עוקב ברצינות - אמור להזמין קיה נירו מהליסינג (צריכה להחליט לגבי הצבע..)
וכמובן כשהאישה עשתה גוגל התביעה עלתה בתוצאות.
שורה תחתונה - חארטה?
Printable View
עוקב ברצינות - אמור להזמין קיה נירו מהליסינג (צריכה להחליט לגבי הצבע..)
וכמובן כשהאישה עשתה גוגל התביעה עלתה בתוצאות.
שורה תחתונה - חארטה?
נמרוד,
כתבתי בעבר ולא חקרתי עד הסוף (ובגלל זה יש לי WiFi בבית ו BT וכו), אבל אנחנו יודעים
שקרינה אלקטרומגנטית (בתדרים מסויימים) בעוצמה גבוהה לפרק זמן קצר מייצרת שינוי
במולוקולות חלבון (בגלל חימום המים ודברים אחרים). אנחנו לא יודעים מה ההשפעה של
קרינה חלשה לפרקי זמן ארוכים מאוד (שנים/חודשים).
לבוא ולהגיד שאחוז הסרטן היום גבוה מלפני 100 שנה זה לא רציני כי תוחלת החיים היום
גבוהה יותר וידוע שאחוז החולים בסרטן עולה כפונקציה של הגיל. נוסיף על זה שאנחנו
יודעים היום לאבחן דברים שלא ידענו פעם.
אבל, בוא תסביר לי את המקרה של מושב פורת (ליד עין ורד), הקו הראשון של היישוב
לכיוון צורן סבל כולו מסרטן בכל בתי האב וכמה בכל בית אב, במקרה הייתה שם אנטנת
UHF עצומה (מי שמכיר עמודים שמתוחים ביניהם כבלי מתכת). אז אפשר להאשים את
השדות הקרובים וחומרי ההדברה ואפשר שתדלק נורה אדומה. לא יודע לתת תשובה ודאית,
אבל זה גורם לי לפחות לחשוב פעמיים ולצמצם דברים מסויימים ולהמנע מאחרים (כל עוד זו
לא טרחה גדולה שפוגעת באיכות החיים). יש עוד מקרים רלווניים כמו בתי ספר עם ריכוז
חולים גבוה עם קרבה לאנטנות דומות וכו'.
בקשר לקרינה ברכבים ההיברידיים/חשמליים, זה יותר קרוב לשנאים של חברת חשמל
עם קרינה מגנטית חזקה ופחות ל RF. אבל שוב, פה לא בדקתי בכלל.
לאן זה התפתח? מהומה רבה על לא דבר...
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...261284,00.html
נ.ב. גם למי שלא מבין כלום בפיזיקה, ממש כלום... בכתבה המקורית המודד המדופלם טען למדידות שדה מגנטי רגעיות במכוניות הנ"ל בעוצמה של "9-12 מיליגאוס". לא משנה אם זה נכון או לא או מה זה בדיוק גאוס... יודעים מה עוצמת השדה המגנטי הטבעי של כדור הארץ, סתם ככה, מסביבכם כל הזמן, על פני השטח של כל כדור הארץ?
250-650 מיליגאוס.
נשמע שאתה יודע על מה אתה מדבר, אז רק להבהרה לעצמי:
בתהליך של הפיכת הביצה לקשה, המולקולות של החלבון עצמן לא משתנות, נכון? רק החלבונים מתחברים?
למה זה קורה?
ואולי אפשר גם הבהרה למה זה לא יכול לקרות בקרינת רדיו של מכ"ם למשל (כי העוצמות נמוכות מדי? יהיה לי חם מדי ואני ארצה לזוז לפני שאטגן מבפנים?)
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
אלו לא היו אנטנות UHF, אלא אנטנות של שידורי רדיו. לא יודע אם זה היה FM/AM/SW, אבל זה היה בעוצמה חזקה, של תחנת שידור רדיו.
בתקופה ההיא הייתי לא מעט על הקו של קדימה/צורן ולפרק זמן קצר שבו היה לי רכב חלופי, הוא היה כבה בנקודה מסויימת בכביש הגישה לצורן באופן קבוע. נסעתי כמה פעמים הלוך וחזור כדי להבין מה קורה, וזה תמיד היה באותה נקודה ורק באחד מכיווני הנסיעה... הזוי.
כל זה לא אומר כמובן כלום על ההשפעה של השידור על גוף האדם, אבל בתקופה ההיא באמת היה באזור הקרוב אחוז תחלואה חריג בסרטן למיניו (לא רק במושב פורת) ... מעניין לדעת האם המצב השתנה מאז שסגרו את תחנת השידור ההיא ...
בגלל החום - זה נקרא בישול, או טיגון, או צלייה, או אפייה, וזו תופעה שמוכרת מאז שהאדם הראשון גילה את האש וחטף כוויה כי התקרב יותר מדי למדורה.
בדיוק! עד כדי כך פשוט!ציטוט:
ואולי אפשר גם הבהרה למה זה לא יכול לקרות בקרינת רדיו של מכ"ם למשל (כי העוצמות נמוכות מדי? יהיה לי חם מדי ואני ארצה לזוז לפני שאטגן מבפנים?)
מכ"מ חזק שמשדר אות כיווני בעוצמה של אלפי וואט, זה כמו תנור ספירלה חזק מאד, או מדורה גדולה בל"ג בעומר - אם אתה עומד קרוב מדי, אתה מתחמם, ואפילו מתבשל. אתה לא רואה שום דבר באור הנראה, אין סלילי להט ואין אש, אבל אין פה שום דבר מסתורי - פשוט מקור חום חזק.
עכשיו בוא נדבר על משדרי RF בסביבה שלנו - טלפונים סלולאריים, ראוטרים WIFI, מכשירי קשר וכיו"ב - הם משדרים בוואטים בודדים, ואפילו פחות מזה. נורות מאירות = משדרות ב20, 50, 100 וואט - ואף אחד לא מתרגש מזה - כי רואים את האור, ויודעים מהו.
אנשים מפחדים מהאנטנה של מכשיר הקשר בג'יפ שלהם - שמשדרת מקסימום ב25 או 40 וואט למקסטרק בעוצמה גבוהה - תדמינו שזה כולה נורת פלורסנט של 40 וואט. ומבחינת אורך גל הקרינה של מכשיר הקשר הרבה-הרבה-הרבה פחות אנרגטית אפילו מאור נראה.
התהליך נקרא "דנטורציה", בתהליך החלבון משנה את המבנה המרחבי שלו(המבנה המרחבי של החלבון קריטי לתפקוד שלו)
דנטורציה קוראת בין השאר בגלל טמפ' גבוהה.
בדנטרוציה יעילות החלבון יורדת עד למצב שהוא מפסיק לתפקד.
הבעיה העיקרית היא "שקיעת חלבונים" בתאים מה שגורם למוות של תאים.
האם דנטורציה גם יכול לגרום לסרטן? כנראה שכן, אבל מהידע שלי צריך שכמות מאוד גדולה של חלבונים ומערכות יעברו דנטורציה בגוף האדם כדי שסרטן באמת יוכל להתפתח משם.
בנוסף לכך, עוד לא נתקלתי במחקר שמוכיח שחשיפה לקרינה בעוצמות והתדרים המדוברים גורמת לדנטורציה מלאה בחלבונים הרלוונטים שעולים לגרום לסרטן.
בקיצור, מהידע שלי הכל בולשיט. קרינה בלתי מייננת לא עושה כלום חוץ מלחמם. בעוצמות המדוברות -WIFI, סלולר וכד', הקרינה הבלתי מייננת היא אפסית לעומת הקרינה ממנורה של 100W או בטח מהקרינה הבלתי מייננת שמגיעה מהשמש.
כל הסיפור זה פחד מהלא נודע, וכתבות אימים בטלוויזיה שהן פשוט תת רמה לאינטיליגנציה.
וקיפול חלבונים. אבל זה לא קשור ואמרו לי לשתוק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ו .... התביעה הוסרה - https://www.ynet.co.il/articles/0,73...261284,00.html
ציטוט:
המשרד להגנת הסביבה שכנע - התביעה היצוגית נגד יונדאי וקיה הוסרה
הסערה שעוררה בקשת התביעה הייצוגית נגד יבואניות יונדאי איוניק וקיה נירו מקבלת תפנית. המשרד להגנת הסביבה התערב, פנה למגישי הבקשה וטען כי המדידות אינן מתאימות להוראותיו. התובעים הסירו את הבקשה
היהואנים יכולים לתבוע נזק לכאורה...
מצד שני הם גם קיבלו פרסום ואפילו חיובי בסופו של דבר כך שיצאו מורווחים לדעתי
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
זה משהו שקשה מאד לאמוד אותו.
איך תדע מי לא נכנס אליך?
קציני רכב של חברות גדולות ושל חברות ליסינג יודעים לשקף מעולה את השינוי בהלך הרוח של המשתמשים, ובהחלט יש שינוי, שהחל עוד קודם לתביעה הנ"ל.
הבוקר מדדנו 40 מיליגאוס ליד רמקול.
אני חוטף מעט השירשור...
קולגה קיבל היום איוניק חדשה מהניילון, בשילת טלפון דרך הדיבורית המקורית, הנהג נשמע על הפנים, איכות שמע גרועה (בצד השני של הקו).
האם זו בעיה מוכרת באיוניק? יש כיוון? או סתם נפל על רכב לימון?
מרגיז... רכב חדש ועכשיו צריך להתעסק עם זה...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
דיון מתוך התוכנית "יהיה בסדר" בגל"צ בדיוק על הנושא הזה
https://glz.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%A6...5%D7%AA-030618