במודעה של הקאיין רשום ריפודי עור קמל..
מה זה ריפודי עור קמל?
זה מה שאני חושד שזה?
Printable View
במודעה של הקאיין רשום ריפודי עור קמל..
מה זה ריפודי עור קמל?
זה מה שאני חושד שזה?
דורון... אל תנסה להבין. מושגים של בעלי פורשה - מי שלא צריך יותר מטויוטה וסובארו לא יבין.
אסף.
עור קמל זה עור נובל/מתיבש [emoji6]
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
מתייבש לא מתייבש... אחרי צמיגים ומיגונים זה יותר זול מפג'רו מאותו שנתון... יותר זול מלנדקרוזר ישן ממנו ב5 שנים... פאק. מציאה. ייסע עד שיתקלקל ואז תקנה עוד אחד - עדיין פחות מלנדקרוזר באותו שנתון.
אסף.
כן, יש על זה סמל של פורשה.
אבל האם זה באמת פורשה?.............................
כשבתחילת שנות ה-2000 פורשה היו במצב לא משהו, הם החליטו לבלוע את כבודם ולהיכנס לנישת המתעשרים החדשים - מין "חי טורטל" שכאלה, חומר אנושי אליטיסטי. קלאסה.
וזה מה שיצא.
האוטו הזה אשכרה הציל את פורשה.
ושנה אחר כך נולד ממנו הטוארג.
מישהו כאן באמת ובתמים רוצה להיות הבעלים של דבר כזה?.... אם זה עולה פחות מפאג'רו וחצי מלנדקרוזר (שניהם מאותו שנתון, למרות שכשהיה חדש עלה פי 2-2.5 משניהם), כנראה יש סיבה. ואני אולי האחרון שענייני פוזה ותדמית קובעים לו משהו במכוניות, אבל בחיאת. אוטו כזה הוא אביזר של מגזרים מאוד מסויימים שאתם אהמממ... לא תצליחו להשתלב בהם. לא מסתדר לי.
נ.ב.
"ריפודי עור קמל" - כנראה מתכוונים לצבע קאמל. מין חום בהיר שכזה.
במכוניות מהעדות הללו מדובר בעור אמיתי ואיכותי ולא בעור התעשייתי הקלוקל שאנחנו מכירים מיצרנים פחות נחשבים.
נראה שנורא קשה לחנות עם רכב כזה ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...750d301fc7.jpg
לפעמים גם סמלי סטאטוס שנולדו ככאלה הם רכבים מוצלחים ובעיקר מהנים לנהיגה ולשהייה בהם. תכלס במחיר כזה כמו שכבר נאמר בהחלט הייתי קונה ואפילו מטייל איתו בשטח.
למי שלא ראה: הטורטלים - היום הקשה בחיי.
https://www.mako.co.il/tv-erez-nehed...002a0c10acRCRD
אתה אומר שהוא הקרבן פה ...
בכל זאת זה פורשה. הוא לא יכול להיות אוטו גרוע.
אז מחפשים אותו בקטנות.
שהוא מכוער
שלמרות הייחוס והביצועים הוא לא ספורטיבי
שהוא בוגד במסורת המפוארת של היצרן בלהבלהבלה...
על כל אלה אפשר להתווכח. אבל.... הטענה העיקרית לקאיין היא בעיקר שהוא סמל של טעם רע שעל זה כבר אין ויכוח עד כמה זה נכון. ולכן זה גם כל כך עצוב.
אגב, זה לא רק קאיין. רוב דגמי ה-SUV פרימיום הפכו לאביזר הצמוד ההכרחי של ה"אליטות" החדשות האלה.
לחנות כמו זין זה רק אחד מהמאפיינים של אוכלוסיית הקלאסה הזו.
יגידו שזה הכל מקינאה וממש לא - לא מקנא בהם. שיהיה להם לבריאות.
רק שיחנו כמו בני אדם. לא בחניות-נכים ולא על מדרכות ולא על שניים או שלושה מקומות. וזה כבר קצת קשה, אני יודע.
למי שיש הממון הדרוש, הסבלנות ומקום אחסנה זו כנראה תהיה יופי של השקעה לשימור לאספנות... ולו רק בגלל השם משפחה
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
לדעתי זה לעולם לא יהיה רכב אספנות בעל ערך.
זו הפורשה הכי המונית, הכי לא אקסקלוסיבית, גם הכי מכוערת.
אתה יכול לראות מגמות בעולם רכבי העל: ערכן של הקלאסיקות האמיתיות רק עולה. כולל דגמי פורשה ראויים.
אבל כלים מהקטגוריה של הקאיין - SUV פרימיום, כנראה לעולם לא יהיו קלאסיים. תסתובב קצת באנגליה ותראה באיזה סכומים מצחיקים אפשר לרכוש ריינג'רוברים בני כמה שנים בודדות במצב מצוין.
אז נכון שהכלים האלה יקרים ומפוארים ומלאים טכנולוגיה, אבל קלאסיקה? בחיים לא. תוסיף את העובדה שהם קורצים ללקוחות מהסוג שנדלק נורא מהר על צעצועים חדשים - הם מסוגלים לקבל את האוטו החדש מהניילון היום ולזרוק אותו בעוד שלושה חודשים בטרייד-אין רק כי נדלקו על דגם חדש יותר עם יותר גאדג'טים בצבע שיותר מתאים לגווני התסרוקת החדשה ולציצים החדשים מהסיליקון.
זה מפיל מיידית את מחירי הכלים מיד שניה.
תוסיף עלויות אחזקה כבירות - לרוכשי האוטו החדש זה אולי לא מזיז, אבל ככל שהוא מתיישן ועובר לידיים פחות עשירות, זה מתחיל להיות משמעותי.
ואז, אחרי שפעם אחת חוטפים בומבה במוסך, מבינים שזה גדול עלינו ונפטרים מהמציאה מהר, גם בהפסד גדול.
ועובדה - הערך שלהם צולל ולא רואים תחתית.
וזו צרה שמשותפת לכמעט כל דגמי היוקרה, כלומר אלה שלא קלאסיים ולא יהיו קלאסיים לעולם. ותתפלא - אפילו לפרארי היו דגמים כאלה. פחות מוצלחים, פחות יפים, שלא עלו למעמד של קלאסיקה, כבשים שחורות שכאלה שהיצרנים קצת מתביישים להודות בקיומם.
לטעמי כמעט כל דגמי הפורש כולל הקלאסיות (911 וכו') הן מכוערות. יופי זה לא הקטע של פורש.
יש SUV שהם רכבי אספנות ראויים למיטב ידיעתי - הכוונה לריינג' קלאסיק עד שנת ייצור 1993 או 1994.
מבלי הליות בקיא בעולם האספנות בהחלט מסכים עם דרור שהפורש קאיין לא יהיה קלאסיקת אספנות.
ובגלל זה היא הכלי המושלם ל bashing עבור מי שיש לו את ה50000 שח האלה להשקיע ולזרוק אחרי שנה שנתיים.
אסף.
אסף זה בסדר,
כולם פה משקרים לעצמם שהם הולכים לקנות אוטו שלרוב איו בו הרבה היגיון.
אם היה היגיון כולנו היינו נוסעים בדאסטר
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk