אחרי כל השקט הזה של הרכב החשמלי, הנשמה הייתה חייבת רעש של מנוע פועם ואין כמו רעש של סינגל גדול לנשמה.
תהנה ותתחדש. כל הכבוד על התיקתוק.
עכשיו יהיה יותר קל לטייל איתך [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
אחרי כל השקט הזה של הרכב החשמלי, הנשמה הייתה חייבת רעש של מנוע פועם ואין כמו רעש של סינגל גדול לנשמה.
תהנה ותתחדש. כל הכבוד על התיקתוק.
עכשיו יהיה יותר קל לטייל איתך [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
גולש מלפטופ ועכשיו היה, בפעם הקודמת לא היה (זה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר)
מברוכ חנן, אין על רכיבת שטח לבריאות הנפש!
אין לי תובנות לחלוק.. רק תדאג לכדור הרגעה לפני שאתה מברר על ביטוח חובה.
רכבתי באלף הקודם קצרות על DR650 בנחל לוץ, בקטע של לחלץ חבר שנקעה נפשו מליפול כל מאה מטר.
זה הרגיש כמו לרכב על גוש ג'לי כבד, לא עשה לי חשק.
ואם מדברים על סיפוק חשקים, האופנוע הבא שלי יהיה בע"ה חשמלי..
Stark Varg מסתמן כמועמד אפשרי, אבל מוקדם מדי לדעת.
אם יקרה שוב שאתה לא רואה את כפתור התגובה, תעלה צילום מסך אבל שיראו גם את החלק התחתון של הדף) + פרטים רלוונטיים (איזה שרשור איזה דדפן) לפורום התמיכה הטכנית....
להגנתי אומר שהסיפוק נדחה בתשע שנים. כשהבנתי עם ההגעה לבית הנוכחי ששוב יש לי דרך להחזיק אופנוע, לא בחנייה ברחוב, אבל התקציב הפנוי לא איפשר לי חדש. הסתפקתי בשיפוץ ונסיעה על שתי גרוטאות, האחרונה מביניהן היא הxr600r שהשאיר לי טראומה והתווה את הדרך לאופנוע חדש (כמעט).
תתחדש חנן
המלצות:
מגן גחון פלסטיק של אצ'רביס (אלומיניומים עושים רעש)
מראות מתקפלות - מומלץ, ככה בנפילות לא נשברת התושבת שמחזיקה גם את המתגים.
מגני צד לקייסים של הקלאץ' ולצד השני - מדביקים עם סיליקון מתאים.
סבל אחורי + מגיני צד שאפשר לשים עליהם תיקים רכים בלי שאלה יומסו על ידי האגזוז או ימיבסו את הפלסטיקים בצד (אפשר גם להכין לבד בקלות).
מיכל דלק מוגדל - רק אם באמת צריך.
אתר טוב (אבל יקר) שאפשר לקבל ממנו גם כיוונים למוצרים אחרים:
https://procycle.us/model/suzuki/dr650
איזה כיף לך :)
אז מתי מקיים מפגש רוכבי ג'יפולוג? ;)
כל אחד יכול להגיע למפגש עם כלי הרכב החביב עליו :)
קצת יותר קשה עם אופנוע לבוא למפגש שישנים בו.
צריך להעמיס אוהל, שק"ש, מזרון, אוכל וציוד נוסף...
ואי אפשר להביא את הילדים/משפחה/חיית מחמד :-)
אני לגמרי חם על לטייל עם האופנוע בסופ"ש הזה, כולל המפגש, אבל הגברת באילת, ולא מוכנה לנסוע לשם עם רכב אחר חוץ מהאיוניק5, והוא היחיד עם תפוח גרירה. באסה.
אז בסוף אתה כן מצליח לדחות סיפוקים... ;)
אם זה היה חשוב לי, אני הייתי מגיע ברכיבה על הטנרה מאזור המרכז.
לא יודע איפה אתה גר, אבל אולי שווה לך לרכב מהבית למפגש ולו רק כדי להכיר גם את הפן הזה של ה DR (נוחות ברכיבת כביש ארוכה).
בנוסף, להגיע עם איוניק ונגרר לאזור המפגש... לא בטוח שהנגרר עוד יהיה שם כשתחזור מהרכיבה. אני מניח שהאיוניק כן.
בפרברי קרית גת. אני לא מעוניין לרכוב על האופנוע בכביש. הספיק לי. פה ושם קטעי קישור, בכיף, אבל לא מעבר לזה.
אם היה לי וו גרירה בטרופר הייתי בשמחה עובר דרכך ונעזר בך כתצפיתן בתא השטח שחשבתי לחקור בקטע השטח למקום המפגש.
נשמע לי הגיוני שיימצא מישהו עם וו גרירה שיהיה מוכן לסייע... כנראה לשם כך כדאי להוסיף תגובה בשרשור המפגש.
רציתי לשמור את זה לrr שתפתח, אבל התחילו לגנוב לי הצעות.
אז ראשית, כרובי המליץ על האתר המצוין פרוסייקל.us. יש שם כל מה שתרצה או לא תרצה, ברמות איכות משתנות. החל מרמת אליאקספרס חבל על האופנוע, ועד דברים טובים שהם פיתחו בעצמם.
כאמור, מגני קייסיםי כמו בכל אופנוע שטח. מגן גחון- הסתדרתי בלי. יש שנמאס להם מלוח השעוני המכני הספרטני- וקונים וייפר עם חיווי סלד, וחשוב מכך חום מנוע. יש גם חיישניסל"ד וחום מנוע נפרדים מסוגים שונים. מתלים חליפיים (דיברנו), מיכלי דלק מוגדלים וכל מה שאמריקה יודעת להציע.
מחלות,
חלקן יופיעו עוד שנים רבות, או עשרות/מאות ק"מ. אפרט מה שאני מכיר מנסיון של בערך 80,000 ק"מ וחמש שנים שבסופן האופנוע נמכר עם כ140,000ק"מ.
1. חיישן ניוטרל- נמצא בתוך הקייס, ויש נטיה לברגים שלו להשתחרר. זה מתחיל בהבהוב בנורת הניוטרל (אגב, סוזוקי- ידועים בקושי למצוא את הניוטרל). זה הרמז המטרים לכך שברגי החיישן התחילו להשתחרר. בהמשך הם יצאו לטיול בתוך הגיר ויקחו איתםכל מה שבדרך. אתן שתי הסתייגויות. כל המקרים האלו שאני מכיר הם של אנשים מהרשת. לי לא קרה, ולא לחברים (האמת שלכל החברים היו בעיקר ktm..). הסתייגות שניה, יש טענה כלשהי שבאזור 2016-2018 סוזוקי התחילו לשים לוקטייט או משהו בסגנון, והבעיה נפתרה.
2. גיר, בעיקר הילוך שלישי (למי שרוכב בשטח), מתחיל לשרוק מתישהו, ואםלאיטופל,גלגלש עלול לצאת לטיול. לי השריקה התחילה קצת לפני 100,000 ק"מ. הוחלפו גלגלשים למקוריים. יש היום כאלו אפטרמרקט מחוזקים(מוקשים יותר?).
3. שפשופי צמה על השלדה מתחת למיכל הדלק, או באזור צוואר שלדה. אם אתה שואל אותי, כתוצאה מניתוב לא נכון, אבל נתקלתי בכמה דיווחים כאלו. גם אצלי. אצלי בוודאות כתוצאה מניתוב לא נכון, וצביטה בין המיכל לשלדה.
4. ברז מיכל דלק. כאמור אלו בעיות של אופנועים זקנים ולא של אופנוע חדש, אבל ברז הדלק הוא חצי אוטומטי מפוקד ואקום. עם השנים, הדיאפרגמה נסדקת ולא אוטמת יותר. זה מוביל לזרימת דלק לקרבורטור כשהאופנוע במנוחות ארוכות, ועם הזמן לכניסת דלק לצילינדר. אני החלפתי לברז ראפטור (יעני, רגיל) מפרוסייקל.
5. צ'וק,
עם הזמן המנגנון עם הכבל הולך לעולמו, ועל אף שזה נחמד לשלוט על הצ'וק מהכידון- זה מיותר.עוד חמש-עשר שנים כשזה יקרה לך, תחליף לצ'וק אפטרמרקט (פרוסייקל כבר אמרנו?) בלי כבל. זה זול יותר, פשוט יותר, ומייתר עוד כבל שתופס מקום לאורך השלדה. גם מונע תופעות של משיכת צ'וק כשמסובבים את הכידון עד הסוף (אם הכבל לא מנותב נכון).
אם אזכר בעוד דברים, אוסיף. יש המון חומר וסרטונים ברשת, אבל יש לך עוד כמה שנים טובות עד שתצטרך אותם.
אמנם עברו אצלי מעל 20 שנה מימי ה dr650se אך כנראה שלא השתנה.
לרדת מקדימה מ16 לגג״ש 15 עשה לו רק טוב, אם איני מתבלבל במספרים
יצאתי מוקדם מעבודה "מסיבות הומניטריות"... היה קשה לחכות. חציתי את פארק בריטניה מדרום לצפון וחזרתי על הכביש. היה מושלם.
https://imageshack.com/i/ponNFI9oj
תודה למברכים ולמייעצים. אני מקשיב לכולם.
צ'וק? באמת?
גם קיק סטארט או מנואלה?
אפילו לאנפילד אין צ'וק... (ובעברית.. משנק)
ה-DR הוא המקביל הדו גלגלי ללנדקרוזר 70 שכיכב פה באיזה שרשור לאחרונה.. רק שה-DR הצליח לשמור על הפשטות והאותנטיות אפילו יותר מהלנדקרוזר. ולא פחות חשוב, הוא בהישג יד, כיף.
רק חבל שלא השאירו את הקיק.
תתחדש ותהנה
Sent from my SM-J710F using Tapatalk