תגובה: Article: מבחן שטח: פורד ברונקו בדלנדס 2021
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לא, זה לא השוואתי.
אני רציתי לעשות השוואתי, אבל גם התעקשתי לקבל את הברונקו ממש בין הראשונים, לפני שכל מיני בלוגרים בשקל יהפכו אותו, ואז נסיעות המבחן ייעצרו. היחצ"נית ביקשה מבחן סולו, שנמתין קצת עם השוואתי. כנראה חששה.
לא היתה לי בעיה עם זה וגם החבר'ה כאן בג'יפולוג העדיפו מבחן סולו.
היום היא כבר לא חוששת.... קולגות מהברנז'ה הותיקה כבר עשו השוואתי והתוצאות די ברורות.
לא שזה יחדש משהו למישהו, אבל יהיה השוואתי גם כאן. דעתנו עדיין נחשבת. מאוד.
לפני כמה חודשים עשינו את ההשוואתי עבור מגזין אוטו.
קיבלתי יד חופשית, והמבחן התנהל במתכונת טיול קשוח של יומיים בנגב, כולל כל מה שצריך בטיול של יומיים.
התוצאות חד משמעיות ואין עליהן מחלוקת: ברונקו בדלנדס הוא רכב השטח החדש סטנדרטי-מהחנות הטוב ביותר בשוק ובפער.
לא נקי מביקורת, אבל לכל הפחות משתווה לרוביקון בשטח טכני וטוב ממנו בהרבה בכל תרחיש שטח אחר וכמובן בכביש.
ועכשיו נמתין לרכב השטח האמיתי המעניין הבא שאמור להגיע אלינו במהרה, כך הובטח, בעזרת השם יתברך שמה: אינאוס גראנדיר.
הוא שווה כבר שלוש כתבות מבחן רציניות: סולו, מול דיפנדר קלאסי + דיפנדר חדש, ובגוב האריות - מול ברונקו + רוביקון.
Umi ישחררו אותו למיבחן?
אפשר לקרוא לו בעברית מטל״ר
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הבלונדה והגמד נפטרו מהברונקו בד לנדס שהם ממש לא אהבו ורכשו ברונקו רפטור במחיר גבוה בהרבה מה - MSRP וישר לקחו אותו למבחן קשוח ולא מיפייפיף בסלעים- הרכב הפיל והפתיע אותם ביכולותיו גם בזחילת סלעים לא פשוטה.
https://youtu.be/kbUlOlnlPyo
וואלה יש לאן לשאוף
תכלס הייתי מסתדר גם עם בד לנדס לאחר שחלק מהעקרבים בדם הדורשים עבירות קשה יצאו לפנסיה בגילי...
Article: מבחן שטח: פורד ברונקו בדלנדס 2021
יצא לי לאחרונה לשים את היד על בדלנדס.
ולא שאני מחדש משהו,
בכביש, נוחות כמו באקספלורר (אין מה לדבר, המתלים הנפרדים מקדימה עושים את ההבדל בהיגוי).
בשטח, בשבילים, גיהץ מצויין (טוב מהרוביקון).
במעברים טכניים (קשים) הרים גלגלים (למרות ניתוק המוט) הרבה יותר מהרוביקון (ולא דרור, ֶהוא לא משתווה לרוביקון בוודאי בתצורת אקסטרים ריקון)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אפילו בסרטון של הגמד והבלונדה הג'יפ מרים גלגל והברונקו לא...
לא שזה מפריע לשניהם לעלות בסוף.
ומכיוון שבאותם מכשולים שניהם לא בדיוק מתקשים, מבחינתי ומבחינת המטייל הממוצע הם די שווים.
אבל בדרך לשם. ובדרך משם. ועל שביל מהיר. ובחולות. היתרון של פורד בין זניח לבין שומט לסתות ובכל מקרה הולך ומצטבר.
אני מעריץ של Jeep ובכל זאת חושב שהפורד רכב טוב יותר. אין מה לעשות.
וההבדל בינינו הוא שאתה משוחד.
ואני לא.
ואלוהים אדירים. הם שתלו מנוע Demon בג'יפ.
זה חזק כמעט פי 2 מה-392 ה"רגיל"....
הבלונדה והגמד ממשיכים להתעלל בברונקו רפטור החדש שלהם והספיקו כבר למעוך כנף אחורית:
https://youtu.be/Kf2tYISlSN0
מה שמעניין שהשורה התחתונה שלהם זהה כמעט מילה במילה לדעתו של דרור ויתר הבוחנים כאן בארץ. הברונקו כרכב שטח כללי כסטוק עדיף ובהרבה על הרנגלר המקביל לו וכמעט משתווה לו בזחילת סלעים.
כל זה נאמר מזוג שבעצמו קצת משוחד לטובת הרנגלר
בכזו אחידות בדיעות בוחנים מזמן לא נתקלתי...
טוב יש לי כבר רכב על הכוונת לפנסיה...
גם לי.
אסף.
Sent from my 2201117PG using Tapatalk
מכיוון שאני צעיר משלמה בכמה שנים,
אני אבנה על הרכב פנסיה שלו בשביל הפנסיה שלי ;)
(כמובן שהכל בצחוק. מאחל אריכות ימים ובריאות איתנה לכל הנוגעים בדבר).
ניתוק מוט מייצב אפשרי עד 32 קמ״ש
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SillyPosition
האם ניתן להכנס לשטח ולנהוג על 4H עם ניתוק מוט מייצב לשיפור הנוחות על שטח משובש? במגבלות
המהירות שניתן להשתמש בו מנותק כמובן…
ובאילו מהירויות ניתן לנעול ולשחרר דיפרנציאל קדמי ואחורי? לא נוצר שום נזק?
גם נעילות ניתן לבצע עד 32 קמש כאשר אתה לא ב-LOW . מעל 41 קמש הנעילה תשתחרר לבד וכשתרד ל-32, היא תשתלב שוב לבד.
כשאתה ב-LOW אין מגבלת מהירות לנעילה.
ועוד דבר למי שלא מודע, יש נעילה אחורית זמינה גם ב-2x4
Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable GingerRephraseRephrase with Ginger (Ctrl+Alt+E)Edit in GingerGinger is checking your text for mistakes...Disable Ginger in this text fieldDisable Ginger on this website×
אחרי התלהבות ענקית בארה"ב ומחסור ברכבים , נראה שהגיפאים בארה"ב די התקררו מהברונקו, אפילו הבלונדינית המעצבנת מכרה אות הברונקו ראפטור שבמכלולים שלו והשלדה הוא יותר קרוב לF150 מאשר לברונקו הסטנדרטי.
אבל הבלונדיניות במרכז ארה"ב שמטיילות לוולמארט מעדיפות ברונקו , תשאלו את ההאק טואהה גירל , היא מעדיפה ברונקו על פורשה :rolleyes:
https://www.instagram.com/p/C-kyG74R...eo_watch_again