אני שלחתי בקשה לתגובה רשמית בשם הקהילה, דוברת הרט"ג מטפלת בעניין.
אנא, סבלנות.
Printable View
אני שלחתי בקשה לתגובה רשמית בשם הקהילה, דוברת הרט"ג מטפלת בעניין.
אנא, סבלנות.
בהתייחס לפקחים, ברור שיש רבים מהם שהם יותר מבסדר. (ולכן כתבתי את מה שכתבתי)
לצערי, לא רק שהם מייצגים את הרשות, אלא שלעיתים הם גם המבצעים בפועל של אותה אג'נדה בריונית.
תראו שוב את התמונה של השלט בפתיחת הדיון-
התאריך של הסגירה מתייחס ל- 1.1.17
למיטב בדיקתי, השבת התאריך היה 10.12.
מי שנעל את השער בשבת הוא איש ביצוע (פקח?) ולא מי שקובע מדיניות.
אבל כמו שנמרוד אמר, נמתין לתגובת הרשות.
זה שהדוברת מטפלת בזה זה טוב!
במקביל לתגובת הדוברת שאני מקווה שתגיע בהקדם.
האם מי מהחברים שגר קרוב, יכול לבצע סיור באזור ולדווח בדיוק מה המצב בשטח. כלומר - איפה יש שלטים ואיפה יש שערים סגורים/פתוחים. צילום ונ.צ. של כל נקודה כזאת. עובדות. אם יש מישהו כזה אשמח שישלח לי את המידע במייל.
כתבתי כבר קודם, וגם בפוסט ספציפית על הנושא הזה מלפני השריפות. השער נעול (וכנראה נפתח ונסגר חליפות לפי צרכים של בעלי עניין/סמכות).
כשאני הייתי שם בשלהי הקיץ התירוץ על השלט היה "סכנת שטפון". נו, באמת.... x-(.
מהצד השני, ועם כל הצער שבמקרה מהשבוע האחרון בברכת צפירה, הרשתות החברתיות וגם חלק מהתקשורת כבר מפנים את האצבעות כלפי הרשות. אז אין פלא שהגישה היא "ככל שאנשים יטיילו פחות יהיו פחות אסונות ופחות לכלוך ופחות נזק".
לא חשבתי שאי פעם אגיע לסיטואציה שאני אומר את זה אבל נראה לי שעם הזמן לא תהיה לי ברירה, וכדי שגם ילדי יוכלו לטייל ולרכוש ערכים של שמירה על הטבע, אצטרך להתחיל לחצות את הקווים... :-(
אין טעם להכניס לדיון הזה את הפחד של הרשות מתביעות והפתרון שלהם בדבר הרחקת הציבור= אין מי שימות/יפצע/יתבע.
השיח המשפטי, לגיטימי או לא ככל שיהיה, לא צריך לעניין אותנו כציבור שהשטח שייך לו.
זה עצוב אבל עלול לקרות.
השטח בנקודה הזו נסגר רק לרכב מנועי ולכן טעוני בטיחות לא רלוונטיים לגביו
לפני כחודשיים נסעתי שם והמראות שראיתי היו מזעזעים. בכל פינת מנוחה ערימות ענק של אשפה מחיתולים ועד בקבוקי פלסטיק ובירה.
מי שאחראי לנקות אלה הפקחים שכנראה נמאס להם להיות הסניטרים של עם ישראל.
כנראה שישנם שני צדדים למטבע.
התפקיד שלנו זה לא להשאיר זבל, ואנחנו המטיילים חייבים לקחת את הזבל שייצרנו איתנו, זה לא תפקיד של הפקחים.
נמרוד
נכון. ותפקידם הנוסף הוא לקנוס את מי שמשאיר זבל. לפי התיאור הם לא מצליחים במילוי תפקידם ולכן הולכים על הפתרון הקל.
אני חושב שתפקיד הנקיון הוא של המועצות האזוריות/ מקומיות.
בזמן שעשיתי את הכתבה על הנסיעה בחופים קיבלתי סקירה על הווכוח בנושא זה עם מ.א. גן רווה.
אני חושב שכדאי להמתין שדוברת הרשות תבהיר את הסיבה לפני שטובעים בספקולציות...
אם אנחנו נעשה את תפקידנו, כל השאר ישבו בבטלה, ולא יהיה להם סיבות ותירוצים.
נמרוד
קיבלתי מהדוברת תשובה, ומכיוון שהתשובה (לדעתי) לא לגמרי "אפויה", נתתי לה צ'אנס וביקשתי הבהרות.
נמרוד, יש לך סבלנות יתר בתור המבוגר האחראי...
יונתן אתה ממהר לאן שהוא? אתמול שאלתי. היום קיבלתי תשובה. עוד יום או יומיים לא ישנו. רוצה סיפוק מיידי? לך לוואטסאפ [emoji6]
מה יש עוד לאפות?
ינואר כבר פה...
- - - Updated - - -
הבעייה ש"אנחנו" כוללים אותי ואותך ואת המלכלכים/בבונים - כך בעיני הציבור.
וכמו שדרור פעם ציין - מועד ההכשרה/"החינוך", של אותו חלק ב"אנחנו", כבר מזמן עבר לו...
הגיע מועד "התשלום" וכולנו משלמים, גם אלה שלא משאירים ליכלוך.