צריך להיות בן של נפקנית של מגנט כדי שיתפוס דרך הגג..
תעשה ניסוי, אם יעבוד הרווחת.
אם אתה מדביק פלטה קטנה מבחוץ וצובע לבן, לא יראו ובחייאת, זה גם דיפנדר וגם לא שלך..
Slowly..
Printable View
צריך להיות בן של נפקנית של מגנט כדי שיתפוס דרך הגג..
תעשה ניסוי, אם יעבוד הרווחת.
אם אתה מדביק פלטה קטנה מבחוץ וצובע לבן, לא יראו ובחייאת, זה גם דיפנדר וגם לא שלך..
Slowly..
הוא כמו בן בשבילי! והגג בכלל ירוק. וגם יש קטע כזה שמעל 60 קמש החלק שבו אתה מציע להדביק קורס פנימה וקופץ החוצה מתחת ל40 קמש ככה שקצת מפחיד להדביק לחלק שנושם ככה... נעשה ניסוי.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
זה יחליד. חבל.
נסה למגנט עוד מגנט מהצד הפנימי. זה עשוי לעבוד.
אסף.
גם רעיון
א. זה דיפנדר. יחליד.
ב. יש כאן מישהו שמחכה למכרז. חבל.
אסף.
חזרה לנושא. התקנתי זרקור צ'יקמוק סיני 18 וואט כתאורת עבודה מאחורי הטנדר. צריך לחבר לו חוט.
כמה צפוי שהוא ייקח באמת?
אסף.
לזכרוני לפני שהתקנתי כזה אצלי מדדתי עליו סביב אמפר. בדיחה...
הזרם על הממסר יותר מהזרם על הזרקור....?
אסף.
אתה שואל אותי?
זרם על הממסר לזכרוני שווה לזרם הצרכן פלוס 30-100 מילי שזה דיי זניח
מצבר 40 אמפר, הזרם על הסליל עלול להגיע לכמעט אמפר שלם..... בממסרים אלקטרוניים טובים זה 30 מילי... רוב הממסרים אי שם בין לבין אבל לא משנה.. בזרם כזה אולי לא צריך ממסר (המפסק הוא של 3 אמפר). אבל ברור לי שאני בכל זאת אשים ממסר... כי ככה צריך.
אסף.
המפסק של 3 אמפר? או הפיוז? מספר שקצת מוזר לי ככה או ככה... אני עד 5 אמפר לא ממסר.
חוט 1 ממ"ר גם לכל אורך הרכב ב2 אמפר ייאבד פחות מחצי וולט. למה לקחת חוט של 2.5..???
(אני משתמש להכל כולל הכל (מה שלא אספקות ראשיות כמובן) בחוטי 1.5 ממ"ר כי ככה זה לפי הMIL. )
המפסק 3 אמפר עם חוטים שנראים לי בעין 1 ממ"ר :
Black hard surface rocker.
Laser etched Legend.
Rated at 3Amp 12V.
High quality single pole single throw ON-OFF push switch.
Face surface size: 39 mm x 21 mm
Uses the original mounting hole of the vehicle.
אז עם חיווט נורמלי תכל'ס לא צריך ממסר. בגלל זה שאלתי מה צפויה להיות הצריכה בפועל.
מצד שני להעביר הספקים בתוך הקבינה דרך המפסק הסיני שעלה כמה שקלים - מעדיף להימנע.
מצד שלישי 'הספקים' מי ישמע....
מצד רביעי אני הולך לחווט בסה"כ 3 דברים בטנדר. זרקור עבודה, תאורה בארגז, והקומפרסור שרוצה 10 אמפר לפי הדף נתונים שלו. בשביל אלו שווה לי לחבר קופסת פיוזים וממסרים אחת מסודרת ואטומה במקום לגנוב מכל מיני מקומות. אבל בינתיים גנבתי את הדיון הזה אז אפשר לחזור לדבר על מגנטים ופנסים.
אסף.
אני אענה לך, כי לדעתי זה מתכתב טוב גם עם שרשורים אחרים (כולל זה של המקרר שלא עובד עם המנוע לא עובד :-) ).
מפל מתח של חצי וולט, זה הרבה.
זה בדיוק מה שגורם לכל הבעיות שמדווחים על מקררים שלא מניעים אם אין טעינה.
אם אתה כבר משקיע ומעביר חוטים, מה החיסכון? למה לא 2.5-3 ממ"ר?
כי הדוגמה של 1 ממר היתה לשם הדוגמה של כמה זה לא משמעותי. זה לא צרכן הספק כמו מקרר, שונה לחלוטין ולא רגיש למתח. זה דיון על זרקורים לדים שיעבוד יפה גם ב10 וולט.
אני משתמש להכל ב 1.5. וב4 מטר מתא המנוע לקצה הארגז באמפר אחד - ילך לאיבוד עשירית וולט. אני יכול לחיות עם זה וגם הפנס יכול.
אם היה צרכן משמעותי או מפל מתח גדול הייתי מושך חוט של 4 או 6 ממר לארגז ושם מפצל לכל הצרכנים..... שזה בינתיים פנס לד א' ופנס לד ב'. אמפר כל אחד....
יודע מה... אולי זה מה שאני אעשה 'למען הדורות הבאים'. לא נראה לי חשוב מדי כדי להחליט עכשיו. כל האביזרים קיימים אפשר להחליט בזמן הביצוע. אבל רגע! אם אני עושה כזה דבר רציני, אני כבר אוסיף שקע למקרר! שאין לי. אז אולי לא.
אסף.
באוטו הזה אני לא מרכיב עוד מצבר. זה באוטו השני. כאן מדובר בטנדר טיולים. שם רכב למחנה. אחד נוסע השני חונה. הבדל גדול...
אסף.
שאלה לגבי מעבר טסט עם לד בר שמורכב כל הגג.
אפשרי בכלל? רלוונטי לכסות את עם כיסוי אטום?