תגובה: בעלי צ'ירוקי XJ - נפתחה קבוצת WhatsApp
ווטסאפ, בעיני, הוא לא מתחרה. זו טכנולוגיה משלימה.
אתר אחר הוא כן מתחרה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
בבקשה!
הנה - בדיוק מה שאמרתי - פתרון אופרטיבי.
זה לא שווה כלום... ייצר הסקרנות גורם לי לפתוח את ההודעה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
ווטסאפ, בעיני, הוא לא מתחרה. זו טכנולוגיה משלימה.
אתר אחר הוא כן מתחרה...
זה לא איך שאתה מציג/רואה את זה. זה איך הם רואים את זה... ג'יפולוג הוא ברברתי ולא מסנן ויש בו טרחנים ולא מיידי ולכן יוצאים לוואטס-אפ - כך אילן מציג את הדברים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
...
לדעתי, כל קריאה לאלטרנטיבה לאתר, מקומה מחוץ לאתר (לא בצנזורה וחסימה אלא דווקא במשמעת עצמית וכבוד ודרך ארץ) היא אוף-טופיק.
וזה מה ששכתבתי.
להשתמש בתפוצה והפופולריות של האתר ובמסד נתוני החברים בו, על מנת להגיע לקהל יעד של... מתחרה לאתר (לפי הגדרת פותחי השירשור והתומכים בהוצאת החברים) היא מאוד לא ... מנומסת, בלשון המעטה.
אם אתה חושב שזה המקום לעשות זאת - יענו לפנות לקהל היעד לעבור למתחרה - הרי שזהו גם המקום לענות לקריאה שכזו.
הם מציגים/מוכרים את זה כאלטרנטיבה ולא משתפים את האתר במה שעולה שם (ושוב - אני לא מבלבל אלא מפריד, בנושא זה, בין השניים אילן ו-opl) , כתוספת והשלמה של זה לזה...
וזה לא יאה.. לעשות מתוך האתר.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
:rolleyes::confused:
החיים מלאים דילמות - ואז אתה נכנס ואומר לעצמך - נו.. ידעתי... שום דבר לא השתנה עם הקשקשן הזה. מזל שהוא חסום.
ואז נכנסת עוד הודעה כזו ו... "נו... ידעתי..."
הנה..מצאתי - ברוב טרחנותי, לא טרחתי להסתכל בלינקים למטה...
על מנת להפריד את דעתי (המנומקת) מטרחנותי (שמרחיקה אנשים ומפחידה אותם), יש לי הכבוד לצטט טובים וחכמים ממני:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אז זהו, שלמרות שפה ושם פיחסבוק הוא אחלה כלי-עזר ושלא מעט גולשים מגיעים לג'יפולוג ממנו - בסופו של דבר יש סתירה, ופיכסבוק כן בא בהכרח על חשבון ג'יפולוג, נוגס בו וממנו, הורס ומחרב אותו, ממש כפי שהוא הורס ומחרב כל חלקה טובה גם באתרים אחרים.
וכל "קבוצת תמיכה חד-מותגית" שכזו בשורה התחתונה תורמת את שלה למה שחלק מהגולשים מתלוננים עליו - ש"ג'יפולוג הוא כבר לא מה שהיה פעם". אתם קולטים מה אתם מעוללים בכל פעם שאתם פותחים לעצמכם קבוצה פרטית של מותג/דגם אחד שכזו בפיכסבוק?... במקום שמוקד המידע והידע יישאר כאן לטובת כולם, ואולי גם לטובת מי שהיום אין לו לנדרובר ומחר אולי כן - כל הידע הזה בוודאות יילך לאיבוד אי שם בביוב של הפיכסבוק.
כמובן שאם זה מה שאתם רוצים - זו זכותכם. כמו שאומרים - תהנו עם זה ובהצלחה. כל אחד והמקום שמגיע לו.
אבל לפתוח כאן שרשור כדי לשכנע אנשים לעבור מכאן לשם? לטעמי חוצפה ועזות מצח - וזה בעדינות ובלשון המעטה. זו כמובן דעתי בלבד.
בעלי צ'ירוקי XJ - נפתחה קבוצת WhatsApp
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
הרגת [emoji23]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
אני בקבוצות בווטסאפ, וגם נכנס לפורום, אחד לא נוגד את השני ונהנה משניהם, אז כנראה בגלל הרגל של שנים רבות כמו רוב הותיקים כאן.. חייבים להקליק על הפורום מדי פעם כי זה כבר אורח חיים, אי אפשר בלי, למרות שהתכנים כבר לא כמו פעם, והתעבורה שונה, ונכון שרוב הכותבים הם כמה חברים בודדים שמגיבים בכל נושא שעולה, ולעיתים זה קצת מוזר כיוון שחשים שהפורום הוא למעשה כמו אותה קבוצת ווטסאפ אבל שפתוחה לקריאה לכולם, וכאן הבעיה.
כי רוב התכנים שהיו מעניינים בעבר בגלל שינויים בהלך הרוחות כבר לא מתחדשים היום, כי מי המתאבד שיתפאר בשיפורים שעשה בריכבו בחצר האחורית.
אז נשארנו עם פורום שמשמש בעיקר לקריאה של כתבות היסטוריות, גם על ידי משתמשים חדשים שברובם רק יקראו ולא ישתתפו.
אבל בתכלס, התרומה למשתתפי הקבוצות בווטסאפ היא בכמה דרגות גדולה יותר, שיתוף המידע על בעלי מקצוע, פתרונות יצירתיים להתמודדות עם קשיים שאין מצב לקבלם בפורום, האינטימיות והמהירות גורמים לשינוי בהרגלי הגלישה, דומה למעבר שנעשה ממחשבים שולחניים לגלישה בסלולר.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
וכשמישהו כבר כן כותב משהו חדש ... אז מיד מנסים לחסל אותו .. ;)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk