מי זה אתם,
רק אבי ביטר חושב שהוא כעור.
והוא, כידוע, מבין רק במוזיקה.
ושווארמה.
Printable View
מי זה אתם,
רק אבי ביטר חושב שהוא כעור.
והוא, כידוע, מבין רק במוזיקה.
ושווארמה.
https://youtu.be/zlhSgUh_6VY?si=s5gCsHeJvqi8OaUw
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה מה שרציתי להגיד:
https://cars.walla.co.il/item/3723253
לדעתי אנחנו הצפרדע בסיר, לגמרי התרגלנו שזה בסדר לשלם סכומים כאלה על רכבים. רכב שעולה ביפן 170 אש"ח עולה פה פי 3.3.
מבחינתי לא רק המחיר המוחלט פוסל אותו אלא היחס למקור. זה פשוט משהו שלא רלוונטי והמבחן הזה (המצויין רמי!) יכל להיות ל-F-35 או חללית של נאסא באותה מידה של רלווטיות.
קובץ מצורף 148510
סקירה מצוינת ומקיפה, אוביקטיבית ולא מתחנפת ליבואן הרשמי.
אני מסכים שהשוני בין גרסת המבחן והגרסה הזולה לא שווה 150 אלף שקל. כמו שנכתב, הגבהה, מיגון, נעילה אחורית, צמיגים 50.50 הכי גדולים שמותר והייתי מחליף גם את המולטימדיה למסך גדול יותר וזהו. ריפודי בד לדעתי עדיף במדינתנו החמה. כל שאר האלקטרוניקה בדגם היקר זה פתח לבעיות ולעלויות גבוהות של תיקונים. גם הג'אנט 17 עדיף בשטח על ה 18 של הדגם הנבחן.
מה שכן רמי, היה נחמד אם מישהו שקנה מיבואן מקביל את דגם הבנזין ההיברידי יוכל לתת לך סיבוב רק כדי לשמוע ממך עד כמה מורגש השוני בין המנועים. הן בכח והן ברעש / ויברציות וגם צריכת דלק.
אגב צריכת דלק, אם הצלחת "להוציא" ממנו 9.5 במבחן זה נתון מעולה. הרנגלר היה משיג אולי חצי מזה.
והערה צינית לסיום: אם הוא באמת ימכר טוב בארץ, אולי גנבים יתלבשו עליו וירדו קצת מהרנגלרים שלנו. קצת לילות שקטים והנחה בביטוח זה כל מה שאנחנו מבקשים.
אני מבין שאין מה לעשות נגד הגנבים וזאת גזירת גורל ?
כמו שמפכל המשטרה אמר איפושהו - זה מה שנגזר עלינו, בהתייחס לפיגוע טרור.
פשיטת רגל.
איטית.
אבל עדיין פשיטת רגל.
תתביישו לכם.
כולכם.
נשמע כמו התחלה של השיר החדש של אבי ביטר.
יש לך כמה טעויות קטנות.
הקביעה ש245/70 טובים יותר לעבודת שטח מה 265/65 ניתנת לויכוח (אותו גובה צמיג בדיוק. מילימטר אחד יותר לטובת ה265).
וכשאתה משווה לגרסה האיסלנדית אתה אומר שהגלגלים בארץ הם 33", בעוד שהמידה האמיתית היא 31.6" (נהוג לעגל כלפי מעלה, אז נגיד 32).
אם כבר דיברנו,
במידה 265/65/18 יש מעט מאוד צמיגים. עוד פחות צמיגי שטח.
במידה 245/70/18, לא מצאתי צמיגים כלל.
מניח שזה ישתנה כשיתחילו להמכר כאן כמויות של לנדקרוזרים.
לטעמי דווקא העיצוב יפה.
אישית מעדיף מושבי עור ברכב שטח ולו בשל העמידות לאבק וקלות הניקוי.
תמחור לא הגיוני ושיווק רק מנוע הדיזל בארץ זה הביקורת הכי הכי גדולה מבחינתי.
לדעתי, המתחרים הישירים שלו הם קודם כל הברונקו ואחר כך הרנגלר. הברונקו למעט רעשי הרוח בהחלט עונה על כל פרמטר של המשפחה המטיילת באותה מידה שהלנד קרוזר החדש עונה על צרכים אלו. הרנגלר קצת פחות מתאים למשפחה המטיילת הממוצעת ויותר מתאים לאלו שהשטח והעבירות בראש מעיניהם.
מי שצריך 7 מושבים אז תכלס אין ללנד קרוזר מתחרים ברמת המחיר שלו - הדיפנדר בסקלת מחיר אחרת ומופרכת כשלעצמה.
סופרה ?
בתור אחד שלא רואה את עצמו קונה אי פעם רכב שטח ב300 אלף וצפונה (וגם דרומה), אני מאוד שמח על הויכוח, מאחל לכל הדגמים הצלחה במכירות ומחכה שרכבי 2025 יהיו בני עשר ונקנה אותם יד 3 שמורים עם ק"מ סביר.
די אהבתי את המראה של ה250 בעיקר בגלל שהוא לא נהייה עוד יותר מצועצע ומוגזם כמו שרכבים נוהגים להראות כיום.
מראה הקופסה מדהים ולדעתי(ממה שראיתי בכביש) הוא גם נראה קטן יותר מהדגם היוצא אולי כי פחות מנופח.
בהחלט בא לי.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
מצד שני גם הסנטה פה החדש חוזר ל"קווי שטח".
אם המגמה תמשיך, הלנדקרוזר יראה כמו עוד אחד מהעדר.
היי KOOKE,
רמת העידון והמרחב הפנימי בקרוזר החדש (או בפג'רו זצ"ל, אם אפילו קרוזר 2023) משופרות בסדרי גודל ביחס לרנגלר (עם כל הכבוד...), ואפילו מהברונקו בעל המתלים העצמאיים.
גם בלי להתחשב ב-7 מושבים, הקרוזר (חדש או ישן) מפנק ומרווח יותר, הישיבה גבוהה ולא קלסטרופובית כמו ברנגלר, רעשי הרוח בסדרי גודל נמוכים יותר (ותודה למי שהמציא את הגג הפריק, שאף אחד לא מפרק אותו באמת).
כך גם גודל החלונות, גג השמש, ורמת הרגיעה הכללית בכביש מהיר.
בשטח? הברונקו והרנגלר מפצחים את הקרוזר לחתיכות (מי מוכן לנסוע בשטח על מרווח גחון 20.5?) אבל בכביש, הקרוזר 250 לחלוטין יותר טוב (גם יותר מהקרוזר היוצא).
לגבי המנוע - אין ספק של-2.8 אין את רמת העידון של יחידות V6 או היברידיות כמו שמוכרים באמריקה אבל בינינו - אם היה נפתח כאן דיון על נושא המנוע, הרבה מחברי הפורום היו טוענים בלהט שרמת האמינות של יחידה היברידית אינה מספקת לטיילי שטח. בטח לא בעוד כמה שנים, כשקנייה כזו תהיה רלוונטית לחלק מאיתנו.
מה קורה אם זורקים גם את האינאוס גרנדייר למשוואה?
בשטח לדעתי הוא עדיף על הלנדקרוזר. ובכביש לפי מבחנים בחו"ל שקראתי נראה שהוא בסדר.
אני לא בטוח לגבי המחיר אבל לדעתי הוא יותר קרוב לדיפנדר החדש מאשר לקרוזר.
אמנם רכב נישתי, אבל נראה שהוא נותן את המענה הכי טוב של נוחות בכביש ויכולות שטח.
ואגב, כבר יש כמה כאלה על הכביש בארץ.
אמינות? עדיין קשה לדעת, אבל עם מנוע שבא מה G קלאס וגיר ZF של במוו, הכיוון נראה טוב.
**אני כמובן לא סוחר לא יבואן ואין לי שום קשר לגראנדייר (סתם אוהב את הדשבורד העליון בגג :-) )