כן, אתה אומר שהגעת מקבוצת פאג'רו וזהו
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Printable View
אבל לא הגעתי מקבוצת פאג'רו, כי אני לא חבר בה... :)
מאחר ולי אישית מאד חשוב להיות ישר בענייני כספים, אשאל שוב ברשותך; האם במוצהר מטעם החברה ניתן להצטרף להסדר גם למי שאינו חבר בקבוצה הזו?
גם אני לא חבר בה, אמרתי להם שאני לא חבר בפאג'רו אבל ששמעתי על המבצע ואני רוצה להצטרף. אמרתי לה גם שאני בעל טרופר ואם אפשר לעשות מבצע דומה לקבוצת הטרופרים, אמרה בעיקרון שכן אבל צריך לקבוע פגישה עם "רכז" הקבוצה ומשם כבר לא המשכתי..
בכל אופן לא מפריע לה לאיזה קבוצה אני שייך, לדעתי...
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
האינטרס של החברה היא למכור הרבה. זה לא שמיצובישי מסבסדת משהו.
אתה לא דופק אף אחד וכולם שמחים
רק שימו לב שחתימה על הוראת קבע היא מעט בעייתית (הוראת קבע היא למעשה הוראה שלכם, או הרשאה, לבנק או לחברת האשראי לשלם כסף, לגורם שהחתים אתכם על ההוראה, כל פעם שהוא פונה ומבקש זאת מהבנק / חברת האשראי).
עקרונית, גם העברת צילום תעודת זהות היא צעד שגורמי אבטחה /סייבר מזהירים מפניו (כיום, למשל, תאריך הנפקת תעודת הזהות המופע הצילום שכזה - משמש כאמצעי נוסף לאימות הזהות שלכם בעת פנייה לגופים ממשלתיים).
רק מציין נקודות אלו כדי שתביאו אותן בחשבון.
נשלח מהנייד
אם כבר בחידודים עסקינן אז:
בהוראת קבע בעל החשבון מאשר להעביר בכל חודש סכום קבוע לחשבון אחר.
בהרשאה לחיוב חשבון (שעל זה החברה מחתימה) בעל החשבון מאשר למשוך מחשבונו כל חודש סכום אחר.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
לא אוהב הוראות קבע והרשאות, מעדיף לשלם עוד שתי אגורות בכרטיס אשראי.
ההפרש מזערי, ומי שפוחד גם מזה יכול להשתמש בכרטיס שלהם.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
הכרטיס לרוב מחייב את החשבון באותה דרך בדיוק כמו הדלקן. היתרון הוא בכך שאף אחד לא נוגע בחוטי החשמל של האוטו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בדלקנים באופנועים הטבעת לא מתחברת לכלום. היא מחוברת לצ'יפ שהוא חלק אינטגרלי ממנה (שמעולם לא ביררתי מה הוא, אולי rfid אולי משהו אחר) ולמעשה ניתן להוציא אותה לחלוטין מהאופנוע כדי למלא ג'ריקן. כל החיבור הוא עם חבק קטן ובורג פח (כמובן שמכאן שלל השימושים הלא מקוריים הוא אין סופי).
בכל הרכבים אצלנו בחברה הדלקן הוא יחידה עצמאית, אינה מחוברת לכלום חשמלי ברכב, לא לחשמל, לא מד ק"מ לכלום!
האנטנה מותקנת עם בורג פח פח מסביב לפיית התדלוק, הציפ מודבק בתוך בטנת הכנף.
היא נראית ככה: האנטנה מחוברת לציפ במחבר פלסטיק, 2 עיגולים אדומים הן נקודות החיבור, בתמונה זה אחרי פירוק מהאוטו לקראת החזרה לליסינג https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...50ad017701.jpg
הי
בארגון קניות שלנו היה הסכם עם מבוא שומרון ועכשיו עברו לדלקל
ליש את זה על שני הרכבים. בחרתי כרטיסים כי זה מאפשר לי גמישות יותר גדולה (לתדלק את הג'יפ של גיסי בדרך למדבר..)
זה אחלה, זול משמעותית
ולדעתי אין להם בעיה לצרף אנשים שלא קשורים לארגון \ התארגנות
בסוף, רוצים למכור
יוחאי
מכל השרשור הענק הזה,
יש סיכום ממצאים?
מה ההנחה, איך מבוצע (דלקן/כרטיס, ולמי פונים)..
כן, מבחינתי יוצאים לדרך עם התנאים וההנחות בהודעה 46, מחר נפרסם פרטי קשר ואת המסמכים שיש לשלוח על מנת לתאם התקנת דלקן. נראה כמה נרשמים יש לנו, בנתיים בלי פרסום והבלטה יש קבוצה ראשונית.
היום הרגשתי את הצורך כשחיפשתי תחנת דלק במחיר סביר בדרכי מהטיול הביתה...הגיע הזמן
לשאלת הדלקן - הדלקן המוצע בחינם לא מתחבר למערכת החשמל. [יש דלקן "חכם" שרושם קילומטראז' והוא זה שמתחבר למערכת החשמל של הרכב, אבל בתוספת מחיר לא קטנה.
יופי.
אני בעסק. מחר תפרסם הודעה מסודרת ונהפוך אותה לנושא דביק עם כל הפרטים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני לא מתעניין כי אני מתדלק את הגרוטאה פעם בחודש במקרה הטוב, אבל כמה כסף אתם צופים לחסוך מול תדלוק רגיל בתחנה?
זה שווה את הבלגן?
פעם היה לי צובר בחצר, קניתי 2000 ליטר סולר פעם בחודש, שמתי משאבה חשמלית קופצת +שעון, כל החבר'ה היו באים לתדלק, בהסדר כזה או אחר היו מזכים מע"מ ובלו.
אז היינו חוסכים המון כסף, אבל אני מריח שזה לא המצב שאתם מדברים עליו.
אז כמה? 100 ש"ח בחודש חסכון ? 1000 ש"ח בחודש חסכון?
אגב, הצובר 2000 ליטר +משאבה ושעון למכירה, אם מישהו מעוניין.
אני מחשב את המחיר הפסיכי שהוא פעם אחת בתדלוק במחיר הטיול הכולל, אז זה יעלה לי יותר ב50 ש"ח לכל בלגן הטיול? אז אני ירדתי לדרום 4 פעמים בשנה האחרונה... אז 200 ש"ח? לא הייתי מתאמץ על הסכמים מסוכנים, בגלל זה אני שואל.
כמובן שהדיסקו הוא רכב סופשים בלבד
מנקודה מבט אחרת, במקום העבודה שלי עד לא מזמן היינו מתדלקים בכרטיס אשראי פרטי והיינו מדווחים הוצאות בסוף החודש.
לוגיסטית זו מטלה לעובד, לפקידה שמתעסקת עם ההחסרים וכו.
אז למעסיק קל יותר לטפל בחשבונית אחת מרוכזת מספק דלק בודד ולא להתעסק עם החזרים לעובד, ולכן בעסקה החלק של ההנחה הוא החלק הזניח מבחינתנו