נכון וזה ממש משפיע לטובה.
Printable View
ולכבוד שבת הזמנתי את זה...
לקרוואן או לגורר (לרכב)?
שים לב שהם חייבים להיות מנופחים תמיד למינימום 5psi אחרת הם מועדים להצבט ולהתפנצ׳ר, מנסיון ... חוצמזה מוצר מצויין ☺
הפאנל הסולארי שמצולם בפח נראה דומה באופן מטריד לפאנלים שלי, תוכל לפרט קצת יותר לגבי מה שקרה להם ?
תודה, בהוראות כתוב לנפח אותם ל 25 עד 35 PSI , זה לפני שמורידים את הרכב מהג'ק או אחרי ?
- - - Updated - - -
זה פאנל גמיש של 100 וואט. הם פשוט הפסיקו לייצר וגם החלק העליון שלהם איבד מהברק שהיה לו , כאילו שהשמש הרסה את פני השטח. אמרו לי שהם מאד מושפעים לרעה מחום.
חום??לא יכול להיות ברי אתה גר באחד המקומות היותר קרירים בארץ
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מניח שהלחץ הוא אחרי שמורידים מהג׳ק. אני זוכר מקסימום של 40psi. אבל חשוב לשמור גם על המינימום, שלא יייצבטו...
לגבי הפאנלים, אני מניח שהם היו בשמש כל הזמן, גם כשלא היו בשימוש. אחרי כמה זמן הם נדפקו אצלך ?
(אצלי עד עכשיו פרופיל השימוש היה שונה, רק בטיולים, אבל אני שוקל להכניס אותם לשימוש שוטף במקום המטען שמחובר לג׳יפ בשגרה)
חנן,
אני עם כריות כאלו כבר רכב 3! ברציפות (ואני מדבר על למעלה מ 12 שנה), ולפני זה עם פתרונות אוויר אחרים, כך שאותי לא צריך לשכנע (וכתבתי את זה פה כמה פעמים).
אבל....
למה הקרוואן צריך את זה? המשקל נסיעה שלו, די קבוע, לכאורה לא צריכה להיות בעיה להתאים קפיץ קבוע ( אלא אם אתה "מנסה" לתקן טעות בתיכנון ויש לך קפיץ חלש מדי?).
לגבי הרכב הגורר, ובעיקר על הסרן האחורי שלו, יש הבדלי משקל גדולים בין רכב ריק שלא גורר, לבין זמן טיול, רכב עם אנשים וציוד + גרירה.
זה בדיוק! המקרה הקלאסי של הכריות האלו, בסרן האחורי של רכב שגורר קרוואן. בקיצור, אם כבר אתה מכיר את המוצר ומשקיע, הייתי משקיע גם ברכב עצמו.
דרך אגב, אם הכריות במידה נכונה, הבעיה של צביטה שנדב מדבר עליה, לא קיימת.
הכריות אצלי נבחרו בתיאום עם החברה אחרי ששלחתי להם מידות מדוייקות של פנים הקפיצים, ולחץ אוויר מינימלי זה חלק מהוראות המוצר...
צודק, יותר הגיוני. עם איזה בקר ?
בקר זהה לבקר של הפאנל הגדול.
כזה רק של 10A
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F312209512515
התצוגה לא גוזלת חשמל יקר בלילה ?
בבוקר עדיין מראה 12.5, אבל אני מנתק בלילה בגלל הספק שנשאר לי..
לא התנסחתי במדוייק: אסור לתת ללחץ האוויר לרדת מתחת ל- 5psi. חייב להיות מנופח תמיד, כי אם אין לחץ אוויר בכרית היא עשוייה להצבט.