אצלך אין גוף חימום תחתון, שעליו בדיוק אני מדבר. תסתכל בתמונה שצירפתי ...
Printable View
מספר 1 זה החלק עם גוף החימום המובנה.
סרטון השוואה בין הדגמים השונים:
https://www.youtube.com/watch?v=jxTEdP6d4q4
סופסוף, ניסוי כלים ראשון [emoji846]
פילה אמנון עטוף בשמן זית, יין לבן ותבלינים.
6 דקות בגריל היי בלי להפוך, העור כלפי מעלה.
בפנים עשוי היטב (כלומר עסיסי, לא מיובש וללא כיסי בשר נא), בחוץ הייתי שמח שיהיה יותר קריספי. בדיוק קיבלתי טיפ מאחותי שבשביל קריספי צריך לעשות חצי מהזמן בטיגון אוויר. ייבדק.
רושם ראשוני:
ניכרת במכשיר המחשבה על הפרטים, הוא בהחלט מרגיש איכותי, גם אם התפעול לא תמיד טריביאלי (עבורי, אולי מי שמסתדר עם אייפון ירגיש אחרת).
ברור לי שאתיידד עם הפלאנצ׳ה, פשוט משום שהיא חוסכת (אם נזהרים) את הניקוי של פלטת הגריל הראשית. חבל שהדופן שלה כל כך נמוכה, ולא מאפשרת להשרות את הרשת בתוכה ...
נראה לי שהקושי העיקרי שלי עם המכשיר יהיה ללמוד לסמוך עליו בבישול עם מכסה סגור. חלון זכוכית ותאורה פנימית היו יכולים לשדרג אותו משמעותית בעיני...
בדגם הזה אמנם אפשר לבשל גם עם מכסה פתוח, אבל אז זה סתם פלטת גריל בלי היתרונות של הנינג׳ה.
המשך יבוא ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ecbed04d5f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c774daa32e.jpg
שאלה לבעלי נסיון בנדלן מטבח...
האם הנינגה pro xl (הדגם הגדול)
יכול להחליף טוסטר אובן?
יש לנו את הנינגה פודי (או משהו כזה) שמשמש כאיר פריי, גריל קטן וגם כסיר לחץ.
הוא עגול ולא גדול במיוחד.
לאור הנסיון המוצלח איתו,
חשבנו להחליף את הטוסטר אובן בנינגה גריל. שם אפשר להכניס (אני משאר) גם תבניות יותר גדולות/גבוהות.
לרוב האובן משמש לחימום ומעט לאפיה חלף התנור הגדול.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אנחנו לעומת זאת אחרי חודש פלוס של התנסות החלטנו להעביר ולחזור למנגל חשמלי נורמלי .. הנינג'ה הזה .. לא חבר.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
לא.
הנינג׳ה חייב נדל"ן על השיש - שיהיה עמוק ועם מרחב אווירי פנוי מעליו. טוסטר-אובן חי בשלום בנישה, ואם הוא על השיש אפשר לשים מעליו קומה שנייה.
הנינג׳ה מחייב אותך להגדיר מראש תוכנית עם עוצמה וזמן, ואין לך מושג מה קורה בפנים. הצצה מחייבת עצירה זמנית של הבישול ובריחה מהירה של החום. בטוסטר-אובן אתה רואה מבחוץ מה קורה בפנים בלי להפריע לבישול.
לנינג׳ה יש יכולות יפות, אבל רק אם אתה זורם עם הראש שלו ומקבל את הדרך שלו, קצת כמו מוצרי אפל. זה לא מתאים לכל אחד ולא רק בגלל המחיר.
בעיני למרות כל הרוח והצלצולים, יש דברים שיוצאים יותר טוב בגריל רגיל ואפילו בטוסטר-אובן פשוט. למשל: פיצה או טוסט גבנ"צ פתוח, סטייק.
דגים לעומת זאת יוצאים מעולה בנינג׳ה. פילטים אני שם ל-5 דקות בגריל על הפלאנצ׳ה בחום מקסימלי, עם העור למעלה ובלי להפוך באמצע - תענוג.
אשתי הכריחה אותי להכניס נינגה גריל הביתה (הרמתי ידיים, גם בגלל השרשור הזה…)
אחרי חודשיים, משמש בעיקר כפיל לבן.
ב 3 הפעמים שעבד, עשינו דגים ועוף במרינדות.
יצא סכ״ה טוב ועסיסי.
אם זה לא היה מתנה, זה היה בזבוז כסף מוחלט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נו, ולמה ציפית בג׳יפולוג ??
ה"לא" הגיע עם הסבר מפורט, כדי שתוכל לשקול אם המקומות שהוא לא מהווה תחליף מפריעים לך או לא ...
המכסה נפתח ודורש מקום במימדי העומק והגובה. אז גם אם זה נכנס ברוחב של טוסטר אובן זה תופס הרבה יותר נפח סה״כ.
אסף.
אתמול העמדתי ארוחה ל10 נפשות. הנינג'ה יצא למרפסת לצידו של הגריל ותפקידו בכוח היה להכין ציפס והוא עושה את זה מעולה, לחמם מחדש בטיגון אוויר פלאפלים ושאר פסטלים שנרכשו בצהריים ככה שהם הוגשו כאילו טוגנו עכשיו. לאחר מכן הוא שמר על החום של הבשרים שירדו מהגריל. אני מרוצה. מאוד. אם הייתי עצלן יותר אולי הייתי מכין את הכל בנינג'ה וזהו.
תמונה כי למה לא...
קובץ מצורף 141056
חלאס. הנינג'ה הזה הוא הדאסטר של המנגלים ..
כמו שאתם אומרים .. אפשר לטייל .אבל זה לא באמת ..'זה' ....
( בהפוכה :) )
Sent from my DN2103 using Tapatalk
מסכים לחלוטין, דאסטר זה כמו נינג'ה גריל וגריל גז. מנגל/מעשנה פחמים איכותי זה כבר רנגלר ודומיו ומעשנת פלט סטייל לואיזיאנה זה טויוטה או איזה משהו חשמלי חדיש.
סיכום ביניים, אם יורשה לי לחזור לנושא השרשור...
חלק א: תוצאות
א. דגים מפולטים דקים יוצאים נהדר (על הפלנצ׳ה 5 דקות * במצב גריל עוצמה מקסימלית)
ב. בקר - ניסיתי מספר וריאציות בכולם יצא יבש
ג. שניצלים (שאני מכין) בטיגון אוויר - מספר נסיונות, יצא יבש (כן, ריססתי שמן משני הצדדים)
ד. כרובית שלמה - לא נכנסת.
ה. אספרגוס - סבבה (גריל מצב גבוה)
* 5 דקות זמן אמיתי מרגע שסוגרים את המכסה
אם מישהו פה יציע הגדרות שעובדות לו על בשר בקר/פרגיות/שניצלים, בלי לייבש אותם למוות, אני מוכן לנסות שוב.
הערה: יש למכשיר גם מצב "פלאנצ׳ה" שמאפשר צלייה עם מכסה פתוח, אבל אז אין לו שום ייתרון על מנגל הגז במרפסת ...