לא,נראה שצילנדר אחד לא שורף,מוציא עשן כי לא שורף את הסולר,אולי כיוון שסתומים
Printable View
לא,נראה שצילנדר אחד לא שורף,מוציא עשן כי לא שורף את הסולר,אולי כיוון שסתומים
טעות
צינורות במקום בדקתי שוב
תבדוק שיוצא סולר מהצינור עודפים שיורד חזרה למיכל מאחורי הראש.
החלפת טבעות נחושת במזרקים לחדשות? סגרת לפי השלבים(יש 2 שלבים) את המזרקים?
כן,30 ואז 25 ניטון ,אבדוק צינור חזרה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0491e44574.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
בהרכבה פצעתי את זה,יכול להיות משגע תחיישן?או שלא קשור?ובדקתי יוצא סולר בחזרה למיכל
יש למישהו טלפון של מוסך בצפון שמתמחה בטרופר?
טבעות נחושת עם הצד הקוני כלפי מטה,הכנסתי אותם למקומם,סגרתי את הH ל30 ואז שחרור וחיזוק ל25,
- - - Updated - - -
אולי סגרתי את האלנים למסילה לפני…משפיע?
הטבעות חדשות? מקווה שהם חדשות ולא החזרת את הישנות.
לפני שהשלחת אותם למקום הסתכלת שהכל נקי שם בפנים? גם גרגיר הכי קטן יפריע לאטימה(קרה גם לי), חייב להיות נקי והטבעות חייבות לשבת טוב. לא להשתמש בשום חומרי סיכה.
רק אחר כך משחילים את המסילה ביחד עם 4 המזרקים למקום, הידוק של המזרקים למסילה ואז הידוק של ה H כמו שכתבת.
הכל חדש,יש פה בחור לא רחוק ממני שמתעסק בטרופרים,אומר שכנראה מזרקים לא מכויילים או אחד לא תקין,אומר שיגיע אליי הביתה עם מחשב מתאים ויאתר את התקלה תמורת 400₪
איך מעלים סרטון?
אמרו לי לגבי הטיימינג,פתחתי שוב והכל במקום,לפני כן עבד יפה ושקט,היה מושלם למעט הלחץ בצינורות מים,עברתי על הכל שוב ושוב אני אתפלא אם זה אינג׳קטורים כי הרכב נוסע טוב אבל אני מרגיש רעידות בסרק וטיפה צלצולים בתחילת נסיעה,והכי מפריע שהוא מעשן טיפה אפור/שחור מה שלא היה קודם
ליאור (?),
אני עוקב אחר השרשור, אין ספק שיש לך סביבת עבודה, ציוד וכלי עבודה ובעיקר - אינך חושש לפתוח, לפרק, לנסות ולהרכיב - הלוואי עלי.
שתי הערות לגבי השרשור עצמו:
1. כאשר אתה כותב, נסה להשתמש בסימני פיסוק, לסיים משפט / פסקה ואז לקפוץ לשורה חדשה כאשר אתה מתחיל פסקה חדשה - לעיתים אני מוצא עצמי קורא את ההודועת שלך מספר פעמים כדי לנסות להבין למה התכוונת, המשפטים מתחברים ואז יכולות להיות משמעויות שונות לכתוב.
2. היו כאן כמה שאלות של אנשים שבהחלט יש להם את הידע לעזור לך ואני לא בטוח שנתת להם תשובות מלאות - זה יכול לעזור לך.
בהצלחה ותודה על הפירוט והתמונות.
תמיד אחרי התעסקות בשרוולים ומזרקים והתנעה ראשונה יהיו ויברציות ועשן מוזר עד שמתייצב, אם ביצעת הכל כמו שצריך לדבריך, תניע ותן לו לעבוד במקום בלי לגעת עד שמתחמם לטמפ' עבודה, גם אחרי זה בנסיעות הראשונות יופיע קצת עשן, עשית לו "ניתוח מעקפים", תן לו להיתרגל ולשרוף את כל הג'יפה בצילנדרים ועל הבוכנות.
Erez-מקבל🙏
נדב-אני מקווה שזה לא פסיכולוגי אך מרגיש שזה משתפר,לגבי הרעידות וטיפה צלצול,הבחור מהראשים מתעקש שכיוון שסתומים מחדש יפתור את זה,אנסה בערב לכוון שוב ואעדכן,