעבר לחשיפה יארע במקום נס נוסף בו תימני אחד ישלם חוב לתימני אחר.
דרור הראל
מסתבר שלהיות טמבל אפשרי גם בגיל מופלג.
כל הזמן אני נוסע בחששות אמיתיים מהעובדה שהקיץ כאן ועדיין אין לי שעוני-חום ניפרדים לשני ראשי המנוע. מה עוד שאני רוצה גם שעוני טמפרטורת החוץ וטמפרטורת תא הנהג. אם נוסיף לזה גם שעון חום לגיבוי של המים קיבלנו 5 שעונים זהים שכדאי להוסיף לדשבורד.
מסיבות תקציביות דחיתי את עינין השעונים וחשבתי רבות על הפאנל שבהם ימוקמו. גם בשרשור הזה יש הרבה על הצורך המיוחד בהם.
בשיטוט שלי ברחבי האינטרנט למציאת הפתרונות האפשריים ,מצאתי התקנה של טרמוסטט אלקטרוני זהה לטרמוסטטים שאני מרכיב על המקררים שלנו ,והמציג בצורה דיגיטאלית את הטמפרטורות בדיוק של עשירית המעלה עם רגש מתכת בעל חוט ארוך ,בדיוק כמו שנחוץ לי. המחיר שאני משלם עליהם בכמויות מסחריות הינו בסביבות 150 שקל ליחידה .עכשו לא נותר לי אלא לפתור את בעיית המיקום ולפחות מבחינת הטמפרטורות אני סגור טוב.
נותרה בעיית לחץ שמן שיש לפתור בהקדם ,ואם כבר אז למצוא גם לה פתרון דיגיטאלי.
ההפרש הכספי בין מה שרציתי למה שאעשה עומד על 3000 ש''ח לפחות - וזה מספיק בכדי להתפשר.
תודה לכל המנחמים,בינתיים אני רק שווה יותר לתעשית המיחזור הסינית עקב כמויות הנירוסטה הגדלות באזור הלב.
חיים תלמד קצת את תחום הסטנטים, זה לא שונה בהרבה ממה שאתה מכיר באלומיניום. אולי יהיו לך רעיונות חדשים. :D
תגובה להודעה: חוזר: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
איתרתי מקום מעולה עם עצי אקליפטוס ענקיים המרוחקים מספיק אחד מהשני בכדי לאפשר הכנסת עשרות ג'יפים.
היות והמקום אינו סודי הנה הכתובת וההכוונה למקום.
כשבאים מהצפון - מגיעים לצומת חדרה מכביש 4 או 2 או מכיוון עפולה ופונים שמאלה או ימינה בהתאמה לכיוון דרום ולכיוון העיר חדרה. חוצים מיד את גשר נחל חדרה וניצמדים לימין.יש לפנות בפניה הראשונה ימינה/מערבה בכניסה לשכונת חפציבה ,כמאה מטר לאחריה שביל הפונה ימינה/צפונה למרכז ההדרכה של חברת החשמל.לפני הגדר התוחמת של המרכז מצד מערב יש חורשה יפה של אקליפטסים זקנים וענקיים בגובה קרוב ל-40 מטר. זה המקום.
לבאים מדרום - מגיעים מכביש 4,חוצים את כל חדרה עד שחוצים את צומת הכניסה לאזור התעשיה הצפוני -ומפעל אליאנס לצמיגים מימין/מזרח. הפניה הראשונה שמאלה/מערבה לשכונת חפציבה - והשאר כנ''ל.
על הג'י.פי.אס ציינו שכונת חפציבה ,חדרה.
נ.צ מדוייק אוריד בשבת.
חיים
עזוב אותך מהחורשה המעפנה הזו
לדעתי הדיונה הגדולה בקיסריה ממש במרומי הדיונה תהיה מקום מצויין
צל ?
כל אחד יביא משהווווווו
אם באמת יבואו כל כך הרבה כלים ,והאנשים יירצו להסתובב ברגל בינהם ולהכיר אחד את השני ,לבדוק את הכלים ולשתות משהו ביחד- זה חייב להיות במקום עם צל טבעי על כל השטח ולא בשמש של חודש יוני.
נראה לי שאתה לא מכיר את החורש הזה באופן פרטני ולכן אתה כנראה מסויג.
זהו - הפור נפל.
אני מזמין 8 טרמוסטטים אלקטרונים לכל צרכי בדיקת החום ברכב ובסביבתו.מדי החום יכולים להתכוונן לצפירת אזעקה לפי הטמפרטורה הרצויה בהתאם למיקומו. הטרמוסטטים האלה בודקים טמפר' בין מינוס 50 לפלוס 150 מעלות צלסיוס.הם כמובן דיגיטליים ועלותם המשוערת תהיה 200 ש''ח ליחידה.
הצג הוא מלבני במידות 70/25 מ''מ ואצטרך לבנות פנל מיוחד בכדי להלבישם עליו בצורה מסודרת.
אלה הנתונים שהם אמורים לתת.
1. חום ראש מנוע ימין.
2. חום ראש מנוע שמאל.
3. חום שמן מנוע בקרטר.
4. חום שמן גיר.
5. חום שמן טרנספר.
6. חום מים ביציאה מהרדיאטור.
7. טמפרטורת סביבה חיצונית.
8. טמפרטורת סביבה בתא הנהג.
יש לדעתכם מה להוסיף???
אני בטוח שלא תיקח את זה אישית...
אבל במושב של כיסא הנהג - בדיוק מתחת לעכוז.
אם אנחנו כבר מודדים כל טמפרטורה אפשרית בתאי הרכב ומחוצה לו...
הרגשתי צורך להשתתף בשרשור, לכזו הרמה להנחתה הייתי חייב להגיב.
חיים, אתה יודע שאני אוהב אותך ומאחל לך המון בריאות ואריכות ימים :D
נתראה במפגש.
הכי חשוב זה לא לשכוח לחבר את כל חיישני הטמפרטורה ל-"data loger" וכמובן לתוכנת אנליזות תרמיות טובה כמו fluint על מנת לקבל מפה תרמית של פרופיל הטמפ' בכל מילישניה.
בעזרת הנתונים החשובים הללו תוכל בקלות להימנע משבירת ציריות ושאר מחלות לנד רובר.מיותר לציין שגם תצרוכת הדלק תשתפר פלאים,והרי לך מוצר זלמנסון משובח.....:-)
הכל בהומור ללא כל כוונה לפגוע או להעליב,להיפך,אבל אני באמת חושב שזה מוגזם.
רוב האינפורמציה שתאסוף תהיה חסרת משמעות עבורך ואפילו תבלבל ותטעה אותך ואתה עשוי להיכנס למצב של "היסטרזיס",אתה לא יודע מהי הטמפ' התקינה של שמן המנוע ומהו הטולרנס המתאים ויתכן והנקודה בה תבחר למדוד לא תראה את הטמפ' האמיתית בגלל התנגדויות טרמיות בדרך בכל נק' ונק'.
שני מדידים,אחד לכל ראש זה מעל ומעבר לדעתי.ניתן בשקט להסתפק באחד ולוודא שמערכת הקירור תקינה לחלוטין(מה שכבר עשית אם אני לא טועה)
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
חזרתי היום בשלום מטיפול אינסטלציוני בלב שעבר בשלום
8. טמפרטורת סביבה בתא הנהג.
יש לדעתכם מה להוסיף???
9. טמפרטורת הנהג.
10.מד דופק
11.מד לחץ דם
את שלושת האחרונים לחבר לטלפון לוויני עם חיוג מקוצר.......... :-)
זה בסדר כל ההסתלבטויות עלי. אני רק מבקש שלא תמחקו את מה שכתבתם כאן,היות ולאחר ההתקנה של כל המערכת הזו ,תוכלו לקבל ממני ייעוץ ללא תשלום והתקנות בתשלום גבוה. ראו הוזהרתם.