מזכיר לי איזה הודעת שרשרת שרצה במדיות שהינה בא משיח (ואלה המאמינים בו בכלל חסינים) והוא שלח את הקורונה כדי שכולם עכשיו ישמרו שבת ולא יצאו מהבית....הגאולה הגיעה...
לאן הגענו... 🤦*♂️
Printable View
לא יודע מי זה רוב האנשים... במקרה של ישראל - היא לא בדיוק מעצמה תעשייתית, כך שעובדי יצור הם לא הרוב ואת מרבית הבק-אופיס של אותם מפעלים אפשר לעשות לפחות באופן חלקי מהבית. ספרים, רוכלים וחנוונים למיניהם באמת נמצאים בבעיה, אבל עם רמת השירות שנהוגה בארץ בעשורים האחרונים, אולי זה לטובה שחלק מהם יפשטו רגל, כנ"ל תחום המסעדות והבארים שרובו מתאפיין בשירות בינוני מינוס. אז חלקם יזדקקו לקצבאות וחלקם יעברו הכשרה למקצועות אחרים, אבל במבט של עשרים שנה קדימה החברה עדיין תצא ברווח.
באשר למדינות בחו"ל, העולם המערבי נע יותר ויותר לכיוון של כלכלת שירות ולא יצור, לכן אם עובדי המשרדים למיניהם יורשו לעבוד מהבית זה רק יתרום לכלכלה הגלובלית ולצמצום העומסים בכבישים שמתחילים לצאת משליטה בשנים האחרונות. את המכה הנוכחית המדינות המפותחות יעברו איכשהו, גם אם יקח להן כמה שנים להתאושש. עסקים קטנים יסגרו ואחרים יפתחו במקומם, כדרכו של עולם. אבל בניגוד לאסון טבע או מלחמה, המגיפה הזאת היא בדיקת היתכנות מסיבית וחשובה לשלל רעיונות חדשניים שכבר שנים מנסים לדחוף ולא מצליחים מכח האנרציה או מחוסר היכולת 'לעצור את העולם'.
דוגמה טובה נוספת לכך היא רפואה בשלט רחוק, עם מכשירים פשוטים שמאפשרים לצמצם אחוז נכבד מביקורי הרופא הפיזיים ע"י מדידת חום, לחץ דם וכו' והעברת הנתונים דרך המרשתת. כמה מהיצרנים של המכשירים האלה נמצאים גם בישראל, ונלחמים כבר קרוב לעשור בטחנות הרוח של ה-FDA וההרגלים המסורתיים של קהל היעד. לפעמים הטבע האנושי הוא הברקס הכי רציני של הקדמה... לכן, במבט על, אני נותר אופטימי.
אגב, לגבי הגרף המוצג, למשל, בסרטון (הוולגרי משהו) הזה, ובעוד לא מעט מצגות להצדקת השיטה שננקטה, יש לי שתי השגות:
א. כמה מתוך כל הנדבקים בעקומה הטבעית, באמת יזדקקו לטיפול רפואי אינטנסיבי?
מישהו יכול לשרטט את זה בתוך העקומה ולראות היכן זה עומד ביחס לקו המבטא את קיבולת שירותי הרפואה?
ב. תוסיפו על זה בידוד קפדני וממוקד על האוכלוסיות שבסיכון. ונניח שישקיעו את אותם המשאבים והרצינות בכך, כפי שמשקיעים בבידוד הגורף של כלל האוכלוסיה.
היכן ימוקם אז הקו בתוך העקומה המאיימת באדום, המייצג את אחוז החולים שיזדקקו באמת לטיפול רפואי אינטנסיבי? יכול להיות שאז יהיה אפשר להשתמש בצבעים נוספים, שבתוך העקומה?
חומר למחשבה...
טל.
להדפיס, להדביק על קרטון, ולבנות.
יעביר את הזמן עם הילדים.
- - - Updated - - -
ויש גם דיסקברי
לחלקנו התפנה המון זמן לקדם פרויקטים על האוטו.
קדימה תשתפו
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה רק בגלל שאתה דחיין [emoji23]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מצאתי זמן לעוד פרוייקטוו מרפסת שחיכה על השולחן הרבה זמן..
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2078bc242d.jpg
מעשנת שנעצרה שנתיים במחסן תצא מחר לשמש לפינישים אחרונים..הרבה בשר נאכל בהסדר הביתי הזה...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אני סיימתי התקנה של מצלמת אבטחה בסלון, המצלמה מקבלת חשמל מפיקוד של הבקר בבית =היא לא נגישה ברשת כשלא צריך.
והיא לא מחוברת /תלויה בזמינות השרת של יצרן המצלמה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
ואם כבר אפוקליפסה ופרוייקט על הטנדר
יש למישהו כאן תרשימים של בניית עמדת מקלע כבד בארגז כולל חיזוקים
והמלצה לסוג מיקלע?
יעבור טסט?
יש לך פלדת שריון לייצר עמדה ממוגנת?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
תגיד איזה מקלע אתה מעדיף, תכניות יש....
אסף.
נבארה, ההתלבטות היא בין מקלע כבד לרובה 4 חיצים כדוגמת מקס הלוחם.
את המגו חשבתי לבצע ע"י חבית מחוזקת בפלדה
מה זה כבד? 0.5 ו 7.62 זה לא אותם כוחות, לא כל שכן 14 מ''מ - שזה מה שמקובל במרחב.
אסף.
איזה שנה הנבארה?
קובץ מצורף 128029
עד שבניתי את זה:
http://www.jeepolog.com/forums/conte...C%D7%99%D7%9D?
אסור לצאת מהבית..
ז..
למה להחליף רק הוספתי לו נעילה עכשיו והחלפתי אינג'קטורים:cool:
לגבי הנשק, למקלע כבד יש רתע חזק ונדמה לי שלא ניתן לירות תוך כדי נסיעה.
רובה חיצים קל יותר ולא יאלץ אותי לעשות שינויי מיבנה משמעותיים.
גם ניתן לירות תוך כדי נסיעה.
אבל אולי אכן מיקלע פחות כבד הוא כיוון מעניין