הצינורות הגה כח יצאו לך "טיפל'ה" ארוכים. אתה צריך איכשהו למצוא מיקום בשבילהם שלא יגעו במוט הגה, בפולי משאבת הגה, או במאוורר חלילה. הסיבות ברורות כן?
לגבי הקפיץ ששמת למהפך (מה זה? ספיראלה של ספורטאז'?), הוא מיותר והוא לא יחזיק לך הרבה.
Printable View
הצינורות הגה כח יצאו לך "טיפל'ה" ארוכים. אתה צריך איכשהו למצוא מיקום בשבילהם שלא יגעו במוט הגה, בפולי משאבת הגה, או במאוורר חלילה. הסיבות ברורות כן?
לגבי הקפיץ ששמת למהפך (מה זה? ספיראלה של ספורטאז'?), הוא מיותר והוא לא יחזיק לך הרבה.
הצינורות הם באותו אורך של מקורים. אחד כבר קיצרתי את השני, הלחץ, זה בעיה. אם יהיה צורך אז אני אקצר.
בקשר לקפיץ, הוא לא משמש תפקיד מעשי כלשהו, כשאני אקנה לי את הפיני אבטחה אני אחליף.
שים לב שכשאתה מרכיב את הגריל והרדיאטור, הוא לא משתפשף על הניפלים של התיבת הגה, זה לא נעים שיש נזילה בנקודה הנמוכה ביותר ברדיאטור (מניסיון :twisted: )
אתה זורע כאן מלח על פצע פתוחציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
היו לי צינורות כמו שמיכה הכין, עם ניפלים כאלו.
לפני חודש וחצי הגעתי למכון טסטים עם רכב מוכן.
הג'יפ נכנס יבש, יצא עם נזילה קשה מהניפל של הצינור לחץ.
קיבל צביטה מהרדיאטור, ועוד ברגע הכי גרוע- מעל הבור...
מיכה- הפיתרון יהיה לקנות צינור לחץ מקורי לCJ אצל יאנוביץ', 200 ש"ח והוא יפתור לך את כל הבעיות.
הוא מורכב מצינור ברזל עם כיפופים בהתחלה ובסוף, ובמרכזו גומי.
צורת הכיפופים שלו- מרחיקים לך אותו מהפעמון, מהרדיאטור, והוא נצמד לשאסי "בולט און".
הצורה של הצינור הזה זה אחד הדברים היותר מוצלחים שנתקלתי בהם.
תמונה של הצינור המדובר-
http://i17.ebayimg.com/04/i/07/a3/84/e9_1_b.JPG
אחרי שאני אתקין אראה. ככה זה היה אצלי ממקודם ולא עשה בעיות.
במידת הצורך אני אשנה את הצינור.
תודה
הממ...., שוב משבית השמחות מגיע:twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
תיבות ההגה שמותנות על הסיקסים אינן תמיד מקוריות - חלקן סופה וחלקםן סיקס, חלקן סונומות וונדורות, ולמרבית הפלא - לא כל הכניסות של צינור הלחץ זהות. יש לפחות 3 סוגי כניסות שונות, גם בהכרגה, וגם בסיומת המחבר.
עצתי - הזמנת/בדיקת/קניית צינור - יחד ובבדיקה של התיבה עצמה, או הצינור הישן.
שמיל, בדיוק בגלל זה הלכתי עם הצנרת המקורית וביקשתי שיעשו לי בדיוק אותו דבר.
במקרה הצורך, אני אחזור אליהם ואבקש שיקצרו את הצינור, אולי באמת שיקצרו למינימום ואת השאר יעשו מצינור פלדה.
אבל אני יוצא מנקודת הנחה (שאולי שגויה) שאם סטאפ דומה החזיק שנים על הרכב, אין סיבה שזה לא יחזיק.
בקשר לניפלים, זו בעיה. המקוריים היו קטנים יותר. אני מקווה שלא יהיו בעיות ואם יהיו אז אני אפתור אותם :-) לפתור בעיות ולהיות יצירתי זה חלק מהכיף שבעניין.
עירא, למרות שזה לא חלק מהשירשור, את הגריל הקדמי תיקנתי היום עם הCO. תיקנתי שברים ועשיתי פיקים בנקודות שונות שנראו שחוקות ועלולות להפרם.
היה פשוט תענוג. נכון שזה לא יצא חלק, כי לא טרחתי לשייף מאחר והריתוכים לא נראים מבחוץ, אבל יצא מעולה.
גם אני ניסיתי אצל מכופף צינורות (טכנו צינור) ולבסוף חזרתי ליאנוביץ. הצינורות שהן מוכרים, מתאימים בדיוק, לפחות ל CJ החדשים יותר, אולי אתה מתכוון לאלו משנות השבעים?ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
עדכון קטן לגבי המחיר:
320 ש"ח, נכון ללפני שנה בערך.
אביגדור
עדכון קטנטנן :wink:ציטוט:
נכתב במקור על ידי AvigdorAharon
200 ש"ח נכון ללפני חודש.
כשאני התקשרתי לשאול נאמר לי 350 ש"ח לפני מע"מ. אולי היה איזה בילבול או חוסר הבנה.
אם היה לי סורק הייתי מעלה לך לכאן את הקבלה שתלך איתה אליו.
לא סוף העולם. בנתיים נסתדר עם מה שיש.
הרכבתי היום את הגריל הקדמי, כן היה בעיה עם הכניסת לחץ בתיבה, התחתית של הגריל נגע בצינור פלדה. אז שייפתי את האיזור בגריל ועכשיו זה לא נוגע. מחר או מחרתיים אני ארכיב את הרדיאטור ואז אדע לבטח אם יש בעיה.
עכשיו לשאלת חשמל :-)
מהם הרכיבים של צמת המנוע? איך מחברים אותם?
תודה
סתם בשביל הספורט
http://img471.imageshack.us/img471/7218/6336gq4.png
מצטרף לשמיל,לאחר שקניתי תיבה חדשה נתקלתי בבעיה להחזיר את הצנרת הישנה וזה לאחר הרכבת התיבה.
פורקה שוב.
הורכבה שוב
ולאביגדור,אין אפשרות להשליך על סוג התיבה וסוג הצנרת המתאימה לה לפי מודל הג'יפ מין הסתם אתה לא יד ראשונה....לך תדע מה שמו שם.
לכן המומלץ ביותר ללכת עם התיבה ולבדוק התאמה.
יש ניפלים עם או רינג ויש ניפלים המיועדים לתיבה שבתוכה מושתלת עינית.
רוני
ולמשבית השמחות,הרווחת קלעת בול בפעם הראשונה.
ואגב תיבה לסיקס ותיבה לסופה אותו דבר,אין סיקס שיצא עם תיבה הידראולית משערי תע"ר.
לגבי סבנים ,אולי המצב שונה אם הגיעו מארה"ב עם הידראולי אורגינאל
ולמיכה
כדאי להכין כבר עכשיו חיזוק לתיבה
לא רק שיהיה את החיזוק הרגיל של המוט, אני מקווה לייצר גם תושבת חדשה ומחוזקת. אבל זה יקח קצת זמן.
אגב SIX, בחשבונית רשום רק צינור לחץ, מה עם הצינור החזרים? זה לא צינור רגיל כי גם לו יש הברגה.
את הצינור החוזר אתה לא חייב להרכיב מצינור יעודי או מקורי, כי אין בו לחץ.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
במקרה שלי הצינור שנפגע היה צינור הלחץ, ולכן קניתי חדש כמתואר כאן.
אם המחיר הוא 350 לפני מע"מ, לשני הצינורות- אז בוודאי שזה מחיר הגיוני. אני דיברתי רק על צינור הלחץ.
אתה צריך צינור עם הברגה לא?
בכל מקרה, שלמתי 300 שקל כולל מע"מ. אני בטוח שאם אלך לקצר את הצינור אז זה לא יעלה הרבה.