מחפש להצטרף לקבוצה. עדיין קיים? אני רואה שהשרשור די ישן
Printable View
מחפש להצטרף לקבוצה. עדיין קיים? אני רואה שהשרשור די ישן
תזכורת לגבי חוקי הקבוצה:
תנאי לצירוף לקבוצה הוא אישור והסכמה עם חוקים אלו.ציטוט:
הקבוצה היא קבוצה שקטה. אפילו חרישית. פירסום בקבוצה רק במקרה של בקשת חילוץ של מישהו שחבר בקבוצה זו או בני משפחה מדרגה ראשונה.
נא להתחשב בחברים האחרים בקבוצה ולהמנע ככל האפשר מתקשורת מנהלית בפורום זה. להודעות כאלה נא להשתמש בשירשור המקביל באתר גיפולוג. או לפתוח קבוצה יעודית בווטסאפ.
יוצא מן הכלל הוא חילוץ שיש בו סכנת חיים.
אתה מוזמן לשלוח ה"פ עם שם פרטי, שם משפחה וכינוי באתר אל לביא, בועז או אלי
הנה הכללים המעודכנים:
בקרוב תצורפ/י לקבוצת חילוץ לחברי גיפולוג. הקבוצה היא קבוצה שקטה. אפילו חרישית. פירסום בקבוצה רק במקרה של בקשת חילוץ של מישהו שחבר בקבוצה זו או בני משפחה מדרגה ראשונה.
נא להתחשב בחברים האחרים בקבוצה ולהמנע ככל האפשר מתקשורת מנהלית בפורום זה. להודעות כאלה נא להשתמש בשירשור המקביל באתר גיפולוג. או לפתוח קבוצה יעודית בווטסאפ.
יוצא מן הכלל הוא חילוץ שיש בו סכנת חיים. רצב כללי הקבוצה.
1. הקבוצה נועדה לסיוע הדדי בין חברי גיפולוג החברים בקבוצת חילוץ בווטסאפ ובני משפחתם מדרגה ראשונה בלבד.
2. חברי הקבוצה אינם מחלצים מקצועיים, ועזרתם מבוססת על רצון טוב. כל הנעזר בחילוץ של מי מהם, עושה זאת על אחריותו בלבד.
3. הקבוצה נועדה להיות שקטה - מי שלא יעמוד בכללים באדיקות - יורחק.
4. בקשת הצטרפות לקבוצה, נא לשלוח בהודעה פרטית.
5. שלא נזקק. אם מישהו בכל זאת צריך עזרה, נא לשלוח את מירב הפרטים. מיקום, מספרי טלפון, אם יש דחיפות, ילדים קטנים, חוסר במים או במזון, רכב על סף התהפכות חו״ח וכו׳. מענה לקריאה, נא לפרסם באותו שירשור, שנדע שמטופל. לאחר יצירת הקשר הראשוני, נא לעבור לתקשורת פרטית. ווטסאפ או טלפון. בעלי מכשירי הקשר, נא ציינו מספר תדר אמריקאי/אירופאי עליו אתם נמצאים. במידה ואיזור החילוץ מאופיין בקשיי קליטה סלולרית, ציינו שעה שבה תהיו זמינים ליצירת קשר נוסף.
6. על סיפור החילוץ, כולל תמונות, נשמח לשמוע בפורומים של גיפולוג. למען יחכימו כולם.
7. תצורפ/י לאחר שתאשר/י לי בחוזר, שכללי הקבוצה מקובלים עליך.
ברוכים הבאים וכל טוב.
נשלח מהנייד שמתעקש "לתקן" את האיות...
נשלחה ה"פ. תודה
אשמח להצטרף גם אני
052
6460050 תודה
ב 25 באוקטובר, מתוכננת סדנת חילוץ נוספת בהדרכתו של אסף. הסדנה תכלול הדרכה תיאורטית ומעשית.
גם הפעם, הסדנה מוגבלת ל 20 משתתפים. גם הפעם ההשתתפות כרוכה בעלות סימלית.
מיקום, שעת התכנסות ושיטת ההרשמה יפורסמו בהמשך.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
והפעם אני בארץ לשם שינוי ...
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
זו סדנה חוזרת או סדנת המשך ?
חוזרת. כלומר התכנים חוזרים לא המשתתפים.
(-;
אסף.
ממליץ בחום לכולם...
נשלח מהנייד
נהדר, אני בפנים.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
בפנים!
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אני בפנים.
בפנים
הצעה למארגנים בנוגע לתשלום: אם תאספו את הכסף בפייבוקס במקום בביט, זה מאפשר גם למי שלא מנוי על האפליקציה לשלם, באמצעות אתר אינטרנט, בלי להתקין כלום.
גילוי נאות: יש לי קשר לחברה, ולא - לא יוצא לי כלום מהפוסט הזה ...
מעוניין להגיע
תודה
מיכאל
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעוניין. אולי גם נעשן איזה נתח או שניים