מלוקקים?!
רובם רוטשו על סלעים... נשברו ורותחו מחדש... וגם אז לפני שהגיעו לאותם זחלנים זה לא שהיו להם חיים קלים.
ומה עם זה שהם נגנבים ממרכז תל אביב.. זה לא שיקול?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Printable View
מלוקקים?!
רובם רוטשו על סלעים... נשברו ורותחו מחדש... וגם אז לפני שהגיעו לאותם זחלנים זה לא שהיו להם חיים קלים.
ומה עם זה שהם נגנבים ממרכז תל אביב.. זה לא שיקול?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
תישאר עם הסמוראי אספנות. . .
מקסימום תעבור לסיקס אספנות שבמצבו הכמעט סטנדרטי יעשה כל מה שאתה מבקש.
ונכון..... זה עלול להתברר כקופת שרצים. אבל אפשר למצוא גם כלים שמורים או משופצים.
אסף.
ויש עוד מלא למכירה כרגע. בכל רמות השיפורים.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5026783d5f.jpg
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
חבר מכר לפני שנה אחד מרוטש, 40k ש"ח, כל דלת בצבע אחר, ארגז מקוצר, גם הפנים לא היה "משהו", פעם כשסיים טיול באחד מסלולים בדרום הפעיל את הביטוח גרירה כי כבר לא יכל לנהוג בדבר המעייף הזה כל הדרך לצפון הרחוק, יושב על גלגל 35, עם כל מיני קיטים מכאן לאוסטרליה, הנמכות, יחסים, נעילות, ציריות מחוזקות וכו'.
+1.
מצד שני, הבחור צעיר... נוסע על סמוראי, כוחו במותניו.
הבחור מבקש 49. ולדעתי הרכב יימכר בלא יותר מ40.
לפני שלוש שנים רכב סטנדרטי עם נעילה אחורית היה נמכר ב35.
כמה עולה כרומולי? 4.7? קיט הגבהה? ועוד כל מיני??
רכבי שנמכרו לאחרונה עם היי סטיר, כרומולי, סרנים מחוזקים, שלדה מחוזקת.נמכרו בסביבות 40.
מחירים טובים בהתחשב בנסיבות..
אז נכון שהם עגלות וישנים. מי שמחפש רכב עם יכולת עבירות מכובדת, זה אחלה תמורה לשקל. לפחות בעיניי.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ובשביל לעבור את השני מקומות ההזויים והבלתי מתפשרים בקצה הארץ. שווה לנסוע כל שאר השבוע בגרוטאה מתפוררת ?
באמת ?
( אלא אם זה לטיול בלבד .. וגם אז. מהנסיון האישי שלי בסמוראי משופר פלאות פתוח קצר. הנסיעה אל ומהטיול היה זוןעההההה , עם ההילקס היה סתם לא כיף )
Sent from my iPhone using Tapatalk
רכבים משופרים מידי גם מחוץ למשוואה.
א כי אני לא רוצה להיות עביר מידי, לא בא לי להשתעמם ולא לאתגר את עצמי.
ב כי זו פגיעה קשה באמינות ואני מעדיף לטייל מאשר לתקן ולרדוף אחרי נזקי שיפורים
רכבים משוגעים עם 33 ורשימת שיפורים עם יותר מילים באנגלית מאשר בעברית מחוץ לתחום מבחינתי.
ראיתי ש31 אצלנו זה סיפור, ורכבים אחרים פשוט דוחפים וסאלמת. לא יחסים, לא חיזוקים, לא ציריות, לא הגבהה מיוחדת,וזה דיי סיקרן אותי.
חשבתי שדיסקו הוא כזה, ושבקלות נועלים כפול וחשבתי לעצמי לחכות ולמצוא אחד שלא טייל מידי. נזקי השטח(והכביש, היילקס חיים קלים גם בנסיעה רגילה לא חווה) ברכב בן 20פלוס, בטח במשופר אוברקיל לא בשבילי.
בנחל עדשה היה חסר לי מעט גובה, גם גובה ביצה מהרצפה וגם גובה נקודות חיבור עלים (כלומר גם גודל גלגל וגם הגבהת המרכב) ובטח שאורך, כמעט בכל מדרגה חייב איבטוח של כל החבר'ה מהטיול, כל התמונות שצילמנו היו מהקטעים הפשוטים בקטעים האמת מעניינים היידים של כולם היו תפוסות.
למה למכור את הסמוראי? נטו תחושת בטן
הוא עונה על כל דרישות העבירות הסבירה פלוס, הדרך לטיול ומהטיול סבילה כל עוד זה לא בחורף קשה. אולי פיתחתי אנטי מסויים אחרי הפתעה בכל מכלול פעם אחרי פעם ושריפה של לא מעט כסף עליו. או בעצם די הרבה.זה עוד כשהכל בעבודה עצמית, עזרת חברים וחלקים מחול.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
או שפשוט מיצית. גם זה בסדר.
גם זה קורה לפעמים.
רגע של חולשה, בלהבלהבלה.
בסופו של דבר זה רק אוטו ולפעמים בא לשנות.
אפילו לי עברו שני רגעי חולשה שכאלה. טוב שעברו והלכו כלעומת שבאו.
לעומת מה שהושקע ברכב, כן. קח אותו תפרק לחלקים ותרוויח אולי יותר.
שווה את המחיר? למה כי יש לו את הסמל הניכסף?
איפה יש דיסקו נטושים?
גם דיסקו באותו שנתון עם אותם פרמטרים מבקשים בערך אותו מחיר.
בשני המקרים מה שקורה בזמן המכירה זה לא מה שפורסם זה בטוח.
בשני המקרים מה שהושקע ברכב לא משקף את המחיר המבוקש זה ברור.
מי שקופץ מעל למחיר השוק פשוט נישאר תקוע ולא מוכר.
לפותח השרשור, אולי אתה צעיר(בלי לפגוע), אבל אתה צריך להפנים שכל רכב ישן שתיקנה יהיו לך הפתעות ותיקונים, אם לא מיד עם הקניה אז אחריה או אחרי כמה טיולים כמו שעברת עם הסמוראי, והכל תלוי מי ואיך טיפל, אם הלך טרנספר והחלפת חרא בחרא מפירוק לא פתרת כלום, גם הוא ילך עוד מעט.
זה המעגל פחות או יותר.
בעדשה אני ועוד דיסקו דילגנו, היו איתנו טרופרים עם 31 שהיתקשו באותם מקומות בגלל מרווח גחון, אז גם 31 לא יפתור לך את זה.
שמע, מעטים האנשים שנשארים עם סמוראי/ג'ימני לאורך זמן ומתוך בחירה.
ולא רק זה, אני חושב שאני מטייל עם 90% מהם באופן קבוע. כולל 2 לילות במדבר בסופש האחרון.
לא כל סמוראי מתנהג כמו הרכב שלך. אתה קנית רכב שבור ולא מטופל וזה היה ידוע מראש...הקנייה הייתה לא רציונלית ופשוט עשית עסקה לא טובה.
אצלי באוטו - ברגע שהחלפתי מכלול, לא נוגע בו יותר. והרכב נסע במשך שנתיים וחצי כרכב יומיומי כמעט, כולל ביקור בהמון מקומות קשים בארץ (כולל כמריר כמה וכמה פעמים).
אבל! אני את הכסף השקעתי בבנייה של הרכב - הכל שמתי חדש ואיכותי (לא הודי מאיביי), ואני נוסע עם האוטו באמינות מלאה בו
ואת 2018 אני מסיים עם 2 טיפולים שוטפים, ובלי נזקים ושברים בכלל (שוב - 3 פעמים כמריר ועוד לא מעט שבתות/לילות במעלות של בן שמן וכדומה).
אתה יכול להרגיש בנוח להחליף את הרכב...אתה בצד ההגיוני של האוכלוסיה. תישאר עם הג'ימני. אל תשפר לקיצון כי אתה לא רוצה בתור חייל להתעסק עם טסטים ומאעכרים וכדומה.
SUV זה הוצאה גדולה מדיי ומיותרת בשבילך.
אני חושב שהטיפול ברכב היה הטוב ביותר שיכלתי לתת
מה שהיה אפשר חדש אז חדש, מה שמשופץ משופץ ברמה הכי גבוהה.
הקטע הוא שעוד לא נגעתי במכלולים גדולים- ציריות מנוע גיר טרנספר לא עשו בעיות - ועדיין אני פחות 15k+ אחרי מחיר קניה לא זול כלל לכשעצמו.
דבר גרר דבר, עוד אחד קטן ועוד אחד קטן עד לתקופה הזו שהוא באמת שקט.
זה פסיכי במונחים שלי.
לכשיגיע הטיפול במכלולים אלו כנראה שאתייאש.
יודע שיש לנדקרוזרים שזה קיט ההגבהה שלהם או ממיר אוריאה בסילברדו. אני לא שם.
שגיא, אתה, סולי, רייכנד, פלג ועוד כמה הם עוף זר בתחום. ושלא ישתמע אחרת, הלוואי והיו עוד.
מראש נכנסת לפרויקט שהוצאת פי שלוש ממני כנראה וקיבלת רכב מתוחזק ואמין, דיי ברור שהוא יהיה כזה אחרי תהליך כזה. על סמוראי טנדר זו עוד השקעה אני יכול לסבול, על קצר כביכול "לא נדיר", לא הייתי עושה את זה.
דווקא מהשיחות שלנו אתה צריך לדעת שאין אצלי הודי מאייבי. עיין בתמונות בינינו בווטסאפ.
וואגנר, מקורי, lowrange, כנראה שזה מה שעלה לרכב.
אגב, אם אשאר עם הגימני בסוף, אין מצב שלא אשפר אותו לכמו הסמוראי לפחות. אני לא כזה מפונק.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אם לא הייתי ברור, זו הייתה ביקורת.
אני חושב שהיילקס עם רשימת שיפורים כמו הרכב בקישור, בצורה שמתואר, זה רכב בעייתי.
לי אישית זה צועק רכב שצריך להשקיע בו באיפוס מערכות כי יש שם ערב-רב של שינויים.
השקיעו ביחסי העברה קיצור טרנספר וצמיגי 35 ומצד שני מערכת מתלים תוצרת בית?..
ואיפוס=כסף, זה עוד לפני סוגיית שינויים שמאתגרים אותך בנסיעה בכביש ציבורי.
משמר השבעה 2.. בדרה עם שיחים מסביב,
רמת השרון 2 ברחובות צדדיים עם קורי עכביש, עלים ובלי אויר בצמיגים.
בדרום ראיתי יותר מאחד.
זה לא מעסיק אותי, זה רקמה שחולף מול העיניים.
וחבל, זה דור של רכבים שלא יחזור.
Slowly..
חיפה רחוב מונטיפיורי
Sent from my iPhone using Tapatalk
רמת גן אבא הילל..
עצוב. לכל רכב שכנראה יגיע בסוף למצב כזה.
בחולון היה אחד בנזין שעמד והתפורר לו ברחוב יותר משנתיים עד שפינו אותו...
מוטי,
נבחרת.
עליך להציל דיסקברי.
Slowly..