תגובה: מחפש המלצה לרכב שטח שישמש גם כמשפחתי
גיא, כמו שהצעתי קודם - השואל רוצה לדעת האחוזים כמה מסלולי טיול זה יסגור לו.
אס קח את ה10 מסלולים במדבר הראשונים במאגר הטיולים באתר - כמה מתוכם אתה ממליץ לנהג מתחיל בדאסטר או פורסטר לעשות כפי שהם, וכמה לא?
אמיתי, אתה מנוסה מאיתנו. כמה באחוזים זה מוריד?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
את הכפתור שמבטל את הדיפ׳ המרכזי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין כזה כפתור לדיפ המרכזי בפורסטר, אבל את הesp יתכן שלא ביטל וזה מה שהקשה.
וגם הצמיגים המקוריים דראק אחד גדול שלא עוזר.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אתה שוכח דבר אחד, אתה מכיר את הרכב שלך מבפנים ומבחוץ כבר תקן אותי כ120k קמ. אתה יודע מה הוא מסוגל. זה גררת כנראה שלו. גם בטיול שהזכרתי קודם במעלה אברהם במדרגה, אחרי הדאסטר שעלה רק בגרירה ניסה לעלות לנדקרוזר כנראה עם נהג לא מנוסה ונכנס לשיפוע צד כך שהיה צריך חילוץ. מה ההבדל? שאת הגיר או הקלאץ או הברקסים של הדאסטר הרחנו כל היום והלנדקרוזר היה יכול להמשיך עד מצריים בלי להניד עפעף.
הפותש מצהיר שרוצה להיכנס לעינייני השטח, רוצה דאסטר, מצויין, אבל לטפח בו תקוות שווא על הגעה אל מעבר להרי החושך? חבל, רק יגרום לו לכאב לב וחזרה מהירה למשפחתומטית
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
מחפש המלצה לרכב שטח שישמש גם כמשפחתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
גיא, כמו שהצעתי קודם - השואל רוצה לדעת האחוזים כמה מסלולי טיול זה יסגור לו.
אס קח את ה10 מסלולים במדבר הראשונים במאגר הטיולים באתר - כמה מתוכם אתה ממליץ לנהג מתחיל בדאסטר או פורסטר לעשות כפי שהם, וכמה לא?
אמיתי, אתה מנוסה מאיתנו. כמה באחוזים זה מוריד?
אסף.
אני לא מנוסה מאף אחד פה. בטח לא ממך.
אני מטייל גם לפי מסלולים מהאתר. שזורות פה בפורום הרבה שאלות שלי על מסלולים. אפשר למצוא אותן.
הייתי בחלק מהם כמו מעלה סיירים שבועז הופתע שעליתי ואני לא שמתי לב בכלל שיש מעלה שם. או גשר טעלת ההטיה שהיה סביר לגמרי והיה איתי עוד דאסטר טירון לגמרי שהסתדר מצויין לבד. או פרצים הידוע ששם היו דאסטרים ללא קץ. אחת מהם עברה 1/3 מהמסלול עם ציריה שבורה.
ויש עוד.
אני לא אמרתי לרגע שדאסטר עדיף על רכב אחר. בשום מקום פה בפורומים או בכל מדיה אחרת.
מה שאמרתי והתעקשתי עליו הוא , שאפשר בכיף עם דאסטר.
לדעתי האישית עדיף אוטו פחות גיבור יותר חדש מאשר אוטו גיבור עתיק.
בטח לפות׳ש שלא נראה לי ישמח לשכב כל שבוע מתחת לאוטו. בטח אשתו לא תשמח ..
לגבי הנסיון או חסרי הנסיון. אז יש בקבוצות הואצאפ שאני חבר בהן. סביב 300 אנשים שמטיילים על דאסטרים ואין להם הרבה נסיון. כל מה שיש להם זה דאסטר וחד יומי עם דרור. וראה זה פלא. כמות הדאסטרים שמאבדים פגוש פה ושם דיי קטנה.
יותר מזה. אני שכידוע אידיוט גדול ולוקח את הדאסטר למקומות שהיא לא אמורה להיות בהם. מצאתי המון חלקי פלסטיק ופגושים בדרך. אבל לא של דאסטר. ואפילו הדאסטר המרוטה שלי לא אבדה פלסטיקים עד היום.
אפשר עם רנגלר 35״ ואפשר עם דאסטר 27״.
זה תלוי רק איפה ועם מי.
הסכמנו שלא טוב לערבב. הסכמנו שיש בלת׳מים הסכמנו הכל. גם שטויוטה לא נשבר. הסכמנו.
אבל לא מסכים עם החד משמעיות של עדיף טרופר מתפורר עם 400 אלף ק׳מ על פני דאסטר עם 60 אלף. רק כי אתה או נדב או שלמה רוצה במקרה שהוא נקלע פתאום בהפתעה למעלה כמריר להיות יכול לטפס שם בקלילות.
אני לא נקלעתי במקרה לכמריר. גם לא כשהיה לי היילקס נעול פעמיים.
חייבת להיות הפרדה בין מה אתה רוצה ומה טוב לך ומה מתאים לך ובין מה מתאים למישהו שמחפש רק להריח פרחים מטר אחרי שנגמר האספלט.
ואם כבר יש לי איזה שהוא נסיון שמיש. אז הנסיון שלי אומר שלמטרה שהציב פות׳ש. דאסטר תפור עליו כמו כפפת משי ליד הענוגה של מלכת אנגליה.
אין חד משמעי.
אני המלצתי לו בתגובה הראשונה למצוא דאסטר. עדיף שיהנה מטיולים ולא מהיכרות עם חדרי המתנה של מוסכים.
ואז הוא שאל כמה מסלולים זה מוריד לו ?
ובאמת - אתה המנוסים ביותר כאן בנסיעה בדאסטר. בלי שום ציניות. כמה מסלולים זה מוריד? לא לך - לא לקבוצת הדאסטרים - אלא לנהג חדש בשטח עם דאסטר או פורסטר?
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אין חד משמעי.
אני המלצתי לו בתגובה הראשונה למצוא דאסטר. עדיף שיהנה מטיולים ולא מהיכרות עם חדרי המתנה של מוסכים.
ואז הוא שאל כמה מסלולים זה מוריד לו ?
ובאמת - אתה המנוסים ביותר כאן בנסיעה בדאסטר. בלי שום ציניות. כמה מסלולים זה מוריד? לא לך - לא לקבוצת הדאסטרים - אלא לנהג חדש בשטח עם דאסטר או פורסטר?
אסף.
לא יודע לענות על זה.
גם כי אני לא ניסיתי את כל המסלולים
גם כי אין לי את היכולת להעריך מה קשה ומה קל למישהו אחר.
אפילו לא יודע כמה מסלולים יש באתר.
יכול להגיד שהמסלול שלקחת אותי בדום שומרון היה לא קשה אבל מעיק. עבר ללא שום נזקים.
ראיתי שההילקס הירוקה שהיתה לפניי גם טולטלה והנהג התלטל בפנים כמוני.
האם הייתי נוסע לשם שוב ? כנראה שכן.
האם הייתי ממליץ לנהג חסר נסיון לחלוטין לנסוע לשם ? אולי לא.
האם זה עושה את קניית הדאסטר ללא שווה בגלל שיש מקום שאני לא יכול לטייל בו ? חד משמעית לא.
יש לי את האוטו הזה שנה שישית. ויצא לי לטייל לא מעט בכלל ועדיין לא מיציתי שביב מהמסלולים שמתאימים לו ב 100%.
יתר על כן. הבחור פה הצהיר שאין לו קבוצת טיולים ככה שמלכתחילה לא יהיה עירוב ושעטנז. אם הוא יקנה למשל דאסטר. יוכל להצטרף לקבוצות המטיילות ואז יטייל עם דומים ושווים לו. אותו דבר בסובארו. יש את רפי פסח וחבורות סובארו דומות. אם יחליט אחרי שנה שקטן עליו והוא חייב טרופר ... אז ימכור. דאסטר יימכר ממש בקלות. לא יודע לגבי סןבארו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alonbrim
תודה רבה על כל התגובות חברים!
אני מחפש רכב שטח יותר לצרכי טיול ופחות עבירות.
אני רוצה לצאת לטייל עם המשפחה במקומות שרכב רגיל לא יכול להיכנס אליהם, ולהגיע לכל מיני פינות מיוחדות ותצפיות.
רוב השימוש שלו היומיומי יהיה נסיעה לעבודה וחזרה.
מדובר על טיול שטח פעם בחודש-חודשיים, ששוב, הדגש הוא יותר על טיול ולא על אתגרי עבירות.
אשמח לטייל במדבר ברמת הגולן ובהרי ירושלים.
אולי בהמשך נתקדם לרכב שטח יותר רציני, אבל לא כרגע.
השאלה האם הדאסטר ,הפרוסטר או ה XV יפתחו את עולם הטיולים הזה?
יש רכבים נוספים שכדאי לשקול?
שוב תודה על העזרה חברים!
שבת שלום
אפשר לשקול גם גרנד ויטרה ארוכה. בין שנת 2011 עד 2015. מעט נמוך מסובארו אבל יש לו הילוך low ודיפרנציאל מרכזי ננעל.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
גיא,
תן דוגמא מהמסלולים באתר שמהיכרות עדכנית או עבר לא היית נכנס עם דאסטר.
ככה נוכל לפחות לקבל קריאת כיוון.
מחפש המלצה לרכב שטח שישמש גם כמשפחתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
גיא,
תן דוגמא מהמסלולים באתר שמהיכרות עדכנית או עבר לא היית נכנס עם דאסטר.
ככה נוכל לפחות לקבל קריאת כיוון.
לפני הדאסטר, רכב השטח האחרון שנסעתי לטייל בו היה הטראנו הקצר הידני המקורי עד העצם שהיה לי ..
נתקעתי איתו במדרגת נקרות בעליה .. משכו אותי.
נתקעתי איתו בביצות של צין .. משכו אותי.
נתקעתי איתו במוחרקה .. משכו אותי.
כשקניתי את הדאסטר, הצטרפתי לטיול של יהושוע ב"לא" ישראל ... הוא לא התלהב מזה .. אבל הבטחתי לו שבכל מקום שטראנו יעבור אני גם אעבור ..
וכך היה.
דווקא עם הדאסטר, אולי אני נזהר יותר כי זה "רק פרייבט מנופח" ... ולכן פחות נתקע .. למרות שגם עם הדאסטר כבר נתקעתי כמה פעמים.
בשבילך דורון. המעלה של הציפורים עצר אותי, בעיקר כי כבר היה כמעט 16:00 ולא רציתי להתקע בחושך בשמורה.
אבל חששתי ששם יהיה עיכוב גדול. אני לא יודע אם באמת היה או לא כי לא ניסינו.
לגבי דברים שלא הייתי ממליץ לנסות עם דאסטר, למשל עשוש / ורדית / זיק / זרון / מרזבה .. ברובם עברו דאסטרים .. לפחות בירידה ( בזרון - בעליה ) .. אני אישית לא הייתי מנסה ולא מתכנן גם בטעות להקלע לירידה בזיק.
במרזבה ירדו וגם עלו שיירה של פסיכים עם דאסטר. כולם ללא נעילות.לא היו שום דרמות שם. וזה למשל נותן לך אמת מידה.
לטעמי זה מפחיד. אבל אני הייתי שם עם סמוראי סרן צר ומוגבה לשמיים .. לפני הנעילות.
במוחרקה גם עלו מלא דאסטרים ולא נרשמו שברים או חוסרי פלסטיק, אני הגעתי לתחתית .. הטסתי קצת את הרחפן ולא עבר בי שום חשק לעלות משם .. מעלה הצינור גם לא נראה לי מתאים לדאסטר ..אבל גם עם ההיילקס הסתבכתי שם .. חלק מהעליות בחורשן שלא מומלץ לנסות ולא מזמן ראיתי גאלופר מתבחבש שם .. עליתי לפני הנעילה עם הדאסטר ללא דרמה ובקושי אבק ..
עוד דוגמאות ? ...
מעלה כנף או איל שקוראים לזה לא האט אותי, לגשר הגעתי ללא בעיה ועליתי ממנו חזרה ללא בעיה .. מצד שני, בשלוליות שמיד בכניסה לירדן ההררי מדרום, פחדתי לנסות איפלו .. לפני הכננת, רכב בודד לקראת סוף היום עם אשתי באוטו .. היה נראה לי מאד מסוכן.
מעלה חצרה או חצבה .. שאחרי המרפסת של צין בכיוון למכתש הקטן עליתי שלוש פעמים, 2 בלי הנעילה ו 1 עם .. לא נרשמו דרמות ..
זה נותן לך כיוון ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d51d85500d.jpg
הנה עוד משהו. דורון.
אם אתה מזהה את המקום הזה.
אז אני נכנסתי ויצאתי משם כבר מעל 10 פעמים. בקלילות.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...08aee24953.jpg
לא יודע אם זה אומר משהו. אבל מי שהכיר לי אותו התפלא מאד כשנכנסתי ועוד יותר כשיצאתי.
זה לא בשבילי.. זה בשביל פות״ש בעיקר, ובשביל להוציא את הדיון מהלופ שנכנס אליו.
מעלה זלזל, ממפגש גיפולוג, היית מכניס כמשהו לגיטימי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה לא בשבילי.. זה בשביל פות״ש בעיקר, ובשביל להוציא את הדיון מהלופ שנכנס אליו.
מעלה זלזל, ממפגש גיפולוג, היית מכניס כמשהו לגיטימי?
איפה זה ?
ובכל מקרה, מי שם אותי כמחליט בשביל אחרים איפה לנסוע ואיפה לא ?
לא מבין על מה הוויכוח?
אם יש כאן מישהו שנהנה לטייל עם פרייבט בשטח שיעשה זאת, מדינה חופשית...שידפוק את הרכב, יתקן וחוזר חלילה...
מנגד, לא נראה לי שהפורום הזה אמור להיות אכסניה לפרייבטים....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
לא מבין על מה הוויכוח?
אם יש כאן מישהו שנהנה לטייל עם פרייבט בשטח שיעשה זאת, מדינה חופשית...שידפוק את הרכב, יתקן וחוזר חלילה...
מנגד, לא נראה לי שהפורום הזה אמור להיות אכסניה לפרייבטים....
אם מותר לך לכתוב פה, מותר גם לבעלי פרייבט.
גיא, יש לי חיבה לדאסטר. בתור ג'יפון שנמכר במחיר נורמאלי הוא ממש רכב מופלא בעיני. יצא לי לראות אותו כמה פעמים בפעולה (כולל גם איתך) והוא ממש מפתיע. אני מסכים לחלוטין שעבור הדרישות של פות"ש הוא מעל ומעבר.
אבל צריך גם לשים את הדברים בפרופורציות.
אני זוכר טיול שהייתי בו בתחילת השנה. היינו חבורה של לנדקרוזרים, גראנד צ'ירוקים, היילקס סטוק, רוביקון וגם ליברטי אחד...
נסענו דרך המעלות של הר קומות. עכשיו לרכבים שלנו לא היה באמת אתגר רציני. שמים בהילוך כח, למי שיש נעילה שם נעילה ופשוט עולים.
כשהיתקרבנו למעלה הראשון ראינו דאסטר בודד, כזה עם מלא כיתובים בצדדים, גגון עמוס בפנסים ושפאלות שנאבק קשות בעליה תוך כדי העלאת ענני אבק. חיכינו למטה עד שלבסוף איכשהו הוא עלה את זה. הוא נעצר לבקרת נזקים, אנחנו עלינו כאמור בלי דרמות עקפנו אותו ועלינו את המעלה השני שם עשינו עצירה.
הוא הגיע לתחתית המעלה ושם עצר והתלבט מה לעשות במשך זמן מה. בסוף הוא התחיל לעלות. מאחר ואין לו הילוך כח הוא היה צריך לעשות את זה עם הרבה תנופה. באיזה שלב הפרונט שלו ממש נזרק הצידה והוא עצר תוך כדי שהוא בשיפוע צד במצב מאוד לא נעים. אני כבר הצעתי שנרד ונמשוך אותו. איכשהו הוא הצליח להיחלץ לאחור, להיתיישר ואז לעלות עם המון ענני אבק ומאמץ.
הוא עצר לידינו זורח כולו ומתפאר איך גם דאסטר עושה את זה (אגב הוא היה נעול). סיפר גם סיפור שלא כל כך עקבתי אחריו שזה הדאסטר השני שלו אחרי שהוא קלקל את הראשון.
אז מבחינתו הוא עלה את המעלות של הר קומות עם דאסטר בהצלחה אך מבחינתי זו הייתה דוגמה רעה מאוד. כי אם אני נוסע במסלולים כאלה (ובטח אם אני לבד) אז אני רוצה להרגיש הרבה יתירות כפי שאחרים כתבו. לא צריך להיות כל הזמן על הקצה.
גם אני מזכיר לך שאיכשהו יצא שהייתי באחת מקבוצות הוואטסאפ המרכזיות שלכם במשך זמן לא מבוטל (עד שיום אחד נשברתי מהקישקושיאדה) וראיתי גם את שלל הבעיות והקילקולים שדווחו, אז גם הדאסטר זה לא רכב פילאי שאף פעם לא מתקלקל. גם ראיתי תמונות וסירטונים של טיולים שהיו במקומות שלא חשבתי שדאסטר יגיע אליהם אבל מצד שני אלה היו גם חתיכת מבצעים עם גרירות עבודת צוות של הרבה עבודות מעצ משיכות ברצועות וגם נזקים. נראה שהמשתתפים ממש נהנו. לי אישית זה פחות מתאים.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
זה היה מעלה משורה אם אאל"ט
וזה בהחלט לא מומלץ לנהג דאסטר לא מנוסה, אבל בשלב מתקדם יותר של הנסיון, זה בהחלט אפשרי (לפחות במצבו של המעלה אז) ודי חובה שהרכב יהיה מוגבה (וממוגן מן הסתם). בכל מקרה, נדרשת הבנה שצריך להשקיע ולהזיע בבניה ראויה לפני שתוקפים את המעלה ונדרש כיוון מדוייק ואחראי.
מהיכרותי עם קבוצות מטיילי הדאסטר, רוב מי שרכש/ה כזה לא מחפש/ת לשבור את הרכב ומאוד מרוצה מהמבחר של הטיולים שנפרש בפניו/יה.
גם אלו ש'באים לתת בראש', ישמחו לצאת ממסלול עם תמונה-שתיים של הנפת גלגל סקסית וישתפו את כולם איזה מדהים הרכב ואיזה כיף היה. רובם המוחלט לא ינסו להסתער על מעלה עשוש מתוך הבנה שזה לא בשבילם ומתוך פחד לשבור את הרכב - כי זה הרכב היומיומי שלהם ועדיין הם חורשים את מסלולי הארץ מהחרמון ועד אילת ולא מרגישים שהפשרה כל כך כואבת.
באותן קבוצות, אותם אלה שמנסים להפוך את הדאסטר למה שהוא לא - מקבלים מאוד מהר המלצה גורפת להשקיע את הכסף ברנגלר ודומיו - ומדובר באמת במתי מעט.
אז לפי עדותו של פות"ש, הדאסטר או פורסטר/XB כנראה יענו היטב לצרכיו ויספקו לו גם מרחב לימוד ושיפור כך שיוכל להתפתח בכיסוי מסלולים לפני שימצה את המגבלות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
נסענו דרך המעלות של הר קומות. עכשיו לרכבים שלנו לא היה באמת אתגר רציני. שמים בהילוך כח, למי שיש נעילה שם נעילה ופשוט עולים.
כשהיתקרבנו למעלה הראשון ראינו דאסטר בודד, כזה עם מלא כיתובים בצדדים, גגון עמוס בפנסים ושפאלות שנאבק קשות בעליה תוך כדי העלאת ענני אבק. חיכינו למטה עד שלבסוף איכשהו הוא עלה את זה. הוא נעצר לבקרת נזקים, אנחנו עלינו כאמור בלי דרמות עקפנו אותו ועלינו את המעלה השני שם עשינו עצירה.
הוא הגיע לתחתית המעלה ושם עצר והתלבט מה לעשות במשך זמן מה. בסוף הוא התחיל לעלות. מאחר ואין לו הילוך כח הוא היה צריך לעשות את זה עם הרבה תנופה. באיזה שלב הפרונט שלו ממש נזרק הצידה והוא עצר תוך כדי שהוא בשיפוע צד במצב מאוד לא נעים. אני כבר הצעתי שנרד ונמשוך אותו. איכשהו הוא הצליח להיחלץ לאחור, להיתיישר ואז לעלות עם המון ענני אבק ומאמץ.
הוא עצר לידינו זורח כולו ומתפאר איך גם דאסטר עושה את זה (אגב הוא היה נעול). סיפר גם סיפור שלא כל כך עקבתי אחריו שזה הדאסטר השני שלו אחרי שהוא קלקל את הראשון.
אז מבחינתו הוא עלה את המעלות של הר קומות עם דאסטר בהצלחה אך מבחינתי זו הייתה דוגמה רעה מאוד. כי אם אני נוסע במסלולים כאלה (ובטח אם אני לבד) אז אני רוצה להרגיש הרבה יתירות כפי שאחרים כתבו. לא צריך להיות כל הזמן על הקצה.
גם אני מזכיר לך שאיכשהו יצא שהייתי באחת מקבוצות הוואטסאפ המרכזיות שלכם במשך זמן לא מבוטל (עד שיום אחד נשברתי מהקישקושיאדה) וראיתי גם את שלל הבעיות והקילקולים שדווחו, אז גם הדאסטר זה לא רכב פילאי שאף פעם לא מתקלקל. גם ראיתי תמונות וסירטונים של טיולים שהיו במקומות שלא חשבתי שדאסטר יגיע אליהם אבל מצד שני אלה היו גם חתיכת מבצעים עם גרירות עבודת צוות של הרבה עבודות מעצ משיכות ברצועות וגם נזקים
הקילקולים שקישקשו עליהם כל הזמן בקבוצה הם בלאי של רכבים ובעיות שיש בדאסטרים בדיוק כמו בכל רכב אחר וקיימים כנראה בכל קבוצה שמשוייכת ליצרן/דגם כלשהו.
כמות תקלות השטח למיניהן שייחודיות בעיקר לנסיעת שטח כמו צירייה שבורה, או דרייבשאפט שנדפק מאוד מעטות - לא בגלל שהוא עמיד יותר מאחרים, אלא בגלל שהוא צעיר יותר ובגלל שרובנו לא מעמתים אותו בד"כ עם מקומות שלא מתאימים לו.
זה שנתקלת בבחור בהר קומות שהתקשה לעלות או שקראת על מישהו שנתקע בבוץ בירקון, לא מעיד על כלל האוכלוסייה של בעלי/ות דאסטר, אלא על החריגים וחריגים, יש מן הסתם בכל אוכלוסיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
גיא, יש לי חיבה לדאסטר. בתור ג'יפון שנמכר במחיר נורמאלי הוא ממש רכב מופלא בעיני. יצא לי לראות אותו כמה פעמים בפעולה (כולל גם איתך) והוא ממש מפתיע. אני מסכים לחלוטין שעבור הדרישות של פות"ש הוא מעל ומעבר.
אבל צריך גם לשים את הדברים בפרופורציות.
אני זוכר טיול שהייתי בו בתחילת השנה. היינו חבורה של לנדקרוזרים, גראנד צ'ירוקים, היילקס סטוק, רוביקון וגם ליברטי אחד...
גם אני מזכיר לך שאיכשהו יצא שהייתי באחת מקבוצות הוואטסאפ המרכזיות שלכם במשך זמן לא מבוטל (עד שיום אחד נשברתי מהקישקושיאדה) וראיתי גם את שלל הבעיות והקילקולים שדווחו, אז גם הדאסטר זה לא רכב פילאי שאף פעם לא מתקלקל. גם ראיתי תמונות וסירטונים של טיולים שהיו במקומות שלא חשבתי שדאסטר יגיע אליהם אבל מצד שני אלה היו גם חתיכת מבצעים עם גרירות עבודת צוות של הרבה עבודות מעצ משיכות ברצועות וגם נזקים. נראה שהמשתתפים ממש נהנו. לי אישית זה פחות מתאים.
זה מעלה זלזל ?
https://www.youtube.com/watch?v=aUjOVViu9UI
אם כן, אז אולי .. אולי לא .. יש מצב לנסות וכפי הנראה שאם הדוגמן בסרטון מתפרע שם .. עם כל הצמיגים וה LOW שלו ... אז כנראה זה לגיטימי להתפרע עם הגז במעלה כזה או אחר .. במה זה יותר טוב או פחות מדאסטר שמשתולל בעשוש ? שניהם הגיעו למעלה ..
אסף, מישהו אמר איפה שהוא שאתה צריך דאסטר או שלך מתאים דאסטר ? .. מה אתה מכניס את עצמך ? ..
לגבי הבעיות והקילקולים שאתה ראית בקבוצת ואצאפ ... אתה מנסה לרמוז שבקבוצות של ל"ר / פג'רו / טויוטה / רולס רוייס / ג'יפ .... אין תקלות ובעיות ? מכוניות פלא שלא מתקלקלות לעולם ? .. ומה קשור התקלות שיש או אין לדאסטר ? .. מישהו אמר איפה שהוא שדאסטר לא מתקלקל ? .. ( רק שזה עולה פחות ... הרבההההההההההההההה פחות )
לא יודע איך עושים פה פונט בגודל מטר, אבל תדמיין ...
תוציאו את עצמכם מהמשוואה, אתם לא קשורים בכלל .. מה שמתאים לכם לא מעניין את פות"ש .. בכלל ..
הוא שואל, לטובת טיולים כאלו .. יתאים או לא יתאים רכב איקס. וזהו, יש כן ויש לא ויש אולי.
אין שום קשר מה אתם נוסעים לאן ועם מי ..
השאלה היתה, אם דאסטר יתאים לטיולים פושטים. התשובה האחת והיחידה היא כן. לא חשוב שאתה מעדיף פג'רו והוא מעדיף דיסקברי וההוא מעדיף ג'יפ. יופי לכם.
תהנו :) באמת !!
אבל פות"ש לא שאל מה טוב בשבילכם וממש לא אכפת לו.
הוא בכלל לא מכיר אתכם.
גם לא אותי.
וזה שאולי מעלה זלזל לא מתאים לדאסטר... SO WHAT ????
הייתי במפגש הזה ? .. ואפילו לא ידעתי שיש מעלה כזה שם. בכל זאת טיילתי יום שלם אחרי המפגש.
ואללה ..
איזה קוסם אני :))
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
נחל חלמיש.
ומה הבעיה שם בדיוק?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
נחל חלמיש.
ומה הבעיה שם בדיוק?
יותר מידי אנשים מכירים את זה ...זאת הבעיה
גיא ידידי, אתה לוקח את זה מאוד אישי.
תשאף אויר ותקרא שוב את הפיסקה הראשונה שכתבתי. תראה שאנחנו בהסכמה מוחלטת.
כל מה שכתבתי אחרי זה רק המשך של הדיון הצדדי שהתפתח כאן (וגם בשרשור הנוסף שנפתח בעקבות הדיון כאן).
אני לא הסיפור כאן (ולמעט משפט אחד בסוף לא התייחסתי לעצמי) אבל משלב מסויים צריך לחשוב אם הרכב הוא באמת האופטימלי למה שעושים (ולהוסיף פנסי לד ומדבקות כנראה שזה לא מה שישנה באמת).
שוב, לגבי מה שפות"ש רוצה אני בהסכמה מוחלטת איתך.