הוא פורק משם לחץ כי יש לחץ מכיוון הטורבו. בכל מקרה צריך לבטל את הסדק ואחרי זה לבטל egr
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Printable View
הוא פורק משם לחץ כי יש לחץ מכיוון הטורבו. בכל מקרה צריך לבטל את הסדק ואחרי זה לבטל egr
הסעפת יניקה סוחבת אוויר כמובן אבל כשה egr נפתח הלחץ בצינור גבוה יותר מהוואקום שנוצר ביניקה ואז הוא שומע את השריקה.
תכלס אפשר לחלוץ את הבורג השבור, לשים פלטה אוטמת באותו מקום ולפני השסתום ואז הסדק הזה חסר משמעות. אבל עלולה להדלק לו מנורת תקלה.
בכל מקרה אני באופן אישי לא הייתי משאיר את החלק השבור הזה אצלי.
נכנס לשיפוץ טורבו והחלפת אטמים של כל מערכת הegr.
השפרצות השמן סביב החלק השבור הגיעו כנראה מנזילה מהטורבו שנדחסה בלחץ לסעפת היניקה ומצאה את דרכה החוצה מאחד האטמים.
מקווה לסגירת האירוע עד מחר במחיר שפוי...
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
כשאתה כותב אטמים אתה מתכוון לחסימות?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
עדכון:
הטורבו שופץ.
הרכב באמת עף אחרי זה, אבל המשיך לעשן.
פניותי למוסך בנוגע לעשן נענו ב"תמשיך לנסוע, הממיר צריך להתנקות מהפיח".
לא עבר שבוע ונתקעתי עם הרכב עם הילדים.
נגרר שוב למוסך.
הדיאגנוזה הראתה שצילינדר מס 4 חורר על ידי האינג'קטור. טוב מראה עיניים...
הטורבו שוב היה חשוף וניכר שעדיין יש בו חופש, כפי שניתן להתרשם מהסרטון. האם זה תקין בטורבו משופץ ?
http://cloud.tapatalk.com/s/5d277bf7...711-WA0008.mp4https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d4c52ade15.jpg
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
לפי מה שנראה בתמונה
המנוע הזה מנוע מת !!
תחשוב טוב טוב איך אתה מתכוון להמשיך מכאן
אפשר לשפץ
אפשר לנקות ולהמשיך בנסיעה ( קצרה ... )
אפשר להחליף
כרגע כמעט בלתי אפשרי לדעת מה גרם למה הטורבו גרם נזק למנוע או שהנזק במנוע הוא בסה"כ
נזק כללי של מנוע במצב לא טוב ( וגם הטורבו לא תקין )
מה שרואים בתמונה זאת בוכנה שנתפסה / או טבעות בוכנה תפוסות
בהחלט יתכן שזאת תוצאה של גידוש יתר ( טורבו לא תקין )
יתכן וזה חדירה של גוף זר ( לא נראה בתמונה סימני פגיעה בראש הבוכנה )
בשורה הסופית
תחשב מסלול מחדש
תמצא מוסך רציני ובעל מקצוע שיכול וליעץ עם שיקול כלכלי נכון לבעל הרכב ולא רק למוסך !!
רכב זה לא רק מנוע
איציק
הלך כל המנוע ואתה עדיין מודאג בקשר לטורבו??
אני לא מצליח להבין מה הקשר בין שיפוץ טורבו לנזק הזה בבוכנה. ומה זאת אומרת האינג'קטור חורר את הבוכנה, איך הוא יכול בכלל להגיע לבוכנה?
אני גם בדעה של איציק, נראה מנוע גמור, הייתי בודק מחיר של מנוע מפירוק בשאיפה לא ללכת על שיפוץ.
בהצלחה,
טל.
טל, מזרק שמשתין יגרום לנזק לבוכנה/צילינדר...
חסרים פה הרבה פרטים, לא ברור מה קדם למה ואיך הכל התחיל בכלל....
אז או שהיה לך מנוע "חולה" מזמן, או שהנזק נגרם כתוצאה מדיאגנוזה/טיפול/תחזוקה לא נכונה.
בשורה התחתונה זה או שיפוץ כללי או החלפת המנוע באחר(עיניין של עלויות), שקול היטב למי אתה נותן לעשות את העבודה, בכל מקרה אל תישתמש בחלקים מהמנוע הישן, במיוחד לא במזרקים שלך.
ולא, טורבו אחרי שיפוץ לא צריך להיות עם חופש.