עמוד ענן זה ביזנס, לא שירות לציבור. מי שמעוניין יכול לקנות ומי שלא, לא חייב להשתמש.
אני בעד האפליקציה שעולה 80 ש"ח לגליון והטאבלט היחיד שהיא נפתחת עליו זה שולחן עץ...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
עמוד ענן זה ביזנס, לא שירות לציבור. מי שמעוניין יכול לקנות ומי שלא, לא חייב להשתמש.
אני בעד האפליקציה שעולה 80 ש"ח לגליון והטאבלט היחיד שהיא נפתחת עליו זה שולחן עץ...
תתבע את יואב רופא על רמאות, אם אתה רוצה וחושב שזה העניין.
מי שזוכר, האפליקציה של האנדרואיד הייצה אמורה לעלות "תוך מספר שבועות" במשך כמה שנים טובות. היה ברור שמדובר במערכת מצויינת (מבחינת התוכן) אבל חובבנית מבחינת הביצוע.
לגבי מפות הנייר, זה לא ממש קורה. מתי דהתה לך מפה בשימוש סביר?
לא חושב שהוא רמאי.
חושב שהוא הרים פרוייקט עם פוטנציאל אדיר ובצורה לא מספיק יסודית.
לא אנהל תביעה על 500 שח אבל אביא לידיעת הציבור את העובדות בשביל שלרוכש הפוטנציאלי יהיה מידע זמין ואמין טרום הרכישה.
בסופו של יום זה לא שאין לתוכנה פלוסים או גם לקוחות מרוצים
מסכים איתך לגמרי
אני לגמרי עם בועז בעניין הזה.
אני אמפטי ליואב. אבל עד גבול מסויים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
להבנתי מה שחשוב לכם אלו נקודות העניין. מאיפה הוא השיג אותן? זה לא מידע שהגולשים/משתמשים שמים?
זה מה שחשבתי.
המאגר אדיר.
יש תחילתו של מאגר באופ רוד אבל זה לא קרוב אפילו.
חבל שאין אופ רוד לאייפון
שלום לכל החברים,
אני מבין, מסכים, ומזדהה עם הדברים. האפליקציה לאייפון דורשת שדרוג גדול מאד, וכן גם האתר. בחודשים האחרונים יש גם בעיות בסנכרון האפליקציה באנדרואיד בגלל עומסים גדולים בשרת. אני רואה את עמוד ענן כפרוייקט החיים שלי (ויתרתי בשבילו על עבודה בתחום הפיסיקה), ולכן חשוב לי שהוא יעבוד לטובת כל המטיילים ואוהבי הארץ.
לכן אני עובד בלחץ גדול מאד על כתיבת האפליקציות מחדש וגם על שדרוג גדול של האתר. בשלב הראשון תשודרג אפליקציית האייפון, ואחר כך גם השרת, האתר, והאפליקציה לאנדרואיד. בשנה האחרונה הוצאתי המון המון כסף על כתיבה מחדש של חלקים מהאפליקציה (חלק ממנו ירד לטמיון מסיבות שונות), אבל הם עדיין לא עלו. אני מתכוון לשבור חסכון ולהעסיק מתכנת נוסף שיעבוד ביחד איתי כדי לסיים את העניין במהירות האפשרית.
תודה על ההבנה,
יואב
יש עוד דרכים לפתרון יואב... קצרה היריעה מלהכיל...
בהצלחה
יש פה מלא שהציעו עזרה גם בחינם.
יואב לא לוקח ..
יואב אני חושב שאתה צריך לפתוח פה שירשור ולעלות עדכונים במיוחד שרוב גדול של האפליקציה ואכפתיות לאפליקציה נמצא באתר הזה.
לגבי האשמות שרצות פה גם יפתור חלק בדיבור ישיר איתך בשרשור מיועד
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
יואב, אני לא חושב שצריך ללכת לקיצון ולשבור שום חסכון. בסופו של דבר יש פה אנשים, ואני ביניהם שהיו מוכנים לשלם על פיצ'רים באפליקציה כי ידעתי שזה משהו שמאוד יעזור לי כמו קניית המפות למשל. במידה ותפתח באפליקציה גם אופציה לתרומה למען פיתוחה אין לי בעיה לתרום למטרה.
כל מה שרצינו בסופו של דבר זה מענה כנה ואמיתי לבעיות שלנו. בניגוד למה שהיה עד היום..
וכבודך במקומו מונח. האפליקציה הזאת שינתה כל מה שידענו עד היום על טיולי השטח בארץ ואף אחד לא מנסה לקחת את זה ממך. להפך.
לא הגזמתם בכלל.
יש כאן תגובות בנוסח רדנק של ״בואו נוציא את הקילשונים״..
לרמוז על זחלן לכריית נקודות העניין?
נפלתם על השכל.
זו לא האפליקציה הכי טובה אבל לתוכן שהיא נותנת היא עדיין הכי טובה.
אני משתמש בה בסמרטפון כ-5 שנים ומבחינתי זה אכן מתסכל שהיא מתרסקת מידי פעם וצריך להפעיל מחדש מסלולים, אבל הערך המוסף שלה בהחלט שווה מבחינתי.
לא מצאתי משהו תחליפי יותר טוב, לכל אפליקציה יש יתרונות וחסרונות ומבחינתי היא עדיין מובילה בתוכן, ודגש על התוכן.
מפה סופר מעודכנת היא לא הדבר הכי חשוב מבחינתי לשטח, וגם לא הדיוק בניווט שאני חושב שתפס חשיבות יתר מוגזמת מעל ומעבר לצורך של מטייל רגלי או ממונע.
כל מה שתגיד נכון ואני גם מעדיף את האפ הזה. אבל ... לא אוהב שמוצר ששלמתי עליו לא עובד והיצרן מנפנף אותי בתכף ..
אתה סתם רואה את זה בצורה כזו. זה תוכן גולשים. 90% מהנקודות שם נכתבו על ידי אותם 5 אנשים. אולי הם יאשרו לך לקחת אותם.
ואני מניח שגם לך אין אייפון. כי באייפון היא לא עובדת. פשוט ככה. לא עובדת.
לגבי התשובה של יואב... אני גם מלא אמפתיה אליו ואל הרעיון. אבל התשובה של יואב כל כך לא בכיוון ובכל כך הרבה רמות שאני לא רוצה אפילו להתייחס.