https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
רנגלר רוביקון ארוך 2014 למכירה
הנה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
רנגלר רוביקון ארוך 2014 למכירה
הנה.
אסף.
דיון מעניין, אני באותו ראש של אבי ביטר ועם אותו תקציב אך מתכנן לחכות עוד שנה עם זה.
ההתלבטות שלי האם השיפור בהתנהגות של ה-JL כזה גדול ששווה להעלות את התקציב עבורו או שאפשר לחיות גם עם JK כרכב משפחתי?
רוב רובו של השיפור ב- JL מתמקד בתא הנוסעים ובמבחר מנועים גדול יותר (2L טורבו, 3.6L כמו בJK, דיזל ופלאג אין היברידי). מבחינת התנהגות יש שיפור מסויים בהיגוי בהיגוי וזהו בגדול.
לדעתי עדיף לחכות קצת ובכל זאת ללכת על הJL אבל אל תצפה לשינוי מהותי בהתנהגות הכביש.
בגלל השדרוג באיכות תא הנוסעים הבידוד וכו' הרנגלר JL הרבה יותר טוב מה - JK כרכב משפחתי.
אני גם הייתי מאוד רוצה כבר jl ולא jk.
סבלנות בדכ משתלמת.
אבי, לדעתי תקציב של 250,000 ל-JL קצת לחוץ ואתה צריך קצת למתוח כלפי מעלה.
דווקא JL חדיש יותר יש מצב שתמצא סטוק ושמור במחירים טובים ולא הרבה אם בכלל מעל המחירון של לוי יצחק.
ככלל אצבע בעניין הרנגלרים ככל שהם חדשים יותר הפער בין שווי שוק בפועל ובין מחירון לוי יצחק מצטמצם אז עם סבלנות ומעקב מתמיד אחר הלוחות השונים יש סיכוי ממש טוב שתמצא רנגלר ספורט JL בגבולות התקציב עם טיפה מתיחה כלפי מעלה.
סבלנות והתמדה הם שם המשחק בקניית רכב יד 2 ולהיות ראשון המתקשרים והמציעים הרציניים.
בכלל שוק רכב היד 2 בתקופה הזו זה שוק שנוטה לטובת המוכרים גם בפרייבטים בגלל קשיי ההספקה של רכבים חדשים.
WK2
לך הייתי מציע דווקא אוברלנד או טריילהוק משנים 2017 וצפונה.
למה אלו ולא לרדו?
יותר מפנקים, יש כבר נעילות ועוד הכנות שונות לשטח.
מתלי האוויר כנראה נקודת תורפה אבל נותנים יותר גובה מהגבהה של ברזל.
והתקציב מאפשר...
ד.א.
אני עם לרדו, בעיקר כי לא רציתי את כריות האוויר והראדר של הניהוג האדפטיבי.
לWK2 יש קבוצה מאוד פעילה במנשמע, בניהול בועז רפאלי שבעצמו מנהל מוסך/סדנא המתמחה ברכבי גיפ
ש01 - היה ברור שתציע גרנד צ'רוקי....
אבל, אם הבנתי נכון את כוונתו ורצונו של אבי ביטר, הוא כבעלים (לשעבר?) של פאג'רו קינג אינו מעוניין להחליף אותו בעוד SUV עם יכולות שטח תחת מותג אחר...הוא רוצה רכב שם דגש על יכולות השטח, עם סרן חי מקדימה ושיהיה גם בעל יכולת כביש סבירה- יעני רנגלר.
גם אם הגרנד והרנגלר הם של אותו היצרן והמותג ג'יפ אלו שני רכבים מאד שונים במהותם ובקהל היעד שלהם.
מסכים עם כל מילה 200%
גם הבנתי לבד שאצטרך עוד קצת בשביל jl.
יש לי סבלנות, אני לא לחוץ בדברים האלה, ממתין בשקט לשעת כושר…
חפש jl רצוי מנוע 3.6, כנראה שרק ספורט יכנס לתקציב, רצוי אחד שכבר מוגבה בקיט מופאר 2.5 ועוד יותר רצוי בעל צמיגים 33 ברשיון, לדעתי רוב ה jl כבר משופרים קלות עי הבעלים הראשונים, אני הייתי משקיע קצת בזוג נעילות ואתה מסודר כמעט לכל מסלול בארץ.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
בכביש ה JL עדיף על ה jk בגלל כל הסיבות שפורטו.
כך בחשבון שה jk ״טיפש״ יחסית ל jl, בכל הקשור למערכות אלקטרוניות, מנועי e-tork וכל מיני חוכמולוגיות אחרות.
גרשון העלה בזמנו את סכמת החשמל של ה jl שלא מביישת מטוס מנהלים בגודל בינוני.
היות ואתה רוכש רכב חדש יחסית אז הבעיות יתחילו, ככל הנראה, אצל מישהו אחר…
Sent from my iPhone using Tapatalk
לחפש רנגלר טוב ויחסית סטנדרטי זה פרוייקט.
די מהנה אבל עדיין פרוייקט.
זה אומר לנסוע לכל סניפי אוטודיל (הטרייד-אין הרשמי), לשתות קפה עם כל מנהלי הסניפים ולהתחנן שיתקשרו אליך ברגע שמגיע כלי טוב.
הם לרוב בקושי מספיקים להעלות את הרכב לאתר לפני שהוא עף.
זה אומר להתקשר לכל הסוכנויות של סמל״ת, להתחבב על המנהלים ולבקש שיספרו לך אם יש כלי של לקוח שהזמין חדש.
זה לשאול בכל המוסכים ובקבוצות…
אצלי זה הסתיים בוואטסאפ ב - 5 בבוקר עם ״טיפ״ על כלי שטרם פורסם ועם קשרים וחברים שאספתי בדרך [emoji28]
בכל מקרה אם מישהו נוסע...
אסף.
קובץ מצורף 138482
קובץ מצורף 138621
ניר תודה.
תראה מה מנסים למכור באיזה מחיר
תראה איזה שנתון ואיזה ק"מ.....ב 230...
לא ייאמן.
כנראה שרק התחזית שלי עם תאילנד והליידי בויס יצננו קצת את השוק.
קובץ מצורף 138762
זה כבר נראה מעניין…