היה מצוין.
אמנם מרחק גדול בין הג’יפים אבל ביקרנו אצל הטרופרים והיתה חברותא נחמדה.
הספקנו קצת ערוד לפני והתרעננות בעין עקב בחזור.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...829011b230.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
היה מצוין.
אמנם מרחק גדול בין הג’יפים אבל ביקרנו אצל הטרופרים והיתה חברותא נחמדה.
הספקנו קצת ערוד לפני והתרעננות בעין עקב בחזור.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...829011b230.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7dc3fba836.jpg
חזיתי בהיילקס הזה מקרוב ובאור יום.
להגיד עליו "צבע וארגז" זה אבי אבות ה אנדרסטייטמנט ההיילקס הזה הוא הפירוש העברי למילה מדוגם.
כולל כל מיני פיצ'יפקעס שרואים רק באגדות.
אז שיינר נרדם או שהיה עסוק ככ ששום דבר לא עלה לכאן.. ?
כל היחידה הזו מאנייקים.
לצערי לא יכולתי להגיע, אבל עקבתי באדיקות על הדיונים פה בזמן האחרון.
הר הנגב, הוא בפירוש וללא עוררין, המקום עם מזג האוויר הכי טוב בארץ.
גם בקיץ בימים חמים במיוחד- עד 10 בבוקר ומ- 16:00 נעים שם.
ובלילה קריר. תמיד.
מפתיע שהרבה מנוסים פה זרעו סתם פחד בקרב הקהל.
אבל הכי חשוב, שכולם נהנו.
מקווה להצטרף בפעם הבאה.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
בלילה היה נעים.
קריר?... לא צריך להגזים.
אצלי באוהל לא השתמשתי אפילו בשמיכת הקיץ הדקיקה כי היה לי קצת חם.
החשש של רבים מחום גדול למחרת בהחלט מובן. נשמות, זה סוף יוני, זה קיץ במדבר. אז מה אם גבוה? חום פרוע הוא ברירת המחדל. ואם לא חם בלילה (כי גבוה) עדיין יהיה חם למחרת.
וזה גם למה נצפו לא מעט אושיות מהפורום שבאו בפרייבטים רק למפגש כדי לחזור הביתה בבוקר.
אני הטרחתי את הג'יפ ואת אבא שלי מהצפון, רק כי למחרת היתה לי קבוצה גדולה וטיול קצת צפונה מהמפגש.
אלמלא הטיול שהתמלא ואי אפשר היה לדחות, בהחלט יש מצב שמקסימום הייתי מגיע למפגש בפוקוס ולא בסופה.
בערב, ישבנו עם חבורת הפלג הצפוני. כמו תמיד היה מעולה, טעים ומצחיק וכן, טמפרטורה מצויינת. אני גם שתיתי יותר מדי (+ פציעה ברגל שאני סוחב כבר שבועיים) מכדי לקום ולהתחיל לסייר בין הקבוצות כי המקום באמת ענקי והמרווחים בין הקבוצות היו גדולים מאוד.
שאפו גדול לאסף על בחירת המיקום - חניון שדרית מסתמן כלוקיישן מנצח למפגשים גדולים - מעולה ללילות קיץ, קל להגיע ולהתמקם, נגיש לפרייבטים. לינה על משטח אספלט מפולס זה שדרוג גדול למי שישן באוהל עם מזרן על הריצפה. לא מספיק מסוקס? אולי, אבל אני ממש בעד ועוד אחזור לשם עם קבוצות.
אבל בשבת? שלא יבלבלו אתכם - רק מי שנוסע ברכב פתוח ללא מזגן יכול לשפוט. היה חם. חם מאוד.
אולי לא גהינום כמו בשנה שעברה (שזה מה שיצר את החששות), אבל בהחלט חם.
לא בגלל החום. גם ככה גנבתי את הלילה בניגוד להנחיות של האשה.
אחרת הייתי מגיע בטנדר לטייל.
וכן, היה מעט קריר במהלך השינה, בול כמו שאני אוהב. כיוונתי את הטמפ' בבקרת האקלים ברכב ל19.5 מעלות. :cool:
אם נמרוד לא היה דופק על שמשת הרכב בבוקר, כנראה שהייתי קם בצהריים, בתוך מכונית עטופה בצלנית.
לא ניתן להגדיר.
החניתי את הרכב בשישי ב18:00 עם 87 אחוז. יצאתי לדרך בשבת ב0900 עם 76 אחוז. המזגן לא כבה אף לרגע.
חנן, לא היית היחיד שבא בפרייבט....
נשאר רק להסכים מה זה "אושיה".... מבחינתי כולם כאן אושיות.
יש הגדרה למינימום סוללה כשעובדים עם מכשירי 220 וולט חיצוניים, כמו כירת אינדוקציה, למשל.
מ80 ועד 20 אחוז.
מעילים/בגדים ארוכים שנכתבו כאן = קריר.
ואם ישנת באוהל והיה לך חם - מגיע לך [emoji23] למה לישון באוהל במקום כזה?
מדבר לא אומר שאוטומטית חם. גם לא בסוף יוני. הגובה בהחלט משחק.
תאמין לי שבגולן באותו יום בדיוק, ב- 12:00 בצהריים הרבה יותר חם. הרבה הרבה יותר. ויותר לח.
ובגולן אתה מטייל ביולי כמה פעמים בחודש.
הלכתי ברגל לא מעט במדבר. עם משקל לא מבוטל על הגב. גם ביולי אוגוסט. בלי צל. בג'יפ הפתוח שלך יש צל....
בקיצור- תכנן נכון את המסלול ואיפה אתה מבלה את השעות החמות וההנאה תהיה מובטחת.
או שתמשיך לסבול בטיולי גולן שורפים ביחד עם כל שאר אלו שחושבים שבמדבר חם מדי בקיץ.
טוב לי שהמדבר נשאר ריק...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
אני חייב משהו לגבי המיקום.
שדרית הוא נ.צ. מצויין. אני אוהב מאוד לישון גם בנחל ניצנה בלילות הקיץ. מעל 900 מטר החיים נסבלים יותר.
אבל שדרית הוא נ.צ בעייתי. זה המקום החשוך ביותר בארץ שנגיש למכוניות. לכן זה מקום חשוב לצופים בכוכבים ולצלמי גרמי השמיים. כל פנס שאנחנו מדליקים הורס להם.
לכן נמנענו עד כה להתכנס שם. לכן גם אני ממעט להמליץ עליו למרות שאני מאוד מחבב אותו - רק מתוך התחשבות.
אבל אם בטיול אפשר להגיע באור יום גם עם קבוצה גדולה לחניון נחל ניצנה, למפגש הדרישה לגישה בלילה - השאירה רק את שדרית כאופציה.
לכן דרור, אם אתה מתכוון לבוא עם קבוצה - נחל ניצנה הוא המקום עבורך. לא פחות טוב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk