אבל זה מה שכולם קונים עכשיו לא?
זה מה שהולך
Printable View
אבל זה מה שכולם קונים עכשיו לא?
זה מה שהולך
הקונה הוא דוגמא לתמחור קיצוני שלא קשור לשום דבר שמסביבו. גם הנירו. נדמה לי שהתכתבנו על כך בפרטי? אף אחד (כמעט) לא קונה אותן בשל כך. זו סתם נקודת קצה של יבואן שלא באמת רוצה למכור את הדגם. כנראה גם לא יכול לספק כמות משמעותית כי היצרן מעדיף להעביר את מה שהוא מסוגל לייצר, לאירופה. שם הוא חוטף קנסות על זיהום.
באחרות, באמצע הדרך בין 100 ל200 אלף ש"ח, אלו שבאמת נמכרות, הפער קטן משמעותית או לא קיים. אתה משווה לדאסטר שהוא סמן קצה נמוך, אבל אם תשווה לטוסון למשל אז החשמליות נמצאות מתחתיו.
באיוניק5, שזה בטווח שפות"ש שאל עליו, אין כלל פער. אני לא בטוח שזה מה שמתאים לפות"ש כי אין חדש, ומשומש אולי עולה יותר, ובגלל שהנוסעים מאחור לא נהנים משיכוך מתלים של סיטרואן אופיינית, שזה מה שפות"ש ביקש.
כן. התכתבנו בפרטי, אני מלווה חבר שלא מבין ברכבים ורואה איך הוא מתבלבל כמו רבים.
דאסטר הוא לא סמן קצה נמוך כאשר משווים לרכבים סיניים, זו ההשוואה הנכונה לגילי ו byd למרות שמאובזרים במסכי מולטימדיה ומעוצבים יפה לפחות בפנים.
הקונה אינה חריגה בתמחור ההזוי
עוד דוגמה:
2008 חשמלית, רק 136 כס וטווח קצר עולה 165000₪
2008 בנזין 1.2 עם הספק דומה עולה 137000₪
פער של 28000₪ לאותו הרכב בגרסה מאוד מוגבלת
ועוד דוגמה:
קורסה חשמלית 150000₪
קורסה בנזין 1.2 100 כס 113000, 130 כס 119000₪
פער של 37000-31000₪
והפערים כנראה רק יגדלו עם העלאת המס בקרוב, והרבה ליטרים של דלק מגולמים בהפרש
משהו בתמחור השתבש לגמרי ולא הגיוני להוסיף ככ הרבה לאותו הרכב כחשמלי.
היבואנים הסינים מנצלים המצב שהצרכן מבולבל ולא יודע לעשות ההשוואות מול הרכבים הנכונים, טוסון גדול משמעותי לעומת גילי שבמחיר דומה ועם כל הכבוד הסיני עדיין לא ברמה הבשלות של יפני / קוריאני והעולם המערבי
אין ספק שמי שרכש טסלה/איוניק/ג׳ילי במחירי ההשקה עשה דיל מוצלח, אז התמחור היה הגיוני.
Asaf-a
אסף.א
אנייק וקודיאק שניהם מתחילים ב190,000 בערך אם הבנתי נכון את האתר של סקודה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אנייק 5 מקומות, אין בזמן הקרוב ובפועל עולה יותר
קודיאק הוא 7 מקומות, קטגוריה אחרת וגדולה יותר.
האניאק והid4 צריכות להיות מושוות לקארוק ולטיגואן.
Asaf-a
אסף.א