תגובה: גימני ממוגן מוגבהה-שיפור הבא: פגוש/כננת או נעילה אחורית
את ההחלטה בין נשלטת לאוטומטית רק אתה יכול לעשות אחרי שתיסע באוטומטית.
לגבי נעילה סינית, גם אני עם אחת כזו בצ׳רוקי (בולסטר ישנה). לא יודע איך ה-HF, אבל לא בהכרח גל מה שסיני הו רע. ואם הוא העתקה של arb והחלקים תחליפיים אז מכלל, מקסימום תחליף חלקים ל- arb אם צריך. ב-arb אפשר לקנות כל חלק בנפרד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מה הפרש המחיר במידה הזו?
לא בדקתי ספציפית. במידות אחרות שבדקתי אתה קונה 6 מקסיסים במחיר של 4 BFים ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
את ההחלטה בין נשלטת לאוטומטית רק אתה יכול לעשות אחרי שתיסע באוטומטית.
לגבי נעילה סינית, גם אני עם אחת כזו בצ׳רוקי (בולסטר ישנה). לא יודע איך ה-HF, אבל לא בהכרח גל מה שסיני הו רע. ואם הוא העתקה של arb והחלקים תחליפיים אז מכלל, מקסימום תחליף חלקים ל- arb אם צריך. ב-arb אפשר לקנות כל חלק בנפרד.
בדיוק מה שכתבת.
יש גימני אחד עם בולסטר בקבוצה. ב5 שנים 2 דליפות שנגמרו בהחלפת גומיות בעלות די זניחה. אבל שוב ה2-3 רכבים שאני מכיר זה לא מדד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
לא בדקתי ספציפית. במידות אחרות שבדקתי אתה קונה 6 מקסיסים במחיר של 4 BFים ...
זה נכון למידה ספציפית.. כי במידה 31 ההפרש קטן ולא שווה את הירידה באיכות.
כשמחלקים לנסועה הכללית ההבדל זניח עד לא קיים.
אני עם נעילה אוטומטית אחורית בג'ימני מדצמבר (איך שהגיע מהחברה, הלך לעשות שיפורים), לפני זה שנה פלוס עם נעילה בגרנד ויטרה ארוכה.
בשניהם לא הרגשתי בעיות מיוחדות אחרי ההתקנה שלה, הג'ימני בשימוש יומיומי שלי, כל יום יורד ועולה מהחניון בבית ובעבודה, עושה 3-4 מעגלי תנועה, כולל בחורף ומעולם לא הרגשתי איבוד שליטה או התנהגות מוזרה.
ייתכן ומראש אני נוסע יותר זהיר כי אני יודע שהיא שם, אבל כרגע הצרה היחידה שיש לי זה כשאני עושה סיבוב ואני לא שומע אותה מתקתקת (מיד חושש שמשהו לא תקין), אז התקתוקים ממש אבל ממש לא מורגשים.
היתרון הנוסף הוא שבתקציב שלך לנעילה נשלטת תוכל לשים גם נעילה וגם כננת, ואז הרווחת מכל הכיוונים.
דרך אגב, אני כבר חצי שנה עם כננת, וחוץ מפעמיים של ניסוי כלים, לא השתמשתי בה.