חוזר: תמונות ראשוניות וראשונות מהחרגול 8x8
אין ספק , עבודה מדהימה , כל ביקור שלי אני נדהם מחדש - כשרון מבוזבז :mrgreen:
אבל הרעש...אח הרעש... זה יותר טוב מכל תמונה..... 500 (ספרתי אותם אחד אחד) סוסים זועקים זה משהו שאי אפשר לתאר...
ברוך - אם תהיה בסופ"ש הזה ,אני בא עם רשמקול (עברית שפה יפה לא ?)...
צר לי ידידי הצעיר, אבל השבוע, לאחר התראות חוזרות ונשנות, קיבלתי מאשתי אולטימאטום = או סופ"ש ארוך לפי בחירתה, או לבנות חבלה מפוזרות יפה יפה בכל פינות הסדנא, פתילים והפעלה מרחוק.
נכנעתי.
לכן, לא תוכל להקליט השבוע, אלא אם תבוא קודם.
נו, אז לאן אתה שולח אותה לסוף שבוע ארוך? לאילת? לפראג? תן לה שבוע בהוואי. כולל הטיסות, זה מספיק זמן בשבילך גם לצבוע את החרגול. :twisted:
היא לוקחת אותי איתה במזוודה, :twisted: נבזה :evil: שכמוך :twisted:
אל דאגה, ימי חופש כאלה, תמיד יוצרים את הרעיון המטורף הבא,
ואני מניח שהפעם הזאת לא תהיה יוצאת דופן.
היא יודעת שהסופה"שים האלה הם המקור לכל צרותיה? ספר לה על זה ואולי גם תתחמק מזה :D
חובה עלייך לתת לי כתובת למה אני חייב לבוא לבקר אצלך אני לא יודע אם זה רכב או מכונה מדהים! אתה עשיתה את כל ההידראוליקה והחשמל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי באגי מפלצת
אתה עשיתה את כל ההידראוליקה והחשמל?
את כל ההידראוליקה אני עושה לבד - יש לי כבר הרבה נסיון בזה.
פה מדובר על משאבה הידראולית מקצועית מאד חזקה(ולא משאבות ההגה מכלי רכב אחרים, כמקובל אצל הג'יפאים), המפעילה שני צרכנים - הגה קדמי ע"י תיבת מתוגברת, והגה אחורי ע"י סלקטור עם שליטה על מהירות הסיבוב.
בחשמל אני לא מבין ולא אוהב את התחום הזה. מי שעושה את כל החשמל ברכב הוא רפי כהן("רפאל" בפורום), ואני חייב, בעצם רוצה, לומר שהוא עושה עבודה פנטסטית וסופר מקצועית, פשוט תענוג לעיניים.
כל חיבור, כל הלחמה, כל סלילת חוט/כבל, כל שרוול ונעל כבל, הכל כמו בספרים, ויותר מכך ועל כך אני מודה לו מאד.
פשוט צריך לראות כדי להבין ולהאמין.
קרמיט , אבל למה כל החוטים מפוזרים כמו שנראה בתמונות וכמו שראיתי בשבוע שעבר כשביקרתי אצלך? אני מניח ומאמין שלא תשאיר את זה ככה , אבל מה התוכנית ? כרגע הכל מוצמד לשלדה עם אזיקונים וזה לא נראה הכי בטיחותי/יציב/אמין
נחש למי לא מראים חצי עבודה :?:
[
[
[
[
[
נכון מאד :!: :mrgreen: :!:
הסנדק
דווקא בסוף השבוע של ברוך עם אשתו היית יכול להקליט דברים אחרים ...................
למשל איך הוא נוחר.............. :mrgreen:
ברוך ערב טוב
תודה רבה על הפירגון.
GODSFATHER כמו שברוך כתב לך, חכה, חכה. גם צריך להיות מחבר ראשי של כל החיווט במעבר דרך הקיר אש האחורי, וכו' וכו'. יש עוד הרבה עבודה.
רפי
עבודה מדהימה ! כל פעם שאני נכנס לפה אני נדהם מחדש .... אז מה ברוך? הפרוייקט הבטא יהיה אוטובוס לשטח בבניה עצמית ;-) ;-)
תגידו מזל טוב - היום אחה"צ בשעה טובה, נתן החרגול את נסיעת הבכורה שלו. אמנם רק עם דרייבשפט אחורי(זה מה שהספקנו לייצר בינתיים), אבל איזו נסיעת בכורה, חבל"ז!!
הרכב טס, מסתובב יפה רק עם ההגה הקדמי או רק עם האחורי, ואם מפעילים את השניים, הוא מסתובב ברדיוס קטנטן, ועוד על אספלט!!
בסיבובים הוא עושה רושם יציב מאד עם זוית גלגול אפסית, מה שמבטיח התנהגות טובה גם בנסיעה מהירה בשבילים - נחיה ונראה.
החששות של רבים וטובים לגבי ההגה, התבדו לגמרי, ואני יודע שאם כך הוא מתנהג על אספלט, הרי שעל חול וטרשים ההיגוי יהיה פשוט מושלם.
המנוע אדיר והרעש שלו מטמטם. צריך לשמוע כדי להבין.
החודש תתפרסם כתבה ב"הגה" על הרכב במצבו הבלתי מושלם והערום, ולפי ההתקדמות הנ"ל, נראה שהכתבה על נסיעה בתנאי שטח שונים, תהיה קרובה מהצפוי.
מחכה לאיחולים שלכם....8)
נ.ב.
תמונות בסופ"ש הקרוב.
:-? :-| גם אני רוצההההההה
הצפרגול הזה נשמע ונראה (בסרטונים והתמונות) כאחד הדברים המדהימים שנבנו בארצנו.
מזל טוב ברוך!
איך יכולת???? לא קראת לי? הייתי מגיע...ועוד הייתי באיזור...באסה :-(
ללא ספק מדובר כאן בעודף מוטבציה מהזן הנדיר שאיש לא מכיר.
מה שמענין באמת מה יצא מהדבר הזה שמושקע ברמות לא מובנות. מקווה שרק טוב .(תמיד אפשר לחתוך ולחבר.ואז גם היו לך 2)
בהצלחה רבה . :shock: :shock: :shock:
צהריים טובים לכולם
אתמול בלילה התיישבתי על כסא תקני בתקן "כתר" שהיה מחובר לכרכרה בלתי מזוהה, סובבתי את המפ"ז ולחצתי על כפתור המתנע. באותו רגע התעוררו לחיים יותר מ-500 סוסים צוהלים בהרמוניה מושלמת. לחיצה קטנה על דוושת הגז והסוסים צהלו בשאגה רמה (טוב נו, עוד אים קיר אש), הכרכרה נוסעת ואפילו קדימה (כמו שתוכנן), אחזתי ביידי את המושכות (תקן מזדה משופר) והובלתי את הכרכרה ישר, בהגעי לסיבוב הראשון (יש גם כאלו בכביש) סובבתי את המושכות שמאלה והפלא ופלא הכרכרה גם מסתובבת, ואפילו ברדיוס סיבוב סביר.
לאחר שחפרתי שוב ושוב, וניסיתי שוב ושוב נוכחתי לדעת כי המוח שהגע את הכלי המדהים הזה מצליח, בינתיים, לממש את הפנטזיות הפרועות ביותר שנתקלתי בהן עד היום. הכלי גם נוסע קדימה וגם מסתובב בסיבובים.
אלו הם רשמיי מנסיעתי הראשונה בחרגול - פרי רתכתו של ברוך טולדנו.
ברוך - החיוך עדיין מרוח אצלי לכל האורך מהאוזן הימנית לשמאלית.
רפי
סחתיין.
אם הצלחתי להעלות חיוך כזה רחב על פניך, ועוד להשאיר אותו כל הלילה בתוקף - דייני :wink: