העצה של אחיתופל היתה טובה, אגב ...
Printable View
העצה של אחיתופל היתה טובה, אגב ...
אז אפשר לומר לה שיש ויטרה ולמרות איכות חומרים פחות טובה - זה רכב מוצלח לא פחות לשימושים שלה שכוללים נסיעת שבילים?
כי זה מה שהיא שאלה. לא איך הגיר בסוברו שאין לו מתחרים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אתה יודע הכל בדיוק כמוני.
תמליץ אתה.
אני את דעתי כתבתי. אבל אניני הפלסטיק מרקמים את הפרצוף.
אני מכיר בעלי ויטרה. שנוסעים גם בשטח. הם לא מבינים מה רוצים מאיכות החומרים. רוב הלקוחות של סוזוקי משלימים עם גימור עלוב וחומרים בעלי תחושה זולה. הם לא מרגישים את זה.
אבל אורית שואלת האם ויטרה היא מתחרה ראוי לאיקסוי כאשר הוא מיועד ליומיום ולטיולי שבילים.
עניתי שכן ושלדעתי הוא אפילו מתאים לה יותר כי לאיקסוי יש חסרונות מובנים שמפריעים לו בשבילים.
אז אין לי לא את זה ולא את זה אבל בשניהם נסעתי ונהגתי בשבילים - ובסוזוקי הרגשתי הרבה יותר נינוח ופחות בחשש על צמיגי החתך הנמוך או על השלוחה הקדמית. על זה דעתי מבוססת - ועל ההבנה שלא כולם אניני פלסטיק.
אסף.
מנצלש לרגע - אאוטלנדר 4*4, האם מערכת ההנעה שלו טובה דיו לשבילים כמו זו בסובארו או שגם פה מדובר בפלופ?
על הסרחים העודפים מקדימה ומאחורה אני מודע
Sent from my HD1903 using Tapatalk
גרוע בהרבה מכל ג'יפון אחר שאני מכיר.
לא הצליח להתקדם איפה שמגאן הנעה קדמית נסעה.
אסף.
ראב4, ניסאן קשקאי והונדה CRV דווקא נותנים לאאוטלנדר העלוב תחרות יפה מאוד על תואר "הג'יפון הכי לא מתאים לשום סוג של שטח"
אוי, נכון... קשקאי.... עם הכף.של השופל...
אסף.
ואם כבר אנחנו צוחקים על קרוסאוברים....
יותר ויותר מכוניות מהז'אנר הנחות הזה מגיעות בגרסת PHEV או חשמלי נטו - הסוללה נמצאת אי שם למטה, חשופה לכל מיני פגיעות. תפנימו שזה לא באמת 4X4 ותחסכו לעצמכם נסיונות הירואיים - כי זה עלול להגמר ביוקר.
נכון שבמחירי הסוללות האלה כבר מפעילים ביטוח, אבל עדיין זה מבאס.
שששש….
חלקנו ממתינים בכליון עינים לסוללות האלו [emoji23]
סובארו השיקה בשווקים נחשבים (אוסטרליה וארה"ב בשלב זה) גרסאות WILDERNESS של אאוטבק וממש לאחרונה, גם פורסטר. זה שידרוג קטן לכיוון השטח, עוד ס"מ במרווח גחון, צמיג רזרבי בגודל מלא, וקשקושי קוסמטיקה. לא עושה את זה רכב שטח, אבל עוד קליק אחד לכיוון שלנו. עוד לא מדובר על גרסה כזו ל-XV, וזה גם לא משנה הרבה את הדיון, סתם לידיעתכם
https://www.youtube.com/watch?v=VPP7t-Uau9w
וזה קשור לשאלה של אורית.... איך?
אסף.
זה מדהים איך אחת לכמה שרשורים ממשיכים לדוש ולהתפלצף בנושא.
יש 2 עובדות שעליהן אי אפשר להתווכח:
1. ה xv הוא רכב ה 4x4 הנמכר בישראל.
2. אנשים מטיילים איתו בשטח (חוצה ישראל הזכרנו…) וחוזרים הביתה (לרוב) בנסיעה מרוצים.
כמובן שאפשר להתווכח האם זה רכב שטח טוב, מתאים ואם כן למה וכו׳
שורה תחתונה, אשמח אם תסבירו להדיוט שכמוני, מה זה רכב שטח…
גילוי נאות, אין לי שום קשרים בסמלת (נהפוכו רבתי איתם לא מזמן…)
Sent from my iPhone using Tapatalk
עכשיו הבנתי.
התשובה 73
Sent from my iPhone using Tapatalk