נראה מעולה, אחלה ביצוע. גם אצלי מתכנן משהו דומה רק יושב על הפגוש האחורי ולא על הבודי. סחטיין!
Printable View
נראה מעולה, אחלה ביצוע. גם אצלי מתכנן משהו דומה רק יושב על הפגוש האחורי ולא על הבודי. סחטיין!
אני מציע לך להתחיל לתכנן טמבון ברזל אחורי וכמה שיותר מהר להעביר אליו את המתקן גלגל-שולחן שבנית, הוא ישבור לך את הבודי עם הגלגל עליו.
קובץ מצורף 126316
ללא מילים....
מברוק!
עכשיו כשיש טסט אפשר לעבור לדברים החשובים.
מחפש בית פילטר אוויר מקורי כדי להחליף את הפילטר הפתוח.
בנוסף מחפש את הגלגל שיניים פלסטיק של הספידומטר כולל הבית שלו. בינוביץ אין ולבן של ראוף אני לא מתכוון ללכת. יש עוד כיוונים?
תנסה אצל חמיס בחולון.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/106603
דיון רלוונטי ביותר. אתה יכול להמשיך שם.
אמל"ק: קונה מוצר חדש של דונלדסון בזוקו שילובים.
בית פילטר אויר מקורי יש לי.. צריך לחפש בארגזים. שלך תמורת שישית גולדסטאר. הכוונה לפילטר צלחת שיושב על הקרבורטור.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
קובץ מצורף 126416קובץ מצורף 126417
הגיע אתמול...
מחר לפנות בוקר יוחלפו התושבות.
התייעצות עם חברי הפורום המכובדים.
רוצה לקנות נעילה אוטומטית לסרן amc20. קראתי מה הדעות עליו (חרא של סרן, חבל על ההשקעה), ובכל זאת.. האם משהו השתנה בשנים האחרונות?
היום כבר יותר קשה למצוא דנה 44 אחורי כדי להחליף, וגם המחירים כבר פחות עממיים. לעומת זאת נעילה תעלה היום פחות מ1400 שקלים באמזון כולל מסים.
האם המצב עד כדי כך גרוע ובאמת לא להשקיע בסרן הנ"ל?
רוב הכשלים בסרן הזה הם תוצאה של הידוק לא נכון. תעבוד לפי הספר, בעיקר תדאג להדק את שני הצדדים כמו שצריך- ויהיה לך סרן טוב. עדיין דנה 44 נפוץ יותר וכנראה גם חזק יותר.
אסף.
קובץ מצורף 126538
וזה אמור להתאים?
(29 שיניים)
בנוסף יש מחיר טוב על ציריות חלק אחד ( פחות מ1000 ₪).
מה האורך של הציריות בסרן צר?
כל ה amc20 שאני מכיר של ג'יפים הם 29 שיניים. אבל.. תפרק ותספור.
לגבי ציריות.. אם זה המחיר - פתרת את הבעיה העיקרית של הסרן הזה.
אסף.
מחפש סעפת פליטה (הדרס) למנוע 4.2 - שלי שבורה מסתבר.
מקורית.
קצת עדכונים...
אחרי התקנת הנעילות ( לצערי יותר מפעם אחת, עד שהגעתי לכיוון הנכון), התפניתי להתחיל לאבזר את הג'יפ. ומה יותר חשוב מלתת לו שם?
הוזמן כיסוי גלגל בעיצוב אישי, ומהיום יקרא שמו בישראל "הדוקטור".
אחרי מפגש ג'יפולוג הבנתי שחסר מקום. אין מה לעשות, בסיקס קצר יש מקום לשני אנשים, כלב ומעט ציוד אישי.
החלטתי לבנות סל על הגלגל הרזרבי.
הסל אמור להכיל את כל הציוד האישי הקל ולהשאיר מקום לצידנית/מקרר, כלי עבודה הרצועות שימצאו לעצמם מקום מאחורי הספסל האחורי.
סעפת פליטה הוחלפה ( נקנתה חדשה מאחד מחברי האתר) ועל הדרך החלטתי להחליף את הצינור עד הדוד. היה סדוק וגם נגע בתושבת מנוע. מצאתי איזה חתיכת צינור נירוסטה עם כיפופים, חתכתי וריתכתי בנקודות עד שהתאים.
שלב אחרון בינתיים, שעוד לא הסתיים - מנשאי ג'ריקנים. הכנתי משאירות זווית 40 שתי מסגרות וריתכתי לפגוש הקדמי. שוב, מטעמי חיסכון במקום בחלק האחורי של הג'יפ.
נשאר רק לצבוע ולשים את הרצועות ואז לעבור לשלב הבא -מדף למקרר... המשך יבואקובץ מצורף 128425קובץ מצורף 128424קובץ מצורף 128423קובץ מצורף 128422קובץ מצורף 128421קובץ מצורף 128418קובץ מצורף 128417קובץ מצורף 128415קובץ מצורף 128412קובץ מצורף 128426
התקדמות יפה.
הסל הזה.. פיתרון טוב לבעיית מקום אבל כמה באמת יהיה שימושי?
Sent from my H3123 using Tapatalk
חג שמח .
העומס והמומנט שכזה מתקן מפעיל על קצה השילדה הוא עצום .
והנזק יגיע גם יגיע .
מציע לך להעביר את הדלקנים למקום אחר .
אצלי על הגלגל הרזרבי ( שמעוגן לבודי המחוזק היטב בנקודות הללו ) בניתי סלסלה קלילה מרשתות המשמשות למדפי תצוגה בחנויות ( עלות ממש זולה ועבודה ממש פשוטה ) .
בתוך הסלסלה נמצאים - 4 כסאות , רשת צל גדולה , פחמים למנגל ושקית זבל , כל אלו דברים קלי משקל .
דבר נוסף - חייבים לבטל כליל כל חופש שהוא בין המתקן לג'יפ !!! אילן
אילן תודה על התגובה, אבל תראה מה בניתי (לא תמונות מאמריקה הרחוקה).
הסלסילה שלי עשויה משאריות רשת נירוסטה מאיזה פרוייקט שעשיתי לפני כמה שנים, ופרופיל 20*20 מגולוון.
המטרה של הסל שלי היא לאחסן ציוד קמפינג קל(אוהל שק"ש וכולי).
המתקנים לג'ריקנים יושבים על הפגוש הקדמי, 10 ליטר מים 10 ליטר בנזין. יושבים משני צידי הכננת.
כמעט שכחתי.. היתה גם תוספת חיזוק לתיבת הגה שבניתי בזמן הזה בהשראת כתבה מהארכיון פה. בניתי "שלה" שחובקת את התיבה בחלק התחתון שלה וצינור 1/2" לצד שני של השילדה, מחובר לברגים של הפגוש והברגות בשלדה. החיזוק עשה שיפור משמעותי בביטול השיוט שהיה לרכב במהירויות המטורפות של סביבות ה90 קמ"ש.קובץ מצורף 128435קובץ מצורף 128436קובץ מצורף 128437קובץ מצורף 128438
קודם כל החיזוק הזה של תיבת ההגה בסיקס הוא מבורך והכרחי , דבר נוסף אם תחליף את תיבת ההגה לתיבה של סופה 2 תקבל היגוי הרבה הרבה יותר מדויק ויציב ( לא תרגיש כלל את השיוט בכביש ואת הצורך לתקן כל הזמן ) .
אצלי בסיקס גם במהירות של 130/140 על כביש שש ניתן להחזיק את ההגה עם אצבע אחת ( לא מומלץ - נכון ) .
לגבי הסלסלה - כמה שפחות משקל אך כמה שיותר נפח .
אילן