+ 1
Printable View
שכחתי שבג'יפולוג כל התייחסות לעבירות של רכב X לעולם ועד תיענה ב "פחח, עליתי שם עם טריוס מפונצ'ר".
למען הסר ספק, לא טענתי שפרצים עליון הוא מסלול מאתגר, ועובדה שבחרתי בו כמסלול מדברי ראשון עם אוטו לא מוכר (ורכב בודד, רק כי השותף המיועד לטיול נקע רגל יום קודם).
מטרת הפוסט היתה אך ורק השוואה לדיסקו 2 ומה לעשות שאיתו בנסיעות הקודמות פה ושם נזקקתי לכיוון או שיצאתי מהאוטו כדי לתכנן את הקו ובהצלבות הגלגלים הסתחררו והנוסעים הטלטלו קצת (אולי המסלול היה יותר יבש ופריר אז, יכול להיות).
אם נחזור לנושא הדיון ואחרי טיול נוסף ברמות מנשה, העבירות ממשיכה להיות עדיפה על הדיסקו 2 שלי בכל פרמטר - מגניב לגמרי.
מיכה, כנראה שאתה צודק לגמרי. מכיר כמה וכמה בעלי ד3/4, חלקם שועלי שטח ותיקים; לא מכיר אחד שמאוכזב , ולהיפך רובם מופתעים לטובה מיכולת העבירות.
בזאת, מה שנשאר ועם חצי קריצה, לפתוח שרשור סיבות או תירוצים שבגללם אני לא עובר מד1/2 ל 4:
1. צמיגים, כן חלק עם צמיגים סבירים דגש על ה 2.7 ליטר, אבל עדיין זה לא שטח מלא כבד ועמיד אימים שמנקה כל חשש מפנצ׳ר
2. לרכב שבאמת מטייל, צפי לבלאי ועלות אחזקה גבוהה מאוד
3. באמת אוהב את הטרקטור הקטן שלי, קשה לוותר על תחושה והמראה
4. למי יש כוח וזמן לסדר מחדש את הרכב, מגירות, קומפרסור, ציוד וכו,
תהנה מכול רגע
Sent from my iPhone using Tapatalk
עדכון שנה וקצת ו 18 אלף ק"מ מהקניה:
הוחלף מיכל עיבוי עקב התראת שוא על גובה מיים (תקלה מוכרת, אי אפשר לתקן רק את המצוף).
הוחלפו שלושה אורינגים של בית המצערת, עקב התחלה של דליפת אויר מוגדש - רמי שם לב בטיפול, לא היתה עדיין התראה.
ביחד נדמה לי 1300 שקל כולל עבודה.
שני אלה טופלו ביחד לפני איזה 5000 ק"מ, מאז שקט טפו טפו.
תכלס השנה הראשונה עם הTD5 היתה הרבה יותר סוערת.
אגב הג'נרל מקדימה מתחילים להראות סימני מצוקה (מין קילופים כאלה בסוליה), מה זה זה.
הכי חשוב, בשמחת תורה עשינו את מצפה רמון עד עין יהב דרך המצוק, אבו טריפה והמרזבה - היה אושר גדול.
מה המחיר של שמן + פילטר עם קרטר?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
עדכון 23,000 קמ מהקניה:
טיפול 'קטן' שמן מנוע, מסנן שמן, מסנן אויר, מסנן מזגן פלוס מסנן סולר (מוחלף אחת ל40 אלף).
בית מסנן סולר הוחלף עקב חיווי שגוי של חיישן מים בסולר. פעם בכמה שבועות האוטו נתן אתרעת REDUCED PERFORMANCE צהובה,ללא שום השפעה מורגשת על הביצועים, שנמחקה בהתנעה הבאה - 1000 שקל על החלק והעבודה (המאתגרת, למתבונן מהצד).
הוחלף מצבר בן 15 חודש בחדש, קיבלתי זיכוי חלקי של האחריות, לא נמצאה בעיה באוטו אז אני מקווה שנפלתי אז על מצבר דפוק.
זהו, אוטו מדהים.
תענוג לשמוע, אני חווה עכשיו את אותה התרגשות והנעה מהשוורצ'א
אני רואה שאתה מחליף מסנן סולר כל 40 לפי הספר. ממליץ לך לעבור להחלפה כל 20 ואפילו 10. מסנן הוא חלק זול ביחס לנזקים שעלולים להיגרם מסולר מזוהם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
תודה על ההמלצה, האמת כבר קרוב ל10 שנים על דיזל ולא נדרשתי עדיין לסוגייה של סולר מזוהם או ירוד.
אני מתדלק היום דרך הסדר דלקל של ג'יפולוג רק בתחנות 'לגיטימיות', ובעיקר בתחנה היישובית שעונה על כל ההמלצות:
- חברה גדולה (דלק).
- תחנה בת עשרים שנה בערך, מניח שהמיכלים לא מתפוררים, משאבות החליפו לאחרונה.
- תחנה גדולה שעובדת חזק, הרבה תחלופה.
- תחנה בתוך יישוב, כלומר קליינטורה קבועה ברובה המוחלט - הבעלים צריך להיות מתאבד שיעי כדי לשחק עם איכות הסולר.
אבל רשמתי לפני לטיפולים הבאים.
עדכון:
10,000 ק"מ נוספים חלפו עברו בנעימים.
החלטתי לפתור סוף סוף את הבעיה בשסתום הבקרה של המזגן (דיליי של כמה דקות בכניסה של המדחס לעבודה), שהחמירה לאיטה מאז שקניתי את האוטו - 1800 ש"ח לחלק פלוס כמה מאות עבודה והחיים יפים.
טיפול קטן (שמן, פילטרים) משהו כמו 1200 שקל.
הג'נרל AT התחילו להתפורר בטרם עת (כולה שנתיים ו 30,000 ק"מ) והוחלפו בגודייר רנגלר דורטרק - החדשים עובדים יותר טוב בשטח, במחיר המיה מורגשת על הכביש.
חוץ מזה כלום, אפס תקלות טפו טפו.
מסיבות כאלה ואחרות האוטו עושה יותר טיולים ופחות מנהלות, ראויים לציון מעלה יאיר, ונחל אילות פלוס החמרן מדרום לצפון - הוא ממשיך לככב בעליות, כיף גדול.
ראוי לציין שלא קרעתי צמיג עדיין. השיטה היא לא להוריד אויר, אפילו להוסיף קצת אם האוטו עמוס, ולנסוע בזהירות. ממש בזהירות.
כמובן שזה מחיר, האוטו לא רך במיוחד והייתי מעדיף לתת גז ולהיכנס בסלעים ברבאק כמו חבר מסויים עם לנדקרוזר משופר קלות - אבל אני חי בשלום עם הבחירה הזו.
האוטו ממשיך להישרט בכל מיני מעברים עם צמחיה, ככה זה כשאתה הכי רחב בקבוצה.. מתישהו יפסיק להישרט לי הלב בכל פעם כזו.
בקיצור יותר טוב מזה נשתגע.
האם שקלת להחזיק סט גלגלים לטיולים? כאלו עם צמיגים במידה יותר משוחררת?
ראיתי כבר לא מעט בעלי דיסקו 3 ו4 עם צמיגים גדולים. לטענתם ללא שום צורך בשינוים נוספים, למעט אולי רכישה של אימפקט. (אני לא מדבר על שינוי לא חוקי ברשיון).
כשקניתי את האוטו, לאור האיומים בקריעת צמיגים כל שני וחמישי, החלטתי להתחיל עם הג'נטים המקוריים ולהזמין סט של 18" (עניין יקר ביותר) רק אם האיומים יתממשו.
הם לא.
לא חושב שג'נטים 18" יעשו הבדל עצום בזהירות הנדרשת בנהיגה, אז זה לבד זה לא סיבה מספיק טובה לעבור.
17" זה לא אופציה חוקית אצלי (דיסקו 4 GS מודל 2013).
צמיג גדול גם הוא לא חוקי, פלוס יש בעיה לסחוב ספייר כזה (לא נכנס בחלל שמתחת לבגאז').
ותכלס, לא רואה את עצמי מחליף ארבעה גלגלים לפני כל טיול. כאילו יש גבול.
מזכיר שאת רוב זמני בשטח אני מבלה על אופנוע ואופניים, הם לא דורשים זהירות :).
ספר את זה לפיביה, לטיבולה, לפטישון ולשלושה מסרקים שלי, ולכל הברגים והמוטות שמחברים אותם ביחד.
;)
רות. התכוונתי שהצמיגים שלהם לא דורשים זהירות..
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אחרי שנתיים ומשהו של אמינות פנטסטית, סוף סוף נשבר משהו גדול: במהלך טיול בדרום קרסה הציריה השמאלית אחורית, ללא פרובוקציה מיוחדת.
המונח 'ציריה' לא עושה כבוד לאלמנט המאסיבי הזה, עם שני מפרקי מהירות קבועה (CV JOINTS) אשר אחד מהם, זה שקרוב לדיפרנציאל, פשוט התפרק.
האוטו עם נעילה אחורית מקורית, ועבד די קשה לאחרונה - כנראה התפתח סדק או משהו עד שקרס.
החברים (לנדקרוזר :)) גררו אותי לכביש ומשם פלאט בד למרכז - בסה"כ בלי דרמה ואפילו המשכנו את הטיול באחד הרכבים האחרים.
מסתבר שמדובר בתקלה נדירה, אם הולכת ציריה זה קורה יותר מקדימה.
נגמר ב3600 ש"ח כולל הכל, תוקן תוך 24 שעות מרגע שהרכב הגיע למוסך.
מקבל באהבה - you want to play you got to pay.
מיכה איך הפרוצדורה של החלפת ציריה בשטח? לפי דעתך זה אפשרי בכלל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לפי הווידאו הזה נראה די בלתי אפשרי: https://www.youtube.com/watch?v=JIeSCJgdTdg
אבל אשמח לשמוע מהחברים המוכשרים יותר פה.
אם הוא פירק על הרצפה בחניה עם כפכפים, אתה יכול גם בשטח, לא ראיתי משהו מיוחד/שונה מכל פירוק ציריה ברכב ממוצע
Sent from my SM-N986B using Tapatalk