תגובה: זה רק אני, או שהסינים באיביי פשוט החליטו לייבש את ישראל במשלוח פריטים "חינם"? (ובכלל...שקרנים
ותכף נגמרת החגיגה.
https://m.maariv.co.il/business/econ...ource=whatsapp
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובה: זה רק אני, או שהסינים באיביי פשוט החליטו לייבש את ישראל במשלוח פריטים "חינם"? (ובכלל...שקרנים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
טיפ נוסף, במידה ואין למוצר שבחרתם את האפשרות, או שהיא יקרה (בד"כ נכון למוצרים קטנים וזולים) להשתדל לאסוף לסל את אותם המוצרים ולהזמין באותה הזמנה גם אחד כזה עם משלוח סטנדרטי של אלי, רוב הסיכויים שהם יצרפו אותם למשלוח אחד ואז מרויחים משלוח מהיר ללא תוספת.
אל תשאלו איך אני יודע, יש דברים שאני משתדל להדחיק...
ליאור
הם עושים איחוד מוצרים למשלוח גם בלי לשאול אותך, ואז הסיכון בזובור מכס כי החישוב הוא על השווי הכולל של החבילה.
היינו שם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הם עושים איחוד מוצרים למשלוח גם בלי לשאול אותך, ואז הסיכון בזובור מכס כי החישוב הוא על השווי הכולל של החבילה.
היינו שם.
זה נכון שהם עושים בלי לשאול אותך, הטיפ שלי היה להזמין במקביל כדי לנצל את זה.
קצת מוזר העניין עם העלות הכוללת כי למיטב ידעתי הם מכירים את מגבלת הסכום שנדרש לתשלום מע"מ, ומתחשבים בזה, אבל לא מתווכח עם בעל ניסיון. לי זה לא קרה.
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
היינו שם.
דורון, גרמו לך באיחוד לעבור את רף המכס?