בגדול, וכבר הספקתי לראות לא מעט אחוזים מהכלי במסגרת המאמץ, אני לא רואה טעויות בלתי הפיכות.
נראה לי שמישהו הוסיף את המשולשים האלה בלי לחשוב יותר מדי וזה יצר בעיה רצינית.
מקווה שזה באמת הכול.
Printable View
בגדול, וכבר הספקתי לראות לא מעט אחוזים מהכלי במסגרת המאמץ, אני לא רואה טעויות בלתי הפיכות.
נראה לי שמישהו הוסיף את המשולשים האלה בלי לחשוב יותר מדי וזה יצר בעיה רצינית.
מקווה שזה באמת הכול.
אתה לא משתחרר מהמקצוע שלך גם בערב.... [emoji23]
תן לילדה להתגייס וכשהיא בצבא תעשה רברס אינג׳ינירינג לכלי בלי לבאס אותה
מעניין שגם טרקטורון שדורש רישוי מוגבל ל 40 קמש, מחוייב בקשת רישוי וביטוח.
עולם מופלא. מעניין לאן הנישה הזו תתפתח.
זה נראה שהולך להיות להיט.
לגבי הלחץ אוויר-
זה מה שמותר אצלי בכלי בנזין עם משקל גבוה יותר ובלי דפרנציאל.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d65654962.jpg
תודה.
אני בטוח שמתישהו המדינה תעשה בזה סדר. לרע ולטוב. בינתיים קרחנה.
עקב דרישה בפרטי, פתחתי שרשור בנפרד לא להסיט את הדיון
http://www.jeepolog.com/forums/showt...93%D7%99%D7%9D
הייתי בKidow, ואין לי איזו בשורה טובה. להיפך.
הם לא היו בזמן שסיכמנו, גם לא שעה וחצי לאחריו, והבעלים כלל לא הגיע. לקחתי תפוח חדש (באתי עם התפוח ההרוס ביד, הברגה שמאלית, ובכל זאת הצליחו לתת לי אחד עם הברגה ימנית. טוב ששמתי לב לפני שיצאתי. נסיעה של שעתיים וארבעים) ונסעתי בלי להיפגש. שיהיו בריאים.
את בעיית המהלך כבר פתרתי, ואם תהיה בעייה עם התפוחים, יש פתרונות קלים וזמינים.
אני לא מופתע.
א. נגיד לייבא אחד לבד. מה החוק אומר? באופניים מותר לייבא עד 250 וואט 25 קמש. בצעצועים מותר לייבא 1800 וואט?? יותר?
ב. מותר לילדים לנהוג בזה - כמו ג'יפ ברבי? מה המגבלות? על ג'יפ ברבי אין מגבלות מותר הכל כי זה צעצוע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
נראה לי שהגיע זמן לשלב שני ת'רדים פופולריים לדיון חדש שיענה על השאלה הבוערת -
מה ההשלכות הביטוחיות על מוביל טיול של טרקטורונים חשמליים
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ויתחילו ת'רדים של הטמנת מים וגם סוללות ברחבי הנגב.
יחסית לישוב קטן, אחוזי הג'יפולוגים בסלעית הוא גבוה. פעם הבאה אם תרצה להמתין על כוס קפה או כל רעל אחר שאתה צורך, צור קשר.
גם אם אתה צריך משהו שיביאו לך משהו מהטרקטורונים.
(הפעם לא הייתי זמין אז לא הצעתי).
וככל שאני מתבגר... מבין שככל הנראה חשוכת מרפא.
התעשתו באיחור אבל לא לפני שהיה מאוחר מידי.
נתקלתי בזה המון בעבודה בתור לקוח עם ראש על הכתפיים שגם יודע בסוף לקרוא את התקנים והחוקים הרלוונטיים.
אחרי הרבה הרבה מלחמות הבנתי שמנכ"ל חכם לא נותן לאנשים כמונו במה בהתנדבות.
אם מלכתחילה הם לא מתכוונים לייצר משהו איכותי, אז כל מפגש כזה ותשומת לב ללקוחות כמוך זה רק בלבול מוח, הפסד כספי, וייצור מוטיבציה אצל הלקוח עוד יותר להתעסק בנושא.
ולקוח מעצבן עם מוטיבציה זה הקללה הכי גדולה לעסק כזה, זה פצצת יחסי ציבור גרועה.
מנכ"ל חכם של "חברות חרא" כאלו יודע שאתה מיעוט שבמיעוט שבמיעוט והציבור הרחב לא מתעניין בזה בכלל וימשיך לקנות.
לכן מטרתו זה לתת לאנשים כמוך איזשהו פיתרון סביר שיגרום לך לא לצאת למאבק מולם. ומ"מ אחד יותר לא.
ואם אתה ממש עיקש ומעצבן אז אפילו לתת זיכוי מלא תמורת הכלי ולא לפגוש אותך יותר לעולם.
העיקר שתיתן לו להמשיך עם הקהל שרוצה מה שהוא מוכר ולא שואל שאלות.
הדבר המעצבן הוא שזה ממש נכון מצידו לחברה שלו.
זה לא מעניין אותו שאתה מנסה להציל אותו מעצמו, הרי יש פה בעיית בטיחות.
תודה רבה, אייל. מקווה להגיע לישוב שלכם ולשתיה אצלך שהיא לא קפה, בלי להזדקק לשירותי ה...יצרן.
כנראה שאתה צודק, kd. אני, בכל מקרה, אשתדל להתרחק. קשה לי להתמודד עם התנהלות כזו.
לגבי הכלי עצמו, לאחר שהחלפתי את התפוח, הורדתי לחץ אוויר וכיוונתי את הפרהלווד במתלים, נוסע טוב, מרגיש טוב. מקווה שהסינים בסה"כ עשו עבודה סבירה, ואשתדל בהזדמנות לעשות סריקה מקיפה על כל מה שהורכב בארץ לוודא שאין עוד הפתעות.
בסוף, כפי שכבר נאמר, אנחנו לא מצפים מהכלי הזה לביצועים עוצרי נשימה. סיבוב קצר ואיטי פה ושם, וזהו. מקווה שהוא יעמוד בזה. על פניו, ממה שאני קורא ברשת, אין סיבה שלא.
הקטע המצחיק הוא שאין בשום מקום דיווח ברשת על כך שהמתלים הקדמיים הם שליש כח. אולי בגלל שהלקוחות האופייניים שמגיעים אליהם הם אנשים שלא נסעו על טרקטורונים נורמליים.
עדכון ביניים, עבור מי ששאל:
(אף מילה על אמינות. מוקדם מדי).
כיוונתי לכל המתלים את הפרהלווד, ואת לחץ הצמיגים. עשינו איתו כבר כ80 ק"מ שטח וגם כמה ק"מ על כבישי הקיבוץ.
פינת הגאון: זה ממש כיף. כל המשפחה, כולל כולן, רוכבות עליו, בודדות, בזוגות, וזה אפילו חוקי. חוויה שלא הכרנו.
המתלים עובדים טוב, במסגרת המהירות המוגבלת של הכלי, כ40 קמ"ש. גם נוחים וגם לא סגרתי אף פעם מהלך, למרות שאני עובר את המשקל המומלץ לי ע"י רופא המשפחה.
מעט צפוף לרגליים לגובה ממוצע. זווית הברכיים קטנה מ90 מעלות. בזוג המצב קשה יותר כשהרוכב הקדמי נדרש לשבת כמעט על "מיכל הדלק".
תגובת מנוע טובה, בתוך טווח המהירות הנ"ל. אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שנדרשתי לפתוח מצערת מלאה בטיול האחרון, אבל זה בעיקר מעיד עליי, כאחד שנרגע מאוד מאז ראה בשטח מהירויות תלת ספרתיות, לפני כ30 שנים.
הטווח הוא נקודת תורפה - כ25 ק"מ. ניתן לרכוש עוד קילומטרים-סוללות מוגדלות במחיר שהוא לא נמוך, עד כ6000 ש"ח, אבל הוא עדיין זול יותר מעלות ביטוח שנתי לטרקטורון עם מנוע בנזין. אני בונה בימים אלה סוללה מוגדלת, שתתווסף לזו הקיימת.
הדיפ' פתוח. זה מורגש מאוד. גם לטובה, כשלא צריך להיאבק בסיבובים עם הכידון, רדיוס סיבוב נהדר, וכמובן גם לרעה, ברגישות גבוהה יותר להצלבות. אנחנו לא מגיעים איתו לאתגרי עבירות, אבל אפילו בעליית כורכר מוצלבת, אם עצרת, יהיה קצת קשה להתחיל נסיעה. הפתרון, כמו בכל כלי עם כידון: משקל אחורה, לפתוח מצערת, ועדיף מראש. אין מה לנסות לזחול עליות.
יש הרבה דיווחים ברשת על רוכבים שנעלו קבוע את הדיפרנציאל. אין לי יותר פרטים על אופן הביצוע.
כמובן: שקט. יש מי שיאהב את זה, ויש מי שלא. אני נהנה מזה.
תפעול סופר פשוט: שתי ידיות בלם ומצערת סיבובית ביד ימין. כפתור לרוורס ולדרייב.
השלדה נראית בריאה. כנ"ל המתלים. הפלסטיקה מרגישה דקיקה, וצמות החשמל מחוברות באופן לא מרשים עם אזיקונים אל השלדה. כבר ראיתי בחיי איכות חיווט גבוהה מזו. זה לא הונדה.
עלות "תדלוק" מלא: כ80 אגורות.
הדיווח הבא עוד שנה, כשכבר יהיה ניתן לומר משהו על אמינות, או חלילה, כשהוא יתקלקל קודם לכן.
https://imageshack.com/i/pnsj6hSHj
אתה בטוח שיש שם דיפרנציאל?
חנן לחבר יש משהו דומה מאוד... מסיבוב קצרצר התרשמתי שאין דיפרנציאל ובעצם יש גלגל אחד מניע בלבד מתוך הרביעיה. 1×4
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הפתעת אותי. אני אבדוק.