מעולם לא התחברתי לכלל הטפשי שאומר לא לצאת לבד לשטח.
בכל מקרה, הם רוכבים עם "ספוט" לוויני ועשרות זוגות עיניים במעקב צמוד.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
Printable View
מעולם לא התחברתי לכלל הטפשי שאומר לא לצאת לבד לשטח.
בכל מקרה, הם רוכבים עם "ספוט" לוויני ועשרות זוגות עיניים במעקב צמוד.
גם אנחנו יצאנו בעבר לבד, בעיקר לפני עידן האינטרנט ולפני שהתגבשה קבוצה.
ועדיין, הם על אופניים.
נפילה יכולה להיות קשה במהירות נמוכה, ועד שיבינו שלא עצרת לשתות או פיפי, ולהגיע למיקום שלך, יכול לעבור הרבה מאד זמן.
חבר התהפך עם אופניים ״רק״ 2 קמ מהבית, על דרך כורכר ולרוע מזלו נעצר עם הפרצוף בסלע בשוליים.
שבר בלסתות, וארובת העין.
בדואי שהיה במקרה באזור (שביל שאין בו הרבה תנועה), ראה את זה קורה ואסף אותו לכביש לאמבולנס שהוא, הבדואי הזמין (בגלל הפציעה, הבחור לא יכל לדבר או לתפעל , אז גם הטלפון היה די חסר תועלת).
בקיצור,
הרבה כבוד לאנשים האלו.
טום סיים.
זה תיאור נדוש כבר בשרשור הזה ובכל זאת: מדהים.
חבל שלא ידעתי על השרשור הזה בזמן אמת ולראות את כל ההתלהבות מההתקדמות של תום.
דיברתי איתו בטלפון לכמה דקות בזמן שהוא חיכה לאוכל שלו במסעדה והוא מאוד התרגש מכמה אהבה ותמיכה נתנו לו.
אני מתכוון לאחרי הזכייה כשהוא ישב למנוחה שהוא הרוויח ביושר. :)
השם הזה תום שנברון מצלצל לי מוכר.
יכול להיות שלפני כ 20 שנה הוא התחרה על אופנוע?
כן, הוא החליף את האופנוע באופניים.
אז שלישיית הגמר הגיעה לאילת. תום, אחריו יקי ואחריו משה. סיפורים מעניינים היו להם בדרך, אבל הדבר הכי מרשים לדעתי זו יכולת ההתמדה גם כאשר לגוף באמת כבר לא נשאר כמעט כלום לתת. הראש, זו ה"בעיה" של האנשים האלו. הראש שדוחק את הגוף הרבה מעבר לסיבולת ה"מתוכננת" שלו, זה מה שגורם להם לסיים.
מעורר השארה.
ומה נשאר עכשיו?
צמד הספרדים להבנתי עדיין בדרכם לאילת ונמצאים בתחילתו של הקטע הקשה והארוך לשדה בוקר.
כרגע הם נמצאים על כביש 90 דרומית בהרבה מהנקודה שבה המסלול חוצה אותו בדרכו לנחל חצרה. לא ממש ברור, וגם לא ממש מצליח להבין מה הייתה הדרך שלהם לשם (האם על הכביש או דרך השטח).
מישהו יודע?
מלבדם, נשארנו להבנתי עם שנים נוספים. סאם האמריקי ודייוויד הגרמני.
להבנתי סאם כעת רוכב עם ספוט וניתן לעקוב אחריו כאן: http://share.findmespot.com/shared/f...ReM5ZGSmnp7VQY (אני מקווה שאני לא טועה ומטעה)
אני מעריך שהוא ינסה להמשיך וממש מקווה שהוא יצליח ושהכל יעבור בשלום.
דייוויד הגרמני השיג GPS חדש בתל אביב ולהבנתי עבר את ירושלים. לא חושב שמישהו באמת יודע מה מצבו ואם כן אשמח לדעת.
לדעתי גם הוא מתכוון להמשיך לאילת.
אם מישהו יודע עוד ויכול להוסיף אשמח מאוד.
עדכון לגבי הספרדים,
אני רואה עכשיו שהם ישנו בין עין תמר לכביש 90 על המסלול (רכבו בערך עד 23:00), יצאו לדרכם שוב מאוחר מאוד (9:00) ומרגע שעלו כל כביש 90 הם רוכבים דרומה על הכביש, כרגע צפונית לצומת עיר אובות.
כמו כן נראה גם שאת הירידה האחרונה לכיוון ים המלח הם עשו על הכביש ולא ירדו לכיוון מיצד זוהר.
אני מקווה שזה לא אומר שהם פרשו. אולי רק הגמישו עבור עצמם את המשימה כדי לא ליצור סיכון מיותר.
נמשיך לעקוב.
אכן נראה שהספרדים מגמישים עבורם את המסלול מעט, אני מניח מסיבות בטיחותיות. ואם אתם שואלים אותי, טוב שכך.
להיכנס לנחל צין בחום הזה, למסלול שאין בו טיפת צל, עשוי להיות קטלני, לא פחות.
גם לוותר צריך לדעת. כל הכבוד להם על ההתמדה!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...189d842338.jpg
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
מישהו יודע לעדכן מה קורה עם צמד הספרדים?
בקבוצת הפייסבוק הפתוחה (אין לי פייסבוק) מסכמים כבר את האירוע, בפועל יש עוד להבנתי 3 אנשים במסלול (למרות שזמן הגג לכאורה עבר).
סאם, שנמצא בערד ומתכנן להמשיך. נחזיק לו אצבעות.
וצמד הספקים שאני לא מצליח להבין מה קורה איתם. עד אתמול נראה היה שרכבו ביחד אבל היום זה נראה כאילו אחד נעצר בשדה בוקר ואילו השני המשיך למצפה רמון, כרגע זה נראה שהבחור עזב את שדה בוקר אבל ממשיך על הכביש.
האם הם פרשו רשמית? האם מתכננים בכל זאת להגיע לאילת אבל בדרך שלהם ובקצב שלהם?
האם כבר לא רוכבים ביחד?
לא ברור.
דייוויד, שרכב ללא ספוט, פרש אחרי שהגיע לים המלח והבין שאין לו מספיק נסיון להמשיך אל תוך המדבר בצורה בטוחה דיה.