נשמע שהבעיה בנגרר ולא ברכב.
Printable View
נשמע שהבעיה בנגרר ולא ברכב.
אחד של ווינגולד והשני אנגלי. איפור וויליאמס.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
עידכון: טיפול 190,000 וטסט.
הרכב ניגש לטסט באיחור של חודשיים.
הרג'קט היחיד - להחליף זוג צמיגים קדמיים.
בפנצ'ריה בקשתי שיחליפו את כל ה4. בכל זאת עשו כבר 90,000 קמ.
הותקנו צמיגי בריג'סטון. התחושה היא שהם יותר קשיחים מהקונטיננטל שהם החליפו.
בזמן פירוק הצמיגים שמתי לב שבולם קדמי אחד נוזל מאוד והגומיה קרועה. לא עלו על זה בטסט.
אחרי הטסט נגשתי לטיפול ובנוסף הוחלפו בולמים קדמיים. 450 שח לצד כולל כרית בולם לפני עבודה.
משם לכיוון פרונט ועכשיו ההגה לא רועד במהירויות כביש 6. בעיה שהטריפה אותי מאחר ואיזון הגלגלים היה תקין.
תקרית מרגיזה שהיתה לי לפני כמה שבועות. פנצ'ר בגלגל. כנראה שבפנצ'ריה שברו את חיישן האויר במהלך הפירוק. (החיישן שידר עד שהגעתי ושינה את צבע הנורה לאדום כשהותקן הצמיג ללא חיישן. לזכותם יאמר שהגעתי לפנצ'ריה מדדה על 20 קמ"ש כשהצמיג כמעט פלאט וסיכוי קלוש מאוד אבל עדיין קיים שנשבר על מדרגה בכניסה למוסך.)
400 שח עולה החיישן. הותקן בפנצ'ריה הקבועה שלי.
בעיה נוספת שצצה, הגומיות שמתחת לגגון המקורי מתפוררות. המשמעות היא רעשי רוח חזקים בנסיעה מעל 70 קמ"ש.
עדיין לא בררתי עלויות אבל במרשתת לא מצאתי אפילו מקט.
אעדכן כשאמצא. ההחלפה נראית פשוטה.
איזה בריג'סטון התקנת?
יש עידכונים על דגם בריג'סטון AT חדש שאמור להתאים גם לפורסטר, שעדיפים בשטח על הקונטיננטל ATR, האם אלו הקונטיננטל שהיו לך?
יש פשרה ניכרת בכביש במעבר ל בריג'סטון?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הקונטי הקודמים היו זהים למקוריים.
הברידג'סטון הם turanza. כביש. הפנצרמאכער לא מצא צמיגי חצי שטח בדירוג מהירות תואם לרישיון.
לא התעקשתי כי מה60,000 קמ שאני עושה בשנה, אולי 500 הם בשטח.
צרות באות בצרורות.
נסעתי מצומת האלה לכיוון גוש עציון. בעליות לפני מחסום ג'בע הורגשה האטה משמעותית והרכב החל לצפצף.
נדלקה נורת מנוע צהובה ונורת אזהרה כללית באדום שמשמעה אי אפשר להמשיך בנסיעה עד לטיפול בבעיה.
עצירה בצד. עיון בספר רכב, ועולה שיש בעיה במערכת לטיפול בזיהום האויר.
טלפון לגרר. הגיע תוך שעה ורבע. אחרי כשעה וחצי אנחנו במוסך.
הדיאגנוזה: צריך להחליף אינטרקולר.
בקיצור, כ2500 שח כולל עבודה.
בתמונה האינטרקולר הישן עם נזילת שמן. המוסכניק טוען שנזילת שמן גורמת לשריפת סולר לא יעילה ולכן נדלקו הנורות הרלוונטיות.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...283883268a.jpg
לא אפשרי לנקות את השמן מתוך המכלול ולהחזיר אותו לאוטו ?
הוא אומר שיש חור בחלק התחתון, הרטוב. והאמת, עם כל הפלסטיק הזה, אני בספק אם אפשר לתקן את זה.
שמן מגיע לאינטרקולר (ברכבים שאני מכיר) דרך נשם המנוע שמחובר בין מכסה שסתומים לאחרי הפילטר. בכל רכב תקין יש שמן באינטרקולר ברמה כזו או אחרת ואפשר לנקות אחת ל-. אפשר גם להרכיב תפסן שמן. האינטרקולר אצלך לא הוחלף להבנתי כי נזל ממנו שמן, הוא הוחלף כי יש בו חור, והעדות לחור הזה היא שאריות השמן שנדף החוצה. לחץ האוויר ירד והחיישנים זיהו את הנפילה.
החור הוא בפלסטיק? יש סדק?
סדקים במצנן ביניים זה משהו מוכר וקורה פעם ב .. כבר הוחלף בלא מעט דאסטרים. לא זה העניין.
השאלה היא לגבי שמן שהגיע כאמור מהנשם והצטבר וסותם את המצנן ביניים... כמו בקטעוני 50 סמ"ק שם אפשר היה וגם צריך פעם ב .. לנקות את המפלט שנסתם משמן.
לא מאמין שנסתם משהו... אלה רק שאריות.
ברור.
עשיתי סמתוכה... הוא הוחלף בגלל החור.
לא ראיתי את הסדק או החור.
זה רכב עבודה. מקום העבודה שלי קונה רכבים משומשים ולוקח את הסיכון שיהיו תקלות. הבעיה היא לא עלות התיקון אלא העובדה שהתקלה גרמה ל3 עובדים לא לעשות את העבודה שלהם באותו היום.
גם אם היה חור באלומיניום, וניתן היה לרתך, הייתי מחליף. כי זה עוד זמן במוסך ובשביל הסיכוי הדל שהתיקון לא יהיה מוצלח אני מעדיף להחליף.