אני שמעתי על רעיון מעניין שלא ניסיתי…
מעלים את הטלפון לגובה עם רחפן לכמה דק, שם יש קליטה והוואטאפס מתסנכרן, ואז מורידים למטה, מסורבל אבל יותר טוב מכלום
Asaf-a
אסף.א
Printable View
אני שמעתי על רעיון מעניין שלא ניסיתי…
מעלים את הטלפון לגובה עם רחפן לכמה דק, שם יש קליטה והוואטאפס מתסנכרן, ואז מורידים למטה, מסורבל אבל יותר טוב מכלום
Asaf-a
אסף.א
היום הגרמין נתן בפעם הראשונה עבודה שהיא מעבר לתחושת בטחון כללית בארץ ובחו"ל (בתי עשתה אתו את שביל ישראל ושביל קורפו) או לסתם הסתמסות פריבלגית מ/אל השטח כשאין קליטה סלולארית.
בטיול עם חברים לעבודה על הנקרות ממזרח למערב, אחד החברים נעלם לנו באיזור הפנייה לחדב. זו לפחות היתה ההשערה.
בהנחה שהוא על החדב ואין שם קושי כלשהו החלטנו להמשיך לכביש 40 דרך הנקרות במקום לנסות לאתר אותו, ושם לנסות ליצור אתו קשר או להיכנס לחדב מכיוון 40 לחפש אותו פיזית. בכל מקרה סימסתי לו מהלוייני.
לפי התכנית, הגענו ל40 ולא נוצר אתו קשר, אז ביחד עם עוד רכב הדרמנו על הכביש לחדב, ומשם לנקרות.
עד להגעה לנקרות הוא עוד לא אותר. בשלב הזה קיבלתי מסרון דרך הגרמין שנוצר אתו קשר (הוא פירסס על החדב, ובנקרות חבר לשיירה אחרת לכיוון מערב) ושנחזור לכביש.
אז המכשיר עזר לנו מאוד. בלעדיו לא היינו יודעים איך להמשיך מצומת החדב-נקרות. אם להמשיך לחפש בשטח או לצאת לאחד הכבישים בתקווה שיווצר קשר סלולארי.
זה דוגמא טובה של מה היכולות אבל מן הסתם השימוש העיקרי כשאתה לבד ברגל או ברכב ונתקעת בלי שום קשר אחר.
פה גם מ. קשר בריא ואולי אפילו ידני היו פותרים הכול וספק אם היה נגרם ניתוק
היו קשרים. למי שאבד היה קשר ידני קטן, ולא הצלחנו לתקשר אתו.
- - - Updated - - -
אני לא מתאר את האירוע כחיים ומוות וגם לא מפחית מערכם של קשרים.
זה היה. היה מועיל מאוד. זהו.
קיבלתי אתמול הודעה שהמחיר קפץ משמעותית.
ממאה ש"ח כולל מע"מ, ל40 דולר, כנראה לפני מע"מ. לא צוין.
כלקוח ותיק, כמעט שלוש שנים, קיבלתי תעריף ביניים מופחת עד סוף השנה.
מציין שזו השקעה שהתמורה שלה פעילה מאוד מבחינתי. זה לא דאקביל בארגז של מטייל ממוצע. הוא מספק לי בטחון בכל מטר שאני רוכב בשטח (וגם בטיול הכביש בארה"ב) , עשרות רבות של פעמים בשנה.
על איזה מסלול אתה?
מה חסר לך באסנשיל?
https://www.garmin.com/en-US/p/837461/pn/010-04015-SU
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מול החנות הישראלית שקניתי ממנה: "עולם קטן". לא מול גרמין. בחבילה הבסיסית ביותר שלהם.
מודה שלא בדקתי חלופות כמו זו שהעלית. לא בטוח שהם בכלל יסכימו לחבר, כי הבנתי שבעקרון יש איזה עניין עם השימוש בישראל. אני לא רוצה לומר דברים לא בדוקים וגם לא להעיר דובים משנתם.
על פניו, במבט קצר, בחלופה שהצעת הם מחייבים על הודעות מעקב (שאני עושה שימוש תדיר) ועל מסרונים (שאני כמעט ולא משתמש), שאני לא משלם בחבילה המקומית עד גבול מסוים.
הרגת אותי, מזל שיש פורום.
אני מנוי ישירות. גוזרים עליך קופון. מיותר לגמרי.
עכשיו בהקפאה כי אני לא זקוק לו אבל הנה לך שורת חיוב ספונטנית מאוגוסט.
הפתעת אותי. תחדל אותם…
יעלה לך אולי 40$ רישום חדש ישירות ואז לפי המסלול שתבחר, 14$?
אתה יכול לבחור את האסנשייל ולתת מרווחי מעקב נניח פעם בשעה בהפעלה יזומה בתחילת כל נסיעה ולשלם תוספת או לבחור חבילת סטנדרט במחיר 40 דולר ששם זה לא מוגבל.
אינני זוחר אם אתה יכול לבחור מראש את השעות של המעקב על מנת לא לשלם סתם בשעות שאתה סטטי. למשל בערב/ לילה.
יש למטה טבלת השוואה בין המסלולים השונים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ef58364f12.png
תודה. אעשה את זה.
תתחדש. לא ידעתי שהצטרפת למשתמשים.
תסתכל בגרמין מסינג׳ר. אנשי הקשר שלך שיש להם מכשיר מופיעים שם.
כאשר התחילו איומי החיזבאללה ובמקביל לרכישת SBS שגורם לי להעיז לצאת לטייל לבד בעומק הנגב, החלטתי שזה מכשיר חשוב לחירום.
התייעצתי איתך על המסלול בזמנו…
אין לי מושג מה זה. אני עם earthmate.
נראה שאצטרך ללמוד עכשיו מושגים חדשים.
יש להם כל מיני אפליקציות בחנות. אתה יכול לנסות את כולן.
זו הספציפית היא לשליחת הודעות.
אני לא מנווט עם הגרמין אלא עם הטלפון/ טאבלט.
גרמין נטו לחירום ואני חוסך לו עבודה בכדי להאריך את זמן העבודה שלו. בלילה אני טוען.