תגובה: תוסף למנוע ולגיר ATOMIUM - שמן נחשים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
"בן אדם רגיל" (אני מניח שהכוונה למישהו שאינו חובב רכב, כלומר 95% מהאוכלוסיה לפחות) הולך למוסך לטיפול ומחליפים לו שמן.
בדיוק. למעשה אני ארחיב ואומר שברכבי כביש של אישתי ושלי, טויוטה ומיצובישי, אין לי מושג איזה שמן לשים וזה מעניין לי את השערות על הז#$%ן. הרכבים האלה מטופלים במוסך באופן מלא, אני מקסימום שם מים בווישרים כשצריך. אפילו מים לרדיאטור אני לא שם.
בטרקטור ובג'יפים זה שונה כמובן.
בנאדם רגיל שחסר לו שמן (יש המון כאלה, הרבה יותר מהאחוזים שרשמתם), קונה שמן בתחנת דלק. בד"כ לפי מה שהמתדלק אומר לו.
והמתדלק, גבירותי ורבותי, לא רק שאין לו מושג, הוא גם לא יודע לבדוק שמן.
(כמובן שיש מקרים יוצאי דופן של מהנדס כימיקלים מבריה"מ לשעבר, שעובד בתור מתדלק. התנצלות על הסטריאוטיפ).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
בנאדם רגיל שחסר לו שמן (יש המון כאלה, הרבה יותר מהאחוזים שרשמתם), קונה שמן בתחנת דלק. בד"כ לפי מה שהמתדלק אומר לו.
(כמובן שיש מקרים יוצאי דופן של מהנדס כימיקלים מבריה"מ לשעבר, שעובד בתור מתדלק. התנצלות על הסטריאוטיפ).
אני חושב כמוך בדיוק. אם המתדלק נחשב כמבין, אתה יכול לתאר לעצמך עד כמה עמוקה הבורות של רוב בעלי הרכבים. רק תרשה לי לנחש שמדובר "רק" על 80 אחוזים מהם (רוב מוצק כשלעצמו)...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
הדיון הוא על משתמש גיפולוגי.. שחושב שרכב השטח שלו זה פאר היציאה מצד אחד, ומצד שני, מפונק שצריך שמנים מיוחדים ויחס אוהב..
זה לא המשתמש הממוצע, יותר בכיוון של הקצוות.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
האמת קשה לי להאמין שמישהו מתייחס בכזאת קלות ראש לרכב היקר שלו (וגם אם הרכב זול במונחים אבסולוטיים, הוא תמיד יהיה יקר לבעלים שלו).
אולי לא כולם פותחים ספר רכב או בודקים באתר היצרן, אבל כמה קשה זה לשאול את המוסך שלך או מכר ש"מבין במכוניות"?
זה שאנחנו חובבי רכב ומכניקה לא הופך את שאר העולם לאידיוטים.
לא הופך את שאר העולם לאידיוטים פשוט בתחום הרכב יש כאלה שלא יודעים אפילו כמה אוויר בצמיגים.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
לפני כמה זמן ביום שישי שהשבת כמעט ונכנסת ראיתי זוג שומרי מצוות עם תינוקת בתחנת הדלק ומבט מבוהל בעיניהם.
הרכב קצת קירטע אז המתדלק הוסיף להם שני ליטר שמן מיותרים! הניעו ויצא עשן לבן כמו במופע רוק כבד.
(בדקתי המדיד, השמן עבר ב5-7 סנטימטר את המקסימום)
לא הסכימו שאסיע אותם. לא הסכימו שאוציא להם את העודף שמן.
אמרו שהכל מלמעלה וייעצו עם ההורים והרב.
אז אם עסקנינו בשמן נחשים- לכו תשאלו את הרב :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אביב3
לא הופך את שאר העולם לאידיוטים פשוט בתחום הרכב יש כאלה שלא יודעים אפילו כמה אוויר בצמיגים.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
היום כבר יש הרבה שגם אין להם מושג איך להדליק את אורות הדרך, ומה זה לעזאזל אורות ערפל...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
האמת קשה לי להאמין שמישהו מתייחס בכזאת קלות ראש לרכב היקר שלו (וגם אם הרכב זול במונחים אבסולוטיים, הוא תמיד יהיה יקר לבעלים שלו).
אולי לא כולם פותחים ספר רכב או בודקים באתר היצרן, אבל כמה קשה זה לשאול את המוסך שלך או מכר ש"מבין במכוניות"?
זה שאנחנו חובבי רכב ומכניקה לא הופך את שאר העולם לאידיוטים.
תסתכל סביבך על הקולגות במשרד, השכנים בבניין - כמה מהם ידעו לענות לשאלה מה צמיגות שמן המנוע ברכב שלהם? אני מנחש שאחד מעשרה, אולי. באותה מידה אתה יכול לשאול אותי איזה מעבד יש לי בטלפון - אין לי מושג. אני בטוח שיש פורומים באינטרנט שתשובה כזאת תחשב ללא פחות מזעזעזת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
היום כבר יש הרבה שגם אין להם מושג איך להדליק את אורות הדרך, ומה זה לעזאזל אורות ערפל...
נשמע מצויין, שלא יסוונרו את אלו שנוסעים מאחוריהם.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
סגרת לי פינה על תופעה מטרידה שיש יותר ויותר..
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
סגרת לי פינה על תופעה מטרידה שיש יותר ויותר..
Slowly..
אנשים שנוסעים סתם עם אור גבוה ושורפים לי את העינים ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ואורות ערפל.. וכשאתה מסמן להם, אין להם מושג מה הבעיה.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ואורות ערפל.. וכשאתה מסמן להם, אין להם מושג מה הבעיה.
Slowly..
אויי זה זוועה. יוצא לי עשן מהאוזניים מאנשים כאלה...הם נוסעים עם אורות ערפל אחוריים, שורפים לי את העיניים, ומבלי להיות אפילו מודעים לכך, לא שהאורות האלה דולקים, אלא שהם קיימים בכלל!! והכי טימטום, בערפל, כאשר באמת קיים הצורך להפעיל את אורות הערפל (כי רק לשם כך הם נועדו...), אף אחד!! כלום!
אני רואה לפעמים כאלה שבערפל מפעילים את אורות החירום. אחלה!! אבל מה עם אורות הערפל טומטום!!?!?! לא צריך?!
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
נשמע מצויין, שלא יסוונרו את אלו שנוסעים מאחוריהם.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הפוך!
הם לא מבינים מה אני רוצה מהם כאשר אני מבקש שלא יסנוורו.
ועוד פחות מוכר להם נושא אורות ערפל מאחור...
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
אני רואה שהרבה הקדימו אותי...
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות