הכוונה היתה ל"קראנק חלול", זה קראנק שמגיע עם הציר כיחידה אחת, יש לו 2 מייסבים חיצוניים שמתברגים על ההברגות בשילדה.
Printable View
הכוונה היתה ל"קראנק חלול", זה קראנק שמגיע עם הציר כיחידה אחת, יש לו 2 מייסבים חיצוניים שמתברגים על ההברגות בשילדה.
תמונה של הקיט... כפי שניתן לראות, אין לאן לפרק ואת מה. יחידה שלמה שנכנסת לתוך השלדה.
למעט מנופי הפדלים כמובן
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4ef06084bd.jpg
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
או.קיי אתה עושה הסבה.
אבל הציר הוא עדיין ציר "מרובע" שהוא ציר "אטום", מייסבים סגורים ולא פתוחים.
הוא צריך להיתברג באופן חלק וקל לשילדה, לא ברור למה זה לא הולך, אלא אם כן יש משהו לא סטנדרטי בקיטים האלה, אישית לא מכיר אותם, יצאתי מהתחום בדיוק כשהתחילו להיכנס כל אלה.
ככל הנראה אכן צריך ללטש קלות את השלדה מבפנים בשל הגמישות של האלומיניום. היצרן של הקיט השיב לי על שאלה בעניין היום.
החלפתי כמה bb בחיי. מעולם לא ראיתי כזאת מלחמה... מי יצרן השלדה?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
האופניים הם fatbike frost fury.
מלחמה הייתה כי התחלתי בלי כלים מתאימים. עובדה שברגע שהייתה בידי הידית, זה היה פחות מדקה וכנראה שהשרשור הזה לא היה מתקיים..
שידכתי גם בין שתי צרות - שחרור הbb והכנסת הציר החדש, חסכתי על פתיחת שרשור חדש...
כלי עבודה מתאים זה "א' -ב' " בכל עבודה.
זה גם ההבדל לרוב לדוגמה בין חאפר שסוגר ברגים עם ידית מומנט ולא לפי רגש כי עובד 20 שנה לבין מקצוען.
התהתפך לך קצת המשפט לא?
"שידכתי גם בין שתי צרות" אני לא מכיר כאלה שרק חולצים ומשאירים חור ריק :-) בהצלחה. FATBIKE זה מגניב.
הייתה לי בוקסה ייעודית רק שלא היה נוח לעבוד איתה במצב שלי - ללא מתקן ובתנאי בית.
קניתי אחרת שמגיעה עם ידית ובורג לייצוב וזה סייע בעבודה.
תראה בסרטונים, יש מלא אפשרויות לחילוץ בלי להיות חאפר.
רק שתבינו למי שלא מעורה בסצינה - כלי עבודה לאופניים זה לא משהו שקונים בכל חנות בישראל. לרוב מחזיקים בכלים מאד בסיסיים שמטפלים בפנצרים וברגי אלן או במולטי - טול שלא רלוונטיים לעבודות כמו אלה. ואני בדקתי גם בחנויות חובבים וגם אצל המקצוענים. היו כאלה שממש הופתעו שמגיע מישהו שמנסה לעבוד בבית על האופניים שלו...
האפשרות העומדת לרוב היא הזמנה באינטרנט מחנות וירטואלית בישראל או כמובן איביי ושאר ירקות. או להזמין מהחנות ולחכות שיגיע אליהם מתישהו.
אני עובד על אופניים שונים. מפרק. מרכיב. משנה. כבר הרבה שנים.
רק בשנים האחרונות התחלתי להשתמש בכלים הנכונים. האמת ש PARK גרמו למהפכה והביאו את הכלים הטובים שפעם היו נחלתם של המקצוענים בלבד, למחירים נמוכים שממש שטות לעבוד ללא כלים. וזה הבדל ענק. ממש.
אסף.
אני עדיין חושב שהם יקרנים. משתמש כבר שנים בכלים של icetoolz
https://www.ebay.com/sch/i.html?_fro...rs=spell_check
גלגל גדול עובר מכשול.
כמובן שיש יתרונות גם בקרקע פחות מוצקה כמו חול, דשדש, בוץ...
אני לא חורך סינגלים ולא דאון היל, לי זה מספיק.
למרות שראיתי גם כאלה בסינגלים.
לא אמרתי שזה יעיל או חכם. רק מגניב :-)
אחד מחלומות החופשה שלי זה FAT BIKE בשלג (קל/דחוס)
קובץ מצורף 120212
בעולמות הבייקפאקינג Bikepacking, הם מככבים ובגדול. זה הכיוון שאני חותר אליו בסופו של דבר אחרי שאסיים R&D עליהם.
היתרון של fat bike על צמיג שטח רגיל באים לביטוי או בשלג שם הם ממש צפים עקב הלחץ המאוד נמוך 2-5 psi או בחולות. וגם פוזה. נו כמו בג'יפים.
בשטח רגיל שזה הרוב המוחלט של המסלולים בארץ הם יהיו נחותים.
Sent from my F5121 using Tapatalk
קצת סדר ברשותך
בייקפקינג בדרכ משתמשים ב+27.5 או +29, דהיינו צמיגים ברוחב 2.8 פלוס מינוס.
+27.5= סטנדרטי 29 בקוטר החיצוני.
+29 זה בכלל ענק.
עם צמיגי+ ניתן לרכב בכל מקום, יש יתרונות ויש חיסרונות, כללית אופנת ה+ די הסתיימה... לדוגמה ניתן לרכוש היום במצמן נורקו 27.5+ שיכוך מלא בהחלט ראויים ובמפרט לא רע במחיר יחסית זעום, עקב הביקוש שצנח.
פאט בייק כמו בתמונה ששמת מיועדים לדיונות, חוף או שלג, וזו התעללות לרכב עמם רכיבות נפח בשטח רגיל, בדרך כלל מגיעות עם מזלג קשיח כי הצמיג השמן מפצה על החוסר בבולם.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
בפורומים שאני עוקב אחריהם בחו"ל אני רואה לא מעט פאטבייק כתשתית. ז"ק אכן אבל מזלג עם שיכוח יש.
שבילי דשדש משולים לחול.