תגובה: רכב טיולים למשפחה, רקסטון צעיר או טרופר מזדקן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vik014
לי יש לנדקרוזר מזווד כהוגן המשמש רק לטיולים כ 6 שנים. לצדו תמיד היה לי רכב כביש ליום יום, לפני כ 5 חודשים החלפתי את רכב הכביש לרקסטון, נכון לעכשיו מרוצה עד הגג מהמהלך.
הרקסטון נוסע איפה שהקרוזר נסע?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
בכביש הרקסטון מנצח ולא בנקודות. בשטח, לא בדקתי, כנראה שהלנדקוזר מנצח בתנאי הקצה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
-Lidor-
מה דעתכם על סאנגיונג קיירון?, המחירים שלהם נמוכים מאוד ועל פניו נשמעת עסקה לא רעה.
שלדת סולם, הילוך כוח, סרן חי ומנוע 2.0 טורבו עם 140 כ"ס. איפה הקאץ'? (מלבד העיצוב הביזארי)
מרווח גחון גבולי אומנם אבל גם הרקסטון סובל מהבעיה הזאת, האם יש פתרונות הגבהה לקיירון?
לא הצלחתי להבין האם הגלגל ספייר של הרכב הוא בגודל מלא או שמא גלגל חלופי קטן?
אשמח לכל פיסת מידע על הרכב, ביצעתי חיפושים עליו אך רב הנסתר על הגלוי.
מועמד נוסף שחשבתי קיה סורנטו מהשנים 2005-2007, מה הסיפור הזה שכמעט בכל מודעה רשום הוחלף מנוע?, האם המנוע שם ידוע כאחד בעייתי או סתם חוסר טיפול נכון?
קיירון נמכר במספרים קטנים מאוד והיום לך תמצא לו חלפים או תנסה למכור אותו....
יש מצבים ותנאים שבהם העדר לא טועה. זה אחד מהם בדיוק.
קיה סורנטו דור ראשון אכן משמיד מנועים סדרתי. מכיר מישהו שכבר על מנוע שלישי (ולא נפטר מהנבלה כי מגבלות תקציב וכו' וכו') ומאוד מקווה בשבילו שהיד לא תהיה נטויה.....
בקיצור - עזוב את מחוזות הביזאר. לך על בטוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
-Lidor-
חוזר להתייעץ, במידה ואני מוותר על 7 מושבים (לא הכרחי עבורי, סתם חשבתי שיהיה נחמד אם תיהיה האופציה הזאת).
מה דעתכם על סאנגיונג קיירון?, המחירים שלהם נמוכים מאוד ועל פניו נשמעת עסקה לא רעה.
שלדת סולם, הילוך כוח, סרן חי ומנוע 2.0 טורבו עם 140 כ"ס. איפה הקאץ'? (מלבד העיצוב הביזארי)
מרווח גחון גבולי אומנם אבל גם הרקסטון סובל מהבעיה הזאת, האם יש פתרונות הגבהה לקיירון?
לא הצלחתי להבין האם הגלגל ספייר של הרכב הוא בגודל מלא או שמא גלגל חלופי קטן?
אשמח לכל פיסת מידע על הרכב, ביצעתי חיפושים עליו אך רב הנסתר על הגלוי.
מועמד נוסף שחשבתי קיה סורנטו מהשנים 2005-2007, מה הסיפור הזה שכמעט בכל מודעה רשום הוחלף מנוע?, האם המנוע שם ידוע כאחד בעייתי או סתם חוסר טיפול נכון?
סורנטו רכב עם נתונים מצוינים לרכב שטח
פרופורציות מצוינות. צמיג בגודל טוב, מהלך מתלה לא רע, מנוע עם מומנט טוב שמגיע מהר ויחסי העברה טובים.
אבל המנוע נוטה להתאבד. אלמלא נקודה זו הייתי קונה כזה בשמחה
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk