נכתב במקור על ידי
geva dover
לפתו"ש, תקשיב אין איזה משהו שיש בדיסקו שאין ברכבי שטח ישנים אחרים.
אני בדיוק השבוע קיבלתי את הסטירה על הרכב שקניתי ואני יודע שבתור סטודנט (שמרוויח הרבה מתחת למינימום, משלם שכ"ד ואת השכ"ל לבד) יקח לי לפחות שנתיים 3 רק ליישר קו לרכב.
בשבוע האחרון עולה בי המחשבה של למה מכרתי את ההילקס, התשובה היא פשוטה מאוד (באופן מפתיע גם האישה אומרת אותה, צריך לחשוד???). אם אתה יושב ברכב מניע מחייך בזמן הנסיעה גם אם היא קצרה לסופר כי יש דליפה ענקית מהרדיאטור זה שווה את זה.
תעשה מה שאני עשיתי, נכנסתי למוסך שילמתי על בדיקה מקיפה של הכל, התקשרתי לכל המוסכים שהרכב טופל בהם בעבר והבאתי היסטוריית טיפולים ( אני הצלחתי להשיג היסטוריה מ2003 ועד לפני חודש).
אני יודע שקשה לא לפזול עיניים לרכבים היפים ומהשופרים שאתה רואה בשטח או בוואטסאפ, אל תשכח שהם באים מאנשים ששנים השקיעו בהם או שיש להם את האפשרות בבית לשפוך כסף במכה על זה.
אני פה אם אתה צריך תמיכה נפשית, אני בטוח צריך.
רק תזכור שאם זה הרכב שאתה חלמת עליו, שב בו תעשה חושבים אם הוא עושה לך טוב. אל תרוץ למכור בהפסד ואז תשפוך עוד X כסף על רכב חדיש יותר כי בסופו של דבר זה יצא לך יותר יקר בטווח הקצר ואפילו בארוך, לטעמי עדיף לשפוך עכשיו עוד 10 ואז כל חודש לשים בצד עוד 500 למקרה שמשהו משתבש מאשר לשים עכשיו עוד 50 ולהגיד שלא יהיו תקלות עד המכירה ( כי תמיד יש תקלות. בכולם. ללא יוצא מן הכלל).
מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי אם אתה צריך מישהו לחפור לו/ לפרוק או שיתן לך דעה מהצד.
אהההה והכי חשוב, קיץ. חם מדי לטייל אז יש לך זמן עד סוכות שעונת הטיולים תפתח;)