הנה לדוגמא:
https://www.youtube.com/watch?v=QRry...nel=TFLoffroad
ובדקה 7:30 אפשר לראות אותו מתחרבש על הצלבה מינורית כאחרון הXVים.
Printable View
הנה לדוגמא:
https://www.youtube.com/watch?v=QRry...nel=TFLoffroad
ובדקה 7:30 אפשר לראות אותו מתחרבש על הצלבה מינורית כאחרון הXVים.
לא מקבל ( כן מבין ) את ההתלהבות והבאז מהרכב , לא הייתי קונה בחיים רכב בשנת היצור הראשונה שלו , לוקח ליצרן לפחות שנתיים לפתור את כול הבאגים והפדיחות ואני לא מדבר רק על מנוע וגיר ,( עד היום יש ל jl באגים שהיצרן בשקט בשקט מטפל בלי להוציא ריקולים ) נראה לי שעדיין מוקדם להספיד את הרנגלר , במיוחד שהיצרן השווה נתונים לברונקו בגירסת הריקון .
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
מסכים לחלוטין.
מעבר למחיר, העדפתי את ה JK בשנתון האחרון על פני ה JL בשנתון הראשון (2018).
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רחוק מלהספיד את הרנגלר, למרות שבדגם JL כבר הלכו רחוק מדי עם סיבוך העניינים, יחידות כוח לא נכונות (מנוע 2.0T) וכל מיני מערכות מיותרות כמו E-טורק וכו' שג'יפאי אמיתי רק רואה ומיד מוותר על התענוג - עדיין יש לרנגלר JL דגמי-על לחלום עליהם - מנוע 392 וחבילת RECON.
אבל סוף-סוף יש לו מתחרה אמיתי שמסתכל לו בלבן של הפנסים העגולים. לפחות על הנייר. והמתחרה הזה מגניב, מלא בפרטי רטרו מדליקים ובכל מיני פיצ'רים טכניים מגניבים (שאני משוכנע שאת רובם לא נראה כאן בישראל ואני כל כך מקווה שאני טועה....)
מבחן כזה יהיה גולת הכותרת והוא מוכרח להיערך כאן בג'יפולוג - אסור להפקיר אותו לליצני עיתונות הרכב שיכתבו רק שטויות.
דרור לדעתי אתה טועה בהשערה שלך בעניין הפיצ'רים המיכאניים המדליקים של הברונקו שכביכול את רובם כביכול לא תראה כאן.
עד כמה שאני יודע כל הפיצ'רים המיכאניים המדליקים של הברונקו כלולים בילט אין בדגם הבד לנדס שאמור להגיע לארץ לפי מה הפירסום של יבואני פורד שהבאת לנו כאן.
מה שבאמת מטריד אם אכן יאפשרו להביא גם חבילת האיבזור - הסאסקווטץ'...
אנחנו עוד לא יודעים מה יגיע לכאן ומה לא. אז אל תתלהב לפני שתראה בעיניים ותמשש בידיים כאן בישראל, לא באמריקה.
שווקים שונים, תקינה שונה = מפרטים טכניים שונים. לעתים מדי שנה בשנה. ומספיק בעלי רנגלר JL גילו את זה (למשל טרנספר עם מצב 4H AUTO לכביש, שהיה ב-JLים הישראליים ב-2019 ופתאום חזרו לטרנספר רגיל, ללא האפשרות הזו. או המערכת ההיברידית-קלה שמגיעה בארה"ב עם מנוע 2.0T ובישראל לא, מידות צמיגים שונות, מק"טים שונים לסרנים שמגבילים מאוד אפשרויות שיפורים, ועוד ועוד).
דרור, לא מתלהב אלא רק מאופציית הסאסקווטץ' אם אכן תגיע.
אבל, לא מאמין שינטרלו פיצ'רים מיכניים שמגיעים עם הדגם (הבד לנדס) כמו turn assist, goat mods וכו' רק כי זה דגם שמיובא לישראל.
(אם עוד מישהו, כמוני, לא מכיר את המושג Sasquatch, אז מדובר ב bigfoot, אותו יצור גורילה-אנושי ענק מהפולקלור הצפון אמריקאי.
תודה לויקיפדיה)
נשלח מהנייד
חבילת האיבזור RECON מוצעת כתוספת רק לדגמי הJL רוביקון למיניהם (יש נכון להיום 5 מנועים בדגמי הרוביקון - מנוע המי ה- 392, מנוע בנזין 2 ל' טורבו, מנוע בנזין 3.6 ל' + ET, מנוע דיזל 3 ל' ו- מנוע 2 ל' היברידי פלאג אין). לדגמי הJK לא מוצעת חבילת RECON בכלל!
לעומת זאת, בברונקו חבילת האיבזור הסאסקווטש מוצעת לכל 6 הדגמים ואם אני לא טועה רק למנוע ה- 2.7 ל'
תכלס לחובב שטח ברונקו בסיסי ידני + חבילת סאסקווטש זה אחלה דיל ואחלה רכב מבחינת תמורה לכסף!!
אל תצפו לניסים ונפלאות..... עדיין אין מספרים מדוייקים, המקסימום שהצלחתי לסחוט זה שהמחיר יהיה בשכונה של הרוביקון.
כך ש"אחלה תמורה לכסף" זה יחסי. מאוד.
דרור,
אני מתייחס לתמחור של דגם הבסיס + חבילת סאסקווטץ' בחו"ל ובהליך של יבוא אישי. אם אני זוכר נכון זה בערך 35,000 $ שם. בתרגום לש"ח לאחר יבוא אישי ומיסוי כ- 250,000 ש"ח. זה באמת יכול להיות אחלה דיל (יחסית כן) ברונקו חדש מהניילון בדגם בסיסי, עם צמיגי 35" נעול קדימה אחורה בכ- 250,000 ש"ח בלבד...וואלה קונה מייד.
לפי הפרסום של היבואן הרשמי מתכוונים להביא ביבוא סדיר רק את דגם הבד לנדס ודגם הויילד משהו..רכבים אלו זו אופרה אחרת ותמחור אחר.
ההבדל העיקרי לחבילת הססקווטצ' שלמה במידת הצמיגים 33 מול 35 וגאנטים בידלוק, גם עם זה ניתן לעבוד, ולהחליף ל 35 חוקית אם רוצים. כל שאר הגודיס מגיעים כסטנדרט.
זה לפי האתר של פורד
https://www.ford.com/suvs/bronco/mod...onco-badlands/
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
יש רכבים שאין בהם בעיה לעבור למידות גדולות יותר בלי לשנות רכיבים. וזה מהטעם שהמקוריים מספיק חזקים.
לגבי לימוד מחשב, בד"כ עניין של להתחבר למחשב וזהו. היבואן בארץ בטח לא ירצה לעזוראבל אין שום סיבה שזה לא יקרה בטרם הרכב עובר גיור.
רמי אני כתבתי במפורש - אני מתכוון לדגם הבסיס ה-"base" + חבילת סאסקווטש שכוללת לא רק מידת צמיגים גדולה (35) אלא גם נעילות, יחסי העברה שונים בסרנים, הגבהה או כנפיים שונות וכו' ובשנת 2022 ניתן יהיה להוסיף את חבילת הסאסוקוטש גם לדגמים עם גיר ידני.
אני לא התכוונתי לדגם הבד לנדס שמגיע כבר עם נעילות ועוד הרבה גודייס ואכן בדגם הזה ההבדל הוא רק במידת הצמיגים בהוספת חבילת הסאסקווטץ'.
דגם הבד לנדס יקר מלכתחילה בהרבה מדגם הבסיס. דגם ה BASE מתחיל מ- 28,000$ בערך שם. תוסיף לזה חבילת סאסקווץ' וכמה גודיס נוספים כמו פגושי ברזל אז תגיע למחיר שם של כ- 35,000$ ואפילו פחות. לכן ביבוא אישי כזה רכב יהיה לטעמי אחלה דיל.
זה מה שכוללת חבילת סאסקווטש שניתן להוסיף לכל דגמי הברונקו כולל לדגם ה BASE לפי אתר פורד:
Sasquatch™ Package
The Sasquatch™ Package is available on every Bronco™ series and standard on Wildtrak.™ Package includes 35-inch tires with 17-inch beadlock-capable wheels, front- and rear-locking differentials, 4.7 final drive ratio with electronic-locking front and rear axle. There’s also a high-clearance suspension and high-clearance fender flares. Also, due to high demand, the Sasquatch Package will be available in 2022 with manual transmission.