אסף, אולי שווה לבדוק עם הילדים למה הם רגילים. למיטב זיכרוני, במפגש בלילה היה קשה להוציא אותם מהקמפר.... [emoji12]
Printable View
למה, רומל שאל את הילדים שלו לדעתם על משהו?
:rolleyes:
רומל..?
אני חשבתי יותר על יצחק שדה. וגם הוא לא שאל את הילדים שלו כנראה
יונתן... יש שלב שבו מבינים שהדבר החשוב ביותר בגידול ילדים הוא ״שלא יתרגלו״.
אסף.
אז הקמפר למכירה?
מה רע ב״גם וגם״?
אסף.
על זה נאמר אדרבא ואדרבה...
אסף,
ראית את זה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=102779
?
ראיתי את המנועים שם. סלאנט סיקס משוקמי מש״א.
בנזין. שלי דיזל. ויש לי מנוע.
תודה על הערנות...
עדיין חסרה לי קבינה או לפחות קאול וקיר אש.
אסף.
התמונות של הקבינה ששמת לא שלך? אי אפשר ל"שחרר" אותה?
היא מחוברת לשלדה מצד אחד ומיגון מצד שני. כדי לשחרר אותה צריך לחתוך ברגים של אינצ׳. ולא מעט מהם. ובסוף תהיה קבינה במצב לא טוב שתדרוש הרבה עבודה. הגעתי למסקנה שמול זאת יהיה פחות עבודה לבנות לבד.
אסף.
אם תרצה אשמח לבוא לראות ואולי אצליח לפרק בלי לשחוט יותר מידי
עניין מחזירי השמן של התיבת העברה מטריד אותי.
הייתי ילד טוב וחיפשתי בקטלוגים מק״ט של שלושת המחז״שים.
ומתברר שחוץ מהאחורי שכולם מסכימים על המידה שלו, השניים האחרים לא רק שקיימים בכמה גרסאות לפי הרכב ממנו לקוחה התיבה, גם באותה אפליקציה כל אחד מהספקים נותן מידה שונה או צורה שונה.
לא תהיה ברירה אלא לפרק פעם נוספת ולמדוד. אין קיצורי דרך...
לפחות מזל שעבור הגיר הזמנתי מראש גם מחזירי שמן...
אסף.
אז מדדתי והיציאה הקדמית היא של 1-3/4״ זה אומר שהתיבה לקוחה מGM כמו שחשדתי כשראיתי שהמשלבים מחוברים והתושבת היא על הפתח של הpto.
הכניסה היא כצפוי 2-1/8 ובלי למדוד גם היציאה האחורית באותה מידה.
נשאר לקוות שבחנות עובדים עם מידות אינצ׳יות.
אסף.
מצאתי בחולון את המחז״שים הגדולים. זה של היציאה הקדמית עדיין אין. לא נורא נשאיר אותו לזמן מאוחר יותר.
לא מצליח למצוא בוקסות קטנות אינצ׳יות של 12 פינות. אני חושב שהייתי כבר ב20 חנויות חלקן מהגדולות והמוכרות. בחלקן זה מופיע בקטלוג (של סיגנט) אבל אין.
יש לי עוד אפשרות אחת להזמין דרך ספק הכלים של העבודה, לפני שאני נשבר ומזמין ב100 שקל סט מחו׳ל בשביל שתי בוקסות ב5 שקל כל אחת...
אסף.
גם אני נסעתי אתמול במיוחד לת"א בשביל בוקסה אחת של 12 פינות 21 מ"מ. בסוף מצאתי בדוכן הקטן ביצחק שדה.
כי זה מילימטרי. אינצ׳י לא היה לו ובטח לא במידות קטנות.
לפני כמה שנים לא היתה בעיה כזו. עכשיו לפי מה שמספרים לי מוכרי הכלים על כל סט אינצ׳י הם מוכרים 100 סטים מילימטריים.... כאילו מה, נגמרו הג׳יפים והאמריקאיות והטרקטורים מלפני שנות ה90? כנראה.
אסף.
איזה מידות אתה צריך?
יופי!
אפילו אצלי יש תתי מפעלים שהפכו למטריים (אצלינו עוד לא), ואז מגיע לי מוצר מהם ואין לי אף בורג בכל המחסנים שמתאים וכמו כלב אני צריך לצאת לאיזה חנות טמבור כושלת.
השיטה האינצית צריכה למות!
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CeyGEwjLPGw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
סיימתי, תודה, סליחה.
7/32 די בטוח
3/16 אולי
1/4 גם ייתכן אבל זה כבר קיים.
אסף.