לינק לתמונות:
http://www.rehasim.co.il/cases/temp3.html
http://www.rehasim.co.il/cases/pics/case521.jpg
http://www.rehasim.co.il/cases/pics/case516.jpg
Printable View
חיים,
זה נראה פשוט מדהים, מה המחיר הסופי שצפוי לערכה הזו?
המחיר לחברי האתר בלבד בשלב זה (עקב הסלחנות המתבקשת מהראשונים) עבור ערכה משולבת מאלומיניום/פלדה הינו -.1265+ מ.ע.מ עבור סידרה 02 ממנה ייוצרו 12 מערכות בלבד.מועד אספקה חודש ימים. ההזמנה בה''פ. ותודה מראש על האמון במוצר.
אני כבר יודע מה אני אבקש ליום הולדת מאישתי :-)
כל הכבוד על המוצר המשובח !
לא הצלחתי להבין מהדגם, האם קיימת אפשרות לשים סיר על רשת למשל (או משהו אחר שמחזיק סיר), ולשים בנזיניה מתחת לרשת (MSR למשל)?
תודה מראש !
אמיר.
מסיבות טכניות וכלכליות ,תצא סידרה 02 מאלומיניום בלבד ללא פלדה, עקב החיסכון הנמוך בשילוב בסדרת ייצור קטנה,וללא תוספת מחיר.לחברים באתר ניתנת האפשרות הנסיונית לקבל את הערכה מפורקת במחיר 1000 שקל ,במטרה ללמוד את הקושי שבהרכבה עצמית.מי שיתקשה בביצוע ההרכבה יוכל לקבל הדרכה טלפונית או סיוע בבית המלאכה שלנו ללא תשלום נוסף. בעמדת הגזיה ניתן להכניס כל מתקן בישול ללא מגבלות - כולל גזית בנזין. הנחת רשת דורשת התאמת נקודות השענה על המסגרת ההיקפית או על רצפת העמדה.
יש אפשרות לראות איזה תמונה של הרעיון הסופי לאחר התקנה .
איך זה יכון להיות מותקן או איך זה צריך להיות מותקן .
על סופה
על הילקס ארגז סגור
על פאגרו
על טנדר איסוזו
או שאני מפספס מה שהוא .
המערכת לא בדיוק מסתדרת לי בדמיון .
איציק
המערכת מיועדת להובלה ברכב במצב סגור ובנפח קטן יחסית עד להגעה לשטח. בשטח היא מורדת מהרכב ונפרסת לכל הצדדים לצורך שימוש כפינת בישול, כיור שטיפה, שני ''לוחות שיש'',מסתור רוח, מדף תבלינים, מחסן כלי בישול, ומחסן כלי אוכל.אשמח להבהיר גם בשיחה טלפונית 0544354505.
חברה , הייתי אצל חיים ,
הבן אדם פשוט ליגה בפני עצמה ,
פדנטיות אין קץ ,
נכונות לעזור ברמה לא כלכלית ,
בקיצור "מאנטש" (בן אדם בעברית
מאיר - וואלה הגזמת ,אבל תודה על הפירגון.האמת היא שקצת חסר אצלנו קצת טוב-לב סתם בשביל הכייף אפילו שלא תמיד זה מגיע.
סביר ששכחתם ,אבל אנחנו המשכנו בתכנון ובתיקונים קטנים של המטבח שברבים מהם כלל לא תבחינו.בינתיים הוספנו רגליים ארוכות מתכווננות ומערכת מאחור שנועדה לאסוף אותם במצב ארוז. עקב זאת נוצר מדף אחורי נוסף שנושא גם את שקית הזבל באופן מסודר.ככל שהמוצר יותר מושלם ,כל שינוי הכי קטן יוצר צורך בהמון שעות תיכנון ליישומו.אמנם המוצר באופן טבעי מתייקר עם התוספות ,אך נראה לי שאנו נמצאים על סף של מערכת ממש שלמה ומפתיעה בביצועים שלה. אני מקווה שבשבוע הבא תצא לייצור סידרה 02 כפי שהבטחתי לפני חודשיים בערך.
כנראה שההחלטה הסופית מתגבשת לכיוון שלושה דגמים זהים אך מחומרים שונים. אלומיניום, פח מגולוון צבוע ונירוסטה כמוצר דגל. מה דעתכם על החשיבה הזו??
חיים, תפרט קצת על ההבדלים בין התכונות של כל אחד מהדגמים להדיוטות כמוני שלא ממש מכירים לעומק את ההבדלים בין החומרים
גלעד
בלי משקלים לכל דגם ואולי נתונים נוספים על יתרון הנירוסטה על אלומיניום לשימוש המדובר קשה לי לחוות דעהציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
המבחן של החומרים נעשה במספר משתנים שהם מחיר, משקל ,אורך חיים, והופעה.לכן לכל חומר תכונות שונות לפי הפירוט הבא.פח מגולוון ואולי גם צבוע -מחיר זול ,משקל סביר 16 ק''ג ,אורך חיים קצר - 10 שנים ,הופעה סבירה. אלומיניום -מחיר יקר ,משקל קל 11 ק''ג ,אורך חיים קצר -10 שנים ,הופעה מושלמת. נירוסטה -מחיר יקר מאוד ,משקל סביר 16 ק''ג ,אורך חיים ארוך -20 שנה , הופעה מהממת. מקווה שעניתי באוביקטיביות.
פרקטית מי שרוצה נירוסטה שיקנה שניים מאלומיניום כך יהיו לו 20 שנה שנראה מצוין
שיווקית לאנשים שהפוזה עושה להם את זה ומוכנים בשביל הפוזה להרים עוד 5 ק"ג ולשלם פי שניים שיבושם להם.....
חיים את דעתי שמעת - אלומיניום נראה טוב והמשקל נכון. עוד 5 ק"ג נראים לי בהחלט בעייתיים. לא הייתי משלם שקל נוסף בשביל הנירוסטה הכבדה יותר.
הבעיה תמיד ,לפחות אצלי - שההיגיון הטכנולוגי שלנו עובד אחרת מההגיון המסחרי של הרוכש.אם הקונה צריך להחליט בין אלומיניום באלף שקל או פח מגולוון הצבוע באופן מדהים על-ידי מעצב -בחצי מחיר -אין כח בעולם שהאיש יתחשב בחמישה ק''ג נוספים של משקל עצמי.כשחברת חשמל רוכשת מוצר כזה ,למחיר יש פחות משמעות ,המשקל לא מעניין אף אחד שאחראי לרכישה ולעולם לא ישתמש במוצר, והמשתמש בכלל לא יודע שיש מספר אלטרנטיבות של איכות/משקל/קיים - והם ייקנו נירוסטה באלפיים שקל.על המדף יונחו 3 אפשרויות ואני ממש בטוח שנופתע מהעדפות הלקוח.דרך אגב -אתמול תיכננו לשונית נדרשת חדשה במידות 15/20 מ''מ,ועשיתי חשבון כמה יעלה התכנון שלה,והגעתי למחיר של אלף דולר תיכנון בלבד. האמת שנבהלתי.ככל שהמוצר גמור יותר - הכנסת פריטון קטנטן הופכת לבעית ענק יקרה להחריד.נוצר צורך לרדוף אחרי כל מ''מ פנוי בכדי למצוא מקום וחומר לפתרון.אני מקווה שמישהו מבין למה אני מתכוון.
לא תאמינו - סדרה 02 ירדה לייצור.מי שרוצה לבטל את הזמנתו שיעשה זאת עכשו בה''פ. וגם מי שרוצה להזמין מוזמן לעשות את זה כאן.המחיר לא משתנה עד סוף החודש עקב ההתחיבויות שלנו ,אך מיולי המחיר האמיתי יהיה שונה וטרם ידוע כרגע ועליו תפורסם הודעה נפרדת.
שאלה לגבי נוחיות ההפעלה של הערכה.אני מתמודד עכשו עם בעית המשקל העצמי של הסט שכולל בתוכו גם את הכלים לבישול ואכילה.מתוך הנחה שמדובר בערכה שתשמש לפחות שני אנשים - מהו המשקל המכסימלי שהיא יכולה להיות ובהנחה ששניהם יפרקו אותה מהרכב, יציבו אותה בעמדה ויעמיסו אותה חזרה.הכוונה היא לטיפול בנוחיות ולא לצורך הרמת משקולות.תשובותיכם יקבעו את גורלה של הערכה הזולה מפח מגולוון וצבוע.
אחרי כל השיכלולים והתוספות אנו מגיעים לקצה אפשרויות התיכנון,המשקל העצמי והמחירים.התוצאות לפניכם לשיפוט. [ללא מ.ע.מ].מטבח מאלומיניום ישקול 18 ק''ג ומחירו לצרכן -.1872 שקל.מטבח מפח מגולוון וצבוע - כנראה יפה במיוחד -ישקול 28 ק''ג ויעלה -.1516 שקל. מטבח מנירוסטה ישקול 23 ק''ג ויעלה לא פחות מ- -.3078 שקל - וזה נשמע המון ,אבל זה מה שהמחשב פולט.ייצור בכמויות גדולות יצטרך להתבצע בארץ אחרת וזה נבדק עכשו.המחירים כאן נשארים עד סוף החודש לפי הנתון מ-08.05.07 המובטח -.1265 שקלים ללא מ.ע.מ