אגב,
ממש לא הוצאנו להם שם רע. במקומות בהם בבונים נמצאים בסמיכות לבני אדם הם הרבה מעבר למטרד.
ראיתי במו עיני אנשים שנהרסו להם החיים בגלל החיות האלו, שסה"כ מונעות ע"י אינסטינקטים.
ממש כמו....נו.....
"בבונים" ;-)
Printable View
לכן מנצלים את הרגע
שוקל להכריז ערב נהי ובכי על הרחקות הבבונים מהמדבר
אני אבכה על כתפי דרור ודרור על כתפי
נחסל איזה 3 קילו אנטריקוט וברבוק oban
ונמשיך לקטר
באמת הגיע הזמן.
וְהִנֵּה שָׂשׂוֹן וְשִׂמְחָה הָרֹג בָּקָר וְשָׁחֹט צֹאן אָכֹל בָּשָׂר וְשָׁתוֹת יָיִן אָכוֹל וְשָׁתוֹ כִּי מָחָר נָמוּת
דיבורים כמו חול אבל תכלס אין מה לאכול...
אך היו ימים במערב...היו מיטיבי לסת...
מיטיבי לסת היו בכל הארץ.
פעם עשהבשר והדלק היו מצרך שווה לכל נפש.
נעשיתי רעב
צריך להעיר את אבו שפם.....
פשש .. חזרתם הרבה אחורה ..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
מה קורה אתכם אנשים,
צאו לטייל
סמי, אוכל טוב וטיול לא סותרים זה את זה.
כידוע לך אני דוגל בלשלב את ההנאות...
בקיצור - במקום לדבר, תנו תאריך טנטטיבי קצת קדימה, שיהיה פחות קר ויותר בהיר ונעים.
שבוע בשטח בפסח?
פסח בעיה.
גם כל מיני דברים טעימים אסורים מטעמי דת כאלה ואחרים
וגם כי אני עובד. אמנם בטיולים ובשטח - אבל בכל זאת עבודה. מוטב לא לערבב ביזנס ופלז'ר.
אפשר קצת אחרי פסח.
או מוטב - קצת לפני.
אני בפנים.
גמיש בתאריכים!
אשמח להצטרף.
מתי?
טוב.
אני מבין שיש פוטנציאל, אז מה שיהיה, יהיה ככה:
נפתח שרשור נפרד.
אני אקבע תאריך קדימה. אחד מימי שישי בערב, מספיק רחוק כדי שתוכלו להתכוונן ולהתאים את התוכניות שלכם אליו.
נקרא לזה "מיטיבי לסת 2" (לכבוד מפגש מיטיבי הלסת המיתולוגי שאירגן השפם לפני הרבה שנים) או "Meatburn" במידה וייערך במדבר (על משקל פסטיבל המידברן השנתי בנגב.
צריך להסכים על מיקום - אתם כבר ילדים גדולים ואף אחד לא יגיד לכם מה לעשות, אבל אני סבור שלפחות חלק מאלה שיבואו לתקוע בשר וללגום אלכוהול ברצינות, לא ירצו וגם לא יוכלו - פיזית וחוקית - לנהוג הביתה אחרי זה. אז חשוב שיהיה מיקום שייאפשר להעמיד אוהל וליפול לתוכו לשינה עמוקה על בטן נפוחה מבשר ואלכוהול עד הבוקר.
אני ממש לא מתכוון למקום מוסדר שמצריך התעסקות מול גורמים נוספים או תשלום, אבל מכיוון שיש מצב להגעה של עשרות כלים, המיקום צריך להיות מספיק פתוח וגדול. חניון לילה מוסדר היכן שהוא שגם מספיק קרוב לכביש לטובת מי שבא ללא 4X4, יהיה נפלא.
אני גם מוותר על מסלול טיול "רשמי" לפני האירוע, כי השיירה עשויה להיות ארוכה מדי וזה לא בדיוק יזרום. לכן מעדיף לקבוע מיקום לחגיגה - מי שירצה יטייל לפני ומי שירצה יטייל למחרת לאן שבא לו (אחרי שיתעורר ויעבור לו ההנג-אובר).
תעלו הצעות מעניינות למיקום.
למה לא לקבוע במרכז היקום? השיטה בנחל נוקד.