קובץ מצורף 133105קובץ מצורף 133106קובץ מצורף 133107
סנדק... לא צריך לראות... הולך לנסות... 🤣
Printable View
קובץ מצורף 133105קובץ מצורף 133106קובץ מצורף 133107
סנדק... לא צריך לראות... הולך לנסות... 🤣
זאת תמונה מהניכר... שם אפשר לעשות מה שתבקש...
תתחדש.
אהבתי. והולך להיות מעניין...
מודה שמתישהו גם אני שיחקתי עם הרעיון לקנות כזה, וכנראה שגם אקנה.
חוויה אחרת, התנסות.
אותי משך :
מחיר יד 2 של המפלצות האלה נמוך באופן מגוחך.
נוחות נסיעה מנהלתית בכביש מהיר
יכולת העמסה
יכולת אחסון ענקית
פחות משך :
עלויות תחזוקה - הכל גדול שם והעלות בהתאם כנראה. כמויות הנוזלים השונים, מכלולים, צמיגים הכל.
דלק
יכולות שטח פחותות מה SUV שהתרגלתי אליו.
מתישהו אקנה כזה.
בשביל החוויה.
צריך רק לדעת את המגבלות ועדיין אפשר לטייל ולהתנחל בכיף גדול.
תהנה, ושתף אותנו בבקשה.
אז אתה כן אבי ביטר האמיתי!
בקיצור, אתה אומר שנדב לא מוזמן לטיולים בתשלום של אתר השטח הישראלי...
לא נראה לי שהוא התכוון להרשם :rolleyes:
לפני שבועיים יצאנו לרמת הגולן.
יום לפני, ראיתי את רשימת האנשים והכלים בטיול. הודעתי לאמיר שהפולסייזים זה בעיה וייגמר לא טוב - ושיסנן אותם החוצה. אפילו שארויח קצת פחות על הטיול. לא שווה את הזיעה והליכלוך והייאוש.
אחרי עשר דקות התחיל מבול הטלפונים. האדמירלים של נושאות המטוסים התקשרו לשכנע אותי כמה נסיון יש להם, ואיזה מפלצת זו עם 440 כ"ס, שעוברת הכל. לא רציתי לבאס אותם והסכמתי ולמחרת כבר התחרטתי על זה....
"רק" 3 שעות לקח להוציא את שתי המפלצות ששקעו כבר בכניסה לשביל עם קצת בוץ.
לא נמרוד - אצלי לא יהיו יותר פולסייזים בקבוצה "רגילה". אפילו לא מלכת אנגליה. כי כשהתנאים בעייתיים, זה לא עובד.
פולסייזים רק בקבוצות הומוגניות משלהם, במסלולים יותר קלים.
זה בדיוק כמו עם ג'יפונים, רק מהצד השני - אל תערבב אותם עם כלים עבירים יותר, והכל יהיה בסדר.
צריך להיוולד רוסי כדיי להנות מבוץ ...
מדהים איך גלגל אחד למטה מתוך 6 דורש חילוץ חבל"ז
(בסוף בניית סכר, שאיבת מים , חפירה).
אני נהנתי מכל דקה מתוך השעה
https://www.youtube.com/watch?v=3XEmqQTaPNM
כן, ביוטיוב זה מה זה כיף....
בפעם הבאה שאיזה ראם או סילברדו מתיישב על הבטן בבוץ של רמת הגולן, אתה מוזמן להגיע ולהינות איתנו.
נדב, הנה רעיון:
https://m.youtube.com/watch?v=7mQygf...ature=youtu.be
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אני לא הולך לצוטט את כל מי שהגיב כאן.
הבחירה שלי בכבל פלדה(כננת 12.500 והכבל 12 מ"מ) כי כבר ראיתי את הכבלים הסינטטים מסין שנקרעים ועושים נזק לא פחות מפלדה כשהשאקל עף לכיוון שלך(כן יש גם שאקל בקצה למי ששכח), או ההצלפה שלהם, לא סומך עליהם.
החסרונות גוברים על היתרונות לדעתי.
שורה תחתונה, הו"ב נכתבו בדם, את זה דרור כבר רשם. אז לשמור על הו"ב ולקוות לטוב.
דרור, אצלך אני מניח נירשמים כל הסטנדרטיים לא? אפילו בלי צמיגי בוץ, אז מה אתה מצפה?
אני לא הולך להישתגע, הצמיגים במידה המקורית 31" ומשהו, מספיק בינתיים, זווית גישה תוקנה ע"י פגוש, הגבהה קלה וחוקית, וזהו כרגע.
רוצה לשמוע קטע? אתמול דיברתי עם חבר שיש לו כזה, רק שהוא יותר משוגע ממני, אצלו הצמיגים 35", היה כמה ימים בדרום והגיע למעלות המוכרים והנחשבים לקשים, במקומות שרוביקונים עם 35" ויותר אפילו חירבנו ניטים ואכלו במבה הוא דילג!
ונגלה עוד סוד שאתה בטוח יודע, אחד היתרונות במרווח סרנים כזה הוא שאתה מדלג על ההצלבות "הסטנדרטיות", מדרגות ש suv רגיל ניתקע ביניהם אתה מגיע עם הסרן הקידמי לסוף המעלה והסרן האחורי אתה יודע כבר איפה... 😂
קיצור, לא בא לשכנע אותך בכלום כי אתה לא בר שיכנוע, אבל ממליץ לך לעקוב אחרי השרשור.
זהו... מקווה שלא ניגלוש למקומות של מי יש יותר גדול(ד"א ברור שלי יש) ורק נהנה, ניפגש בשטח.
אכן, הרוב סטנדרטיים. אבל כשהם מחליפים צמיגים הם מרכיבים צמיגי AT ויש גם לא מעט מוגבהים חוקיים.
זה שהתחרבן לי הכי חזק ברמת הגולן היה ראם מוגבה 2' על צמיגי שטח (במידה המקורית המותרת) ונעול כפול + פגוש עם כננת.... אוטו יפה, משופר בטוב טעם. וגם נהג טוב. לא עזר לו.....
נדב, אין מה לעשות - אתה מביא איתך נסיון שטח רב ומהר מאוד תבין שבתצורתו המקורית ו/או משופרת קלות באופן חוקי, הפולסייז הוא כלי רכב שלחלוטין לא מתאים לשטח וצריך לשפר אותו דרסטית.
הבעיות העיקריות של משפר הפולסייז הישראלי הממוצע לטובת שימוש בשטח הן מהכיוון החוקי:
1. הגבהה 2' המותרת היא חסרת כל ערך ממשי כשמתעסקים בפרופורציות כאלה.... זה חד משמעי ואין ויכוח על זה. חבל על הכסף.
2. הצמיגים המקוריים בקוטר שסביב 32 (בדגמים החדישים כבר נושקים ל-33) הם בדיחה עצובה. גם אם עברת לצמיג שטח מלא.
רשימת השיפורים ההכרחיים באוטו כזה כפי שאני רואה אותו?
1. הגבהה 4.5 לפחות. זה המינימום שבמינימום כדי לתקן במשהו את זוית הבטן האיומה.
2. צמיגי שטח מלא בקוטר 35' לפחות. 37' עדיף.....
3. נעילות אחורה וקדימה. זה ממש חובה.
4. כננת 12,500 איכותית בפגוש מתכת שמשפר זוית גישה - גם זה ממש חובה. על זה כבר סימנת V. כדאי לחשוב גם על אופציה לכננת אחורית (שמתחברת לרסיבר או משהו דומה).
5. הרבה מאוד (מאוד!!!) רצועות, שאקלים, מכפילי כוח, אתי חפירה, עוגנים למיניהם וכו' - לפחות מקום איחסון יש בלי סוף והמשקל הנוסף של הציוד לא מפריע לאוטו, נהפוכו... כי זה אוטו שעלול להיתקע במקומות ובמצבים שלפעמים צריך לשרשר רצועות/לרתום כננות למרחקים של 50-100-150 מטרים.... אני רציני.
זה עדיין יישאר דרקון ענקי, ארוך מדי, כבד מדי, קשה ביותר לתמרון, בעל שדה ראיה איום ונורא עם שטחים מתים נרחבים ובעל פוטנציאל עצום לתקיעות ולנזקי פח.... אבל לפחות יחלוף ביתר קלות מעל למכשולים וייתן לך יותר בטחון.
אממה? זה כבר לא חוקי. דילמה.
+1
גם זה נושא שצריך לתת עליו את הדעת.
הבון-טון אצל כולם עכשיו הוא לעבור לכבל סינטטי....
עקרונית זה נכון כי על הנייר יש לכבל סינטטי יתרונות בטיחותיים.
אבל... כבל סינטטי איכותי הוא גם יקר.
האלטרנטיבות הזולות שמגיעות מסין?.... אללה-יסתור. נקרעים ומצליפים יופי-יופי. אז אל תרמו את עצמכם.
אז כן - סינטטי איכותי ויקר עדיף על פלדה. אבל אני ממש לא בטוח לגבי סינטטי סיני זול...
במקרה כזה, אולי עדיף כבר להישאר עם כבל הפלדה המקורי ולהקפיד על הוראות הבטיחות.
השאקל לא יכול להצליף כי מן הסתם הוא ישאר מחובר לאוזן הגרירה, הצלפה של כבל פלדה נראית לי הרבה יותר כואבת.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
אלא אם הוא נתלש עם האוזן גרירה כי היא בעצם אוזן קשירה....
ניסוי כלים בחצר האחורית:
קובץ מצורף 133142קובץ מצורף 133143קובץ מצורף 133144קובץ מצורף 133145
- - - Updated - - -
קובץ מצורף 133146
הבוגרים באופנועים, הנשים בריינג'ר, הזקנים במשאית 😂