בארהב הwj קיבל את התואר "הגיפ הטוב ביותר שיוצר..."
זה רכב פאר עם 2 סרנים חיים...
וכן, הוא (כמו סופה) לא מתאים לכל אחד...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
בארהב הwj קיבל את התואר "הגיפ הטוב ביותר שיוצר..."
זה רכב פאר עם 2 סרנים חיים...
וכן, הוא (כמו סופה) לא מתאים לכל אחד...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
בועז..... אמממ אמממ (משתעל... לא, לא קורונה).
פלטפורמות הכוונה ל 2 סרנים חיים?
דיסקברי 2 .... ריינג' רובר קלאסיק(אולי).... פטרול(כנראה)... בטח יש עוד.
זה בסדר הם תופחים לעצמם על השכם על כל דגם שהם מייצרים. 😂
- - - Updated - - -
אפשר גם על נושא האנגליות להיתווכח עד מחר.
העובדה שכדי להכניס אצלנו 33" לא צריך יותר מידי שינויים, וגם מכיר כמה כאלה(אחד גולש כאן) שעשו ככה את כמריר אם זאת המשוואה שלכם לצורך העיניין.
הפטרול? אם בסכומים שנקבתם מקודם אז אותו דבר כנראה, סביבות ה 70k שח.
תכניס כל רכב שעונה על הקריטריונים.
גם הדיסקואים למי שמתחבר לכרכרה בטח יהיה כנראה שוק.
הכרכרה היא פלטפורמה נהדרת לטיולים.
הפטרול הוא פלטפורמה משובחת אבל נדירה בארץ ולכן מחירה כבר היום יקר מאוד.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
גם על דיסקברי אנשים מבקשים סכומים לא הגיוניים (בעיני). ב2012 (בערך, לא זוכר). קניתי את שלי עם עודף מ 45 אלף ש"ח (בלי להתמקח, אני גרוע בזה). היום, עם צורך באישור בלמים ומאה אלף קילומטר יותר, אני יכול למכור באותו מחיר, ועדיין להיות הכי זול ביד2.
אנחנו מתכוונים שהמחירים של הכלים האלה יעלו גם בגלל ביקוש והיצע, על זה בדיוק השיח כאן, וגם בכללי.
תשמע, עקבתי אחרי המחירים של הדיסקברי 2 שנתונים 2003/4 במשך תקופה לפני שננעלתי, הם לא היו קרובים למחיר שאתה מתאר, ביד 2 באותה תקופה הם נעו סביבות ה 80-100k שח, אחרי כמה שנים צנחו מעט, עדיין נראה לי שכנראה נפלת על מציאה או מישהו שמיהר למכור מסיבה כזאת או אחרת, ציינת גם שלא התמקחת ואני אוסיף שכנראה גם לא היה על מה...
היום המחירים של כלים סטנדרטיים או משופרים קלות נעים סביבות ה 45-55k לפני מיקוח(גם תלוי בשנתון), המשופרים והנעולים מבקשים יותר.
עכשיו נמכר אחד של חבר 2001 משופר מתוקתק ונעול ב 50k שח.
כשאני קניתי, דיסקואים סטנדרטים עלו סביב ה50-55. הלכתי וראיתי כמה וכמה כאלו. אלו שעלו 70-80 היו משופרים, או של אנשים שחיים בסרט שהאוטו שלהם הוא טויוטה או משהו.
דיסקו 1 סטנדרטיים, עלו 20-30.
שלי היה עם סדק בקייס של הגיר מפגיעה של דרייבשאפט שעף, והחמש אלף פחות מהאחרים הם החמש שהשקעתי בשיפוץ גיר (הקייס הוחלף עם קייס אחר שידעתי שממתין לי, וכל הפנוכו שופץ/הוחלף). ככה ב50 אש"ח הייתי אחרי יישור קו וגיר כחדש.
יש לציין שקניתי את הרמת גימור הכי פשוטה, שבזמנו באמת היתה קצת יותר זולה.
אגב,
באותה תקופה גם טרופרים נמכרו במחיר זנות, כי אנשים עוד חיו בצל השמועות על המנועים. אחי קנה כזה באותה תקופה (לדעתי בהוצאות שוטפות מאז, הוא הוציא הרבה יותר כסף על האוטו ממני, אבל אני לא מנהל אקסל אז...).
לדעתי הרווחת בגדול....אני זוכר מספרים אחרים לגמרי....
בסביבות 2009/10 חיפשתי מחליף לפג'רו, הדיסקואים בתקופה הזאת היו בני שנים ספורות קרי 5/7 שנים.... אתה אומר קנית ב 2012, זה רכב שעלה כמה מאות אלפים עד לא מזמן...
אם ניקח כדוגמה את הדיסקו 4 שהיום בן 7 עד 9 עולה 130-150k .
אני באותה תקופה(כאמור סביבות 2010) הלכתי על הטרופר שגם היה בטווח הזה, רכב שבמחירון היה 80 ומשהו קניתי אותו ב 50 בגלל "הצרות" של המנוע, שירת אותי נאמנה.
אחריו ואחרי שהמחירים ירדו עוד קצת הדיסקו הגיע, אמנם לא התקדמתי בשנתון אבל הדיסקו היה סוג של השלמת המשימה.
רק מזכיר
שגראנד הוא רכב עמוס חשמל אלק' מחשבים
האמריקאים לא מצטיינים בזה.
בטח ברכב שכבר מזדקן מ 2004...
שים על כל זה מנוע מגרמניה וזה אתגר.
צריך להיות בנוי לזה...
היה לי את ה V8 במשך שנתיים וחצי.
ראיתי גם דיזלים לפני שקניתי.
רכב נהדר, חזק מאוד, נוח. קצת קטן בפנים.
אותי הפחידה האלקטרוניקה. יותר מדי סיפורים על מחשבים וצמות (חלקם הכרתי באופן אישי, לא ברכב שלי)
ספציפית לגבי הרכב שלי, שנתיים אחרי, עדיין נסע ללא בעיות מיוחדות (והתקינו לו גז :( )
יש לי הרגשה שעוד מעט יהיו יותר רכבי טיולים למכירה בשוק, אחרי משבר הקורונה והאבטלה הגואה :(
אני יודע שהרכב שלי נמכר, המוכר עדכן אותי והגיע למתקן את הרכב החדש שלו :)
(מי שקנה ממני הוא חבר...)
הבנזין לא קטן ביחס לדיזל, הוא קטן וקצת צפוף ביחס למה שאני רציתי.
תא המנוע שלו (של הבנזין) צפוף בצורה היסטרית. מקבלים קלסטרופוביה רק מלהסתכל עליו :)
ד"א, מי שקנה אותו נמצא כאן?