הזדמנות - יש מפגש ג׳יפולוג, כנראה שאגיע בחשיכה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
למה לא תיק עם פתחים עיליים בסגנון ארקליות? ואז לא נופל כשפותחים.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
התיקים המשולשים שמיועדים לפינות האחוריות ביותר של הרכב מותקנים כך שהחלק השטוח (בסיס המשולש) קרוב לתקרת הרכב - אז זה לא מעשי פתח עילי.
כדי למנוע נפילת תוכן התיק המשולש פשוט לא פותחים עד הסוף את הרוכסן.
אצלי בתיקים המשולשים האלו - בצד ימין מאופסנים דברי טואלטיקה (תיק כלי רחצה, סבון כלים+ליפת כלים, נייר סופג, נייר טואלט, מגבונים לחים ושקיות אשפה גדולות)
בתיק צד שמאל - ערכת הקפה, כוללת סוכר, קפה, תה, גזייה קטנה, כפיות וכוסות.
אני מוכן להתחרות בקטגוריה ״ הכי מעט שיפצורים ״
מינימליזם עובד תמיד
אם אני לא טועה בדגמי ה- JL כולל הרוביקון (למעט האקסטרים ריקון ואולי גם ה-392) השילוב קפיצים בולמים המקורי נוטה טיפה אבל ממש טיפה לרכות יתר.
הגבהה לרוב (כמובן כתלות בסוג קיט ההגבהה ואיזה קפיצים ובולמים הוא כולל) מקשיחה את המתלים ואם זה קיט טוב גם לא מאבדת את יכולת הריסון והשיכוך- התוצאה התנהגות רכב טובה יותר- הרכב מרגיש אחוד יותר ועם פחות זוית גלגול.
ב jl רוביקון מקורי הקפיצים הקדמיים קשים כמו בטון, בנסיעת מבחן קטנה על במפר פשוט ב 20 קמ״ש קיבלתי בומבה כזו שלא ציפיתי ולא דומה ל jk המשופר שלי … חובת החלפה עם הקנייה
הד סופה, בומבה של התרסקות בגלל רכות יתר או בומבה בשל קשיחות יתר ללא ריסון?
התכוונתי לבולמים, איכשהו רשמתי בטעות קפיצים
קשיחות יתר , לא מדובר על אי ריסון
עשיתי את הסיבוב בסופרגיפ חדרה , כשחזרתי מהנסיעה דיווחתי שהאוטו מרגיש טוב ומהודק יותר מה jk אבל עם מתלה קדמי כזה משהו יישבר. או באוטו או הנהג. הם הסכימו שזה עניין מוכר וככה יוצא מהמפעל
תמיד יכול להיות אצל האמריקאים שרק אצווה מסויימת יצאה ככה ואחרים פחות הרגישו את העניין
יש לי קיט הגבהה של מופאר (פוקס) ולטעמי הוא מכויל אידיאלי. לא קשיח מידי ולא רך מידי. אחרי שינוי הצמיגים ל33 השיכוך אף טוב יותר. אולי לא ברמה של רכב פאר אך לגמרי ברמה סבירה ואף טובה וחברים לא ג'יפאים שנוסעים עימי מעידים שהרכב משכך את מהמורות הכביש ואת הבמפרים טוב יותר מהרכבים הפרטיים שלהם.
אגב, גם עם הבולמים והקפיצים המקוריים ממש לא הרגשתי התרסקויות על הבמפרים. לא מבין את התיאור הזה.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
אני גם עם הקפיצים של מופאר 2״, אבל בשילוב בולמים אחרים, משודרגים יותר מהפוקסים שמגיעים בקיט.
הרכב מגהץ הכל, גם במהירויות מלחיצות.
אגב, הבדיקה הכי מורגשת מבחינתי לטיב המתלים ברכב שטח - שבילי דיונות, עם באמפרים….שם מרגישים טוב איך הכל עובד, ואם אפשר לטוס או להתרסק ולהנמיך מהירות.
אגב,
ברלינגואים ישנים לא רואים פסי באמפרים ממטר.
ככל שהמהירות עולה הם עושים זאת טוב יותר.
מה שבאמת הורג, זה הפסי האטה מפלסטיק.
סליחה על הסטיה.
גם "גיהוץ" ה"הדורים" בשטח עובד טוב יותר במהירויות של 60קמ"ש ומעלה.