תגובה להודעה: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
רעיון בונה ...
אפשר אולי לחבר את כל החיישנים האלו לנאונים עם כמה צבעים בתחתית המרכב ...
לפי חום המנוע ישנו הנאונים את הצבע בין אדום לירוק לסגול לורוד וכחול ושאר צבעי החשק.
ככה תוכל להיות מולטי קולור באופן אוטומטי בזמן הנסיעה ...
זה מוצר זלמנסון שכל נהגי ההונדה השחורה ו/או פראדו קצר שחור יקנו בכסף מלא !
....
ו ... שמור על הבריאות ! לאט לאט
לדעתי המפרט המושלם
שעון חום ראש ימין
שעון חום ראש שמאלי
שעון חום שמן מנוע
שעון חום שמן גיר
כל השאר מיותרים
שאלה ליודעי דבר.
8 הטרמוסטטים שצוינו למעלה מאפשרים התרעה על נקודת חום קריטית. נא הציעו את המעלה הרצויה בכל שעון - ככזאת שתפעיל את האזהרה.
השעונים יגיעו בשבוע הבא ואולי יותקנו לפני ההשקה.
אין איזה מכשיר שיודע להתחבר לכמה רגשים במקביל ולתת אזהרה כשאחד מהם עובר תחום מוגדר?
הודעה דחופה לחברים באתר.
מפגש ההשקה יידחה בכחודש מהסיבות הרגילות של חוסר חלקים חיוניים וחוסר זמן לביצוע ההתקנות ההכרחיות בג'יפ.
על המועד החדש תצא הודעה נפרדת.
עד היום טרם קיבלתי את מיכל המים החדש המיועד להיות פגוש אחורי וכן עבור מים חמים למקלחת. השעונים החדשים שהזמנתי אולי יגיעו השבוע ואולי רק בשבוע הבא. הציליה אמנם תהיה מוכנה היום לאחר השיפורים אך אוכל לקחת אותה רק ביום שישי ויש עליה עדיין עבודה וצורך בניסוי הקמה.
התנצלותי מעומק לב לכל אלה שתיכננו להסתלבט על הכלי ועלי במשך השבת הקרובה.
נא להפיץ את הבשורה המרה לכולם בכל הזדמנות,למרות שבטוח שכמה יתקשרו אלי בשבת לשאול למה אין אף אחד במקום.
אולי מנהל הפורום יעשה באנר קטן בנושא למשך הימים הקרובים??????.
ורק שלא תגידו שזה לא היה צפוי..................
כל החלקים שפורקו מהרכב יימסרו חינם לכל דורש במהלך החודש הקרוב.
מושבים 6 ו-7, חלקי פלסטיק , כיסוי אחורי לתא מטען, חיפוי דלת אחורית ,וישר אחורי,ועוד ועוד- הכל אפשר לקחת בתאום מוקדם.
ושרק תיהנו.
חיפוי דלת אחורית אומץ ויחליף את הבלוי שלי. תודות לחיים.
אתמול הגיעה הציליה המתוקנת. לפחות לפי החבילה הארוזה ,היא הרבה יותר ידידותית מבחינת המשקל. אם נוסיף לזה שהיא גם מחולקת לגג בנפרד משלושת הדפנות ,הרי ההרכבה שלה צריכה להיות ממש נוחה מבחינה תאורטית.
בשבת אעשה נסיון הרכבה בתצורה המתוכננת שלה - 90 מעלות לעומת הרכב. יותר מאוחר אתקין בפגוש האחורי עוד נקודת עגינה ,ואנסה להרכיב אותה לפי ההצעה של גלעד ב-45 מעלות.
כל החלקים המיותרים של הרכב אמורים להיזרק בימים הקרובים אם לא תגיעו לאסוף אותם במיידית - ראו הוזהרתם ואל תגידו ''חבל שזרקת'' כבר בשבוע הבא.
היום אני עתיד לבנות את הציליה החדשה בפוזיצית ''קיץ'' שלה.
תמונות בהמשך.
סוף סוף אחרי שנה של ניסיונות ,שגיאות והצלחה בסוף ,יש ציליה סוף הדרך.
תמונות יהיו כאן כשאמצא מי שיעלה אותן - הכל כרגיל.
אתמול הגיעו בהפתעה 10 טרמוסטטים דיגיטליים שיש בדעתי למקם בדש-בורד את רובם ברגע שאגמור לייצר תושבת שטרם תוכננה עבורם.
אני נוטה להשתמש באריזה המקורית שלהם העשויה מפלסטיק מוקצף ואיכותי שמסביבו אתקין קופסת אלומיניום.
היום אתחיל לחשוב כיצד לעשות זאת.
הרגשים שהגיעו מתאימים לטמפרטורות של עד 80 מעלות בלבד ונאלצתי להחליף את חלקם לרגישות של 150 מעלות. אתמול הגיעו החדשים. בינתיים התחלתי בחיבור חוטי החשמל בינהם כך שאצטרך רק הזנת חיובי ושלילי אחד עבור כולם.המיקום קצת בעייתי היות וזה תופס אורך רציני על הדשבורד,והקיבוע דורש גם מצב שניתן לפרק את אחד מהם בלבד בכדי שאפשר יהיה לבצע החלפה במידת הצורך.עוד לא ירד לי האסימון על שיטת הקיבוע.
בינתיים ,אני חושב על חופשה בת שלושה ימים לפחות ואפילו ארבעה, של זולה במקום נידח,במיוחד לאחר שהאוהל הסעודי בנוי לתפארת.הרעיון הוא להתמקם במקום מוצל עם מים נקיים של נחל זורם והמועדף ביותר זה משהו מידברי עם נוף לסוף העולם.זה אמנם לא תחליף למסע חוצה מדבר אך זה בוודאי חוסך הרבה דלק יקר. מה עוד שבאמת אני מעדיף הפעם הסתלבטות ומנוחה שקטה.
יש למישהו רעיון בונה???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
בינתיים ,אני חושב על חופשה בת שלושה ימים לפחות ואפילו ארבעה, של זולה במקום נידח,במיוחד לאחר שהאוהל הסעודי בנוי לתפארת.הרעיון הוא להתמקם במקום מוצל עם מים נקיים של נחל זורם והמועדף ביותר זה משהו מידברי עם נוף לסוף העולם.זה אמנם לא תחליף למסע חוצה מדבר אך זה בוודאי חוסך הרבה דלק יקר. מה עוד שבאמת אני מעדיף הפעם הסתלבטות ומנוחה שקטה.
יש למישהו רעיון בונה???
המפל של נחל חצרה.
מגיעים מכביש הערבה בצלב של נחל אמציה-חצרה בהצטלבות עם כביש הערבה.יש בהמשך המסלול מפל ענק ולמטה יש צל,עצים ובולי אבנים ענקיים(קוביות) החתוכות בדיוק רב.
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
יש למישהו רעיון בונה???
אחלה פנטזיה....
אפריקה הולך?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itay-rover
המפל של נחל חצרה.
מגיעים מכביש הערבה בצלב של נחל אמציה-חצרה בהצטלבות עם כביש הערבה.יש בהמשך המסלול מפל ענק ולמטה יש צל,עצים ובולי אבנים ענקיים(קוביות) החתוכות בדיוק רב.
איתי.
רק שאסור להגיע לשם עם הג'יפ.....
מים זורמים - רק בזמן שיטפון ונקיים הם לא....
חיים - השתגעת לגמרי? אתה רוצה להתקין 10 תרמוסטטים עם 10 תצוגות שונות על הדש בורד?
חפש (אני בטוח שיש) "מח" שיודע לקרוא כמה רגשים המקביל ולהתריע כשאחד או כמה מהם עוברים סף מסוים. בטוח יעלה פחות מ-10 נפרדים
גלעד
גלעד, תרגע - בינתיים רק 8 רגשים, אבל אולי אוסיף עוד שניים. אבל רק אולי.....
חיים,
מרוב שניסית להפשיט את הדיסקו ולעשות אותו יותר "טיפש" אתה בסוף מתקרב להגדרה של חללית..
זו לא אשמתי. רכב שטח שניבנה עם שעונים של פיסטה. לך תאמין.
חיים, תענוג לקרוא את ההודעות. אני לומד כאן על הדיסקברי יותר מאשר בשנתיים שהיה אצלי.
מה שכן - היית צריך לקנות דיפנדר או ויטרה ארוכה (מקום למיטה) כן, למרות מחיר הקנייה הנמוך.