ולגבי נסיעה בכביש?
אם הבנתי נכון, אל נמרוד לדוגמא, מעבר לזה שיש עוד הילוך, המומנט שלו 33 ב2000 סל"ד מול 26 ב2400 אצלי.
פער דיי משמעותי כדי להסיק מסקנות לגבי נסיעה בין עירונית על צמיג 32 ביני לבינו?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Printable View
ולגבי נסיעה בכביש?
אם הבנתי נכון, אל נמרוד לדוגמא, מעבר לזה שיש עוד הילוך, המומנט שלו 33 ב2000 סל"ד מול 26 ב2400 אצלי.
פער דיי משמעותי כדי להסיק מסקנות לגבי נסיעה בין עירונית על צמיג 32 ביני לבינו?
בנסיעה בכביש המהיר מה שעובד זה ההספק לא המומנט.
מומנט לבד טוב רק לזינוק ושם הממיר עושה את עבודת ההכפלה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
קצת מהיום.
בשורות טובות ופחות.
ברקסטון מגיע מאחור דפרנציאל lsd מוגבל החלקה.
אם תרצה להתקין נעילה אוטומטית תצטרך אופן קייס.
דיברתי עם המכונאי שהחליף דפרנציאל אחורי שנה שעברה ואמר לי, שמתי פתוח.
שמח וטוב לב הזמנתי את הספרטן ( שהגיעה מאמזון היום תוך כדי שאני מתחת לאוטו).
ערן המליץ לי לפתוח לראות בעיניים, בשביל לא להיות מופתע כשאגיע למכונאי / אליו / לחבר אחר, נפתח ונראה lsd
וכמובן כמו שניחשתם - lsd.
אגב, השמן היה 8090, שלא מתאים למכלול.
נפתחו שתי אופציות:
לחפש קייס פתוח בארץ / להזמין מחול - עוד כ600 ש"ח.
להתקין נעילה חשמלית שמגיעה עם כל המכלול ולנסות למכור את הספארטן. יתרונותיה על האוטומטית ידועים.
מאמין שמחירה יהיה סביב ה4000
https://www.jeepland.co.il/product/9...99%D7%99%D7%9D
מעבר לזה, לא זיהיתי שום שיניים שבורות, ולא היה חסר שמן לפני שפתחתי.
כמובן שנאבקתי חצי שעה עם פטיש גומי אחרי שחרור כל הברגים עד שנזכרתי שאפשר לשים ג'ק על השפה החיצונית ולהרים בעדינות, נקודה לשיפור.
חוץ מזה, הדרייבשאפט הקדמי ששיני ההזחה שלו פסולות ( בזכר או בנקבה, אין לי מושג אבל חופש מוגזם) פורק, וכבל הנדברקס אחורי שברח מהתושבת שלו ונגע בגאנט והשתפשף, סודר בתיקון שדה.
מתגעגע לימי הסמוראי העליזים שהורדתי גיר על הבטן והיה אפשר להתגלגל מתחת לאוטו.
ברקסטון בקושי אני מצליח להשתחל בלי לעצור את הנשימה.
קובץ מצורף 135333קובץ מצורף 135334קובץ מצורף 135335קובץ מצורף 135336קובץ מצורף 135337קובץ מצורף 135338קובץ מצורף 135339קובץ מצורף 135340קובץ מצורף 135341
קובץ מצורף 135342
חפש קייס, תשאר עם האוטומטית. יחס עלות רכב/ עלות נעילה והזמן המצומצם עד שימאס לך ממנו לא מצדיק נעילה נשלטת.
פינוקים לעגלה לפני כיפור.
תושבות מנוע ומיכל עיבוי מקוריים, גלגלת לרצועת אביזרים ונוזל קירור להחלפה מלאה.
עוד 1200 שנתרמו לפרויקט.
חתימה טובה וצום מועיל לצמים קובץ מצורף 135362
שבת שלום חברים.
למי שעוקב כאן, כרגע מחפש קייס פתוח לדנה 44, יחס 4.88, ואולי אפילו קורונה פניון תקינים שיהיו למקרה חירום, אם הרעש שיש לי מאחור נובע מהם ולא ממיסב.
בעניין הזה, מחפש חבר פורום עם ידע, ניסיון ורצון לבצע איתו את ההתקנה, לפי הספר עם מד מומנט, פילר גייג', כיוןן בקלאש ומשחה וכו' , בתשלום כמובן.
רצוי מרכז / דרום אבל יכול להגיע לכל מקום, ואין לי בעיה להשבית את האוטו לכמה ימים.
לא אוכל לעשות זאת בשבת או בחג.
הצעות המחיר שקיבלתי מבעלי המקצוע נעו מ2200 לסרן עד ל2800, לפני עבודת פירוק פיניון לטובת המיסבים אותה הם תמחרו בנפרד בעוד כ 600 ש"ח. לפני מע"מ.
בתכנית:
מאחור - כנראה אצטרך פירוק מלא של הדפרנציאל לטובת החלפת מיסבים כך שנדרש גם בכלים מתאימים, בכיוון פיניון וכמובן בידע הנדרש. משיחות עם בעלי מקצוע וגוראוים כאלה ואחרים הבנתי שיש הבדל משמעותי בין התקנת נעילה אוטומטית לבין החלפת מיסבים מלאה,העברה לקייס פתוח כיוון פניון מחדש וכו.
מקדימה- מאמין שרק להתקין את הנעילה אבל שם לטובת גישה הבנתי שנדרשים הלא מעט פירוקים.
אני עם מעט רקע טכני כיאה לבעלים של סמוראי אספנות לשעבר, מפתח חצי 1/2 מילווקי, חולצים,בוקים, סטי בוקסות וכו.
אשמח לכל כיוון.
מצ'ב החלקים שהזמנתי / מתכנן להזמין בקרוב אם לא אמצא כאן.
תודה לכולם. קובץ מצורף 135388קובץ מצורף 135389קובץ מצורף 135390קובץ מצורף 135391
אהלן. לא נובע מקמצנות.
אשמח להסבר למה אתה מתכוון כשאתה אומר 44 hd?
לצערי בארץ יש המון מוסכניקים ומעטים מהם באמת יודעים לכוון קורונה פיניון בסרני דנה...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
האמת שאני לא יודע לענות על זה.
על פי זיהוי הסרן, הדיפרנציאל איור להיות תאום לגמרי ל דפרנציאל בדנה 44.
מה שכן, אני צריך להחליף לקייס פתוח כדי להיפטר מהlsd.
קובץ מצורף 135392
ולגבי המי יודע ומי לא.
2800 ש"ח לפני מע"מ להתקנת נעילה וכיוון פיניון זה מחיר נפוץ? כי אם כן אמליץ לכל מכונאי שאני מכיר ללכת לעשות תואר בזה.
ביצה מאלומיניום על סרן חי?
מה עם לבדוק מול לוקה אם יש להם נעילה אוטו' לדיפ' lsd? לפוראנר יש להם נעילה גם לקייס פתוח וגם לקייס מוגבל החלקה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
הנעילה האחורית כבר פה.ספרטן לקייס פתוח. מה גם שאני מעדיף פשטות.
קייס פתוח עולה 560 ש"ח עד לדלת וזה עוד אחרי 50 אחוז מיסים ( הוא בולט ממש מעט מעל תקרת המכס. באסה.)
הוחלפו שתי חושבות המנוע במוסך
סה"כ 630 למקורי + 200 עבודה, לפני מע"מ.
אחת קרועה לגמרי, אחת סתם יבשה.
גם מיכל העיבוי הוחלף בבית לחדש מקורי + זרקס כחול בתקווה שכאן יגמרו איבודי המים שחווה הבעלים הקודם.
300 למיכל + 165 לשלושה גלוני זרקס
קובץ מצורף 135401קובץ מצורף 135402קובץ מצורף 135403
סט גאנטים נוסף, 2 זוגות קפיצים אחוריים דיסקו 1 - מקורי ולוולס, בולמים קדמיים רקסטון דור 2 ותאורת לילה.
תודה לכל חברי הפורום שעזרו קובץ מצורף 135415