צורפת - פרטים בשרשור.
Printable View
צורפת - פרטים בשרשור.
מה קורה עם זה? האם 20 למרץ עדיין רלבנטי? אני משנה והופך סידור עבודה של חמישה אנשים לכבוד זה.
כן, רלוונטי.
מבקש לדעת עם 20-03-04 התאריך סגור למיפגש כמו שכבר כתבתי ארגז יין אדום
לבשר עליי תנו תשובה
עירא - עליך להחליט סופית האם התאריך שקבענו 20 לחודש הוא סופי. נא חזור לפורום בהקדם.
ה-20 הוא תאריך סופי (ובמקרה הכי גרוע אני אתפוס טרמפ עם מישהו :lol: ) אבל אני מאמין שעד אז הג'יפ יהיה במצב נסיעה (אני נזהר מלומר שאני אסיים אותו כי זה כנראה לא יקרה בשנתיים הקרובות אבל היי מי סופר...
תכנית הכינוס ולוגיסטיקה. שעה 1000 התיצבות במושב. 2. שעה 1100 ניפוץ בקבוק שמפניה ע'י אשת בעל השמחה{הבקבוק עלי}. 3. שעה 1130 שיירת הרוכבים נעה לתל-צפית {ניווט עלי } 4. שעה 1300 חניה לשתית יין ונישנושים והכרת הכלים של הפורום {על מחצלת שתפרס בשדה -כל משתתף ישים את מנחתו כולל ארגז היין שכבר נתרם} 5.דרושים מתנדבים לכוסות הפלסטיק ולצלחות פלסטיק. 100 יחי'. לא מתוכנן למנגל, או ארוחה מסודרת זולתי אם מישהו מוכן לארגן אותה כנגד תשלום ההוצאות במלואן. עכשו לרעיונות ולהסכמות ,כי אין הרבה זמן. הרעיון המרכזי מבוסס על ההכרות האישית במפגש.
שתי בעיות קטנות עם ההיערכות הלוגיסטית,
א. מי יארגן את (ואני מצטט) "אשת בעל השימחה" :lol:
ב. זמן הנסיעה מפה לתל צפית (גם כאשר נכנסים לשטח מוקדם, פחות מהרשום אבל כשאני חושב על זה לשיירה אולי זה ייקח הרבה זמן.
עירא
עירא, אתה פנוי?
רק תגיד...
אביגדור
אביגדור, שוקל הסבה מקצועית? שדכנות זה עסק משתלם? :lol:
לא ידעתי שגם אתה מתעניין???
שדכנות היא מצווה, ומטרתי אינה רווח כלכלי!!
בכל מקרה, אם יש מועמדים, אני יכול לנסות ולספק את החצי השני, אבל זה כבר לא לפורום הנוכחי.
אביגדור
לא ידעת שעירא, כמו עוד כמה אנשים כאן נשוי לג'יפ שלו. :lol:
עומר,
לא, כנראה שלא הבנתי זאת מלחתחילה...
אביגדור (אשר מצד אחד נשוי באושר ומצד שני בעל דעות קיצוניות על מוסד הנישואין)
כמעט והיום הייתה דחייה של בערך שנה במועד ההשקה המתוכנן אחרי שהג'יפ כמעט ועלה בלהבות.
לקיצורו של עיניין, יש לי ברז חשמל ראשי (כמו ה24 הצהלי) וחיברתי אותו לפלוס.
צינורית לחץ שמן עשוייה פלדה שזורה ומחוברת למינוס.
קצר.
צינורית לחץ שמן נקרעת.
שמן משפריץ לכל הכיוונים ומתחיל לבעור.
המטף יירד מהג'יפ בפירוק שלו.
עירא צריך לכבות את השמן בעזרת היידים כי "פו" לא עושה את העבודה.
אבל בסוף לא נגרם נזק פרט לשמן שליכלך אותי ואת הג'יפ.
עירא
ד.א.
אהי אהיה פנוי בתקווה אחרי השבת הקרובה... :wink:
עירא, גם אחרי השבת לא תהיה פנוי וגם לא אחרי זו שאחריה וכו. אחרי שתמכור את הג'יפ או אחרי אירוע מצער כגון דה.... אוליי...
ובנושא בו שנו רבותיי : עירא עשה פו לג'יפ מי יעשה פו לעירא???
:cry:
חבר'ה , לא ראיתי מתנדבים לבקשות שבשרשור. נא להזדרז כדי שגם ננשנש משהו בארוע הזה.
חיים מה זה, יומהולדת של כיתה ג'? מה זאת אומרת בלי מנגל? בלי בשר? אז מה כן? במבה?
מה הבעיה עם מנגל? זה הנישנוש האולטימטיבי.
שכל אחד יביא בשר שהוא אוהב, מי שיש לו מנגל שיביא גם, שקי פחמים גם לא סיפור, אז איפה הבעיה בעצם?
אלכוהול וכו' - שכל אחד יביא משהו: בירות, יין, וגם חריפים יותר.
כל מה שצריך זה רק שמזג האויר יאיר פנים.
דרור , אין לי בעיה עם מנגל או עם סושי ,אבל שמישהו יזיז את התחת שלו ויתנדב. עוד אין מי שיביא כוסות וצלחות פלסטיק ,ואתה רוצה מנגל.........
חיים, אנחנו מאוד מתורגלים בעניינים האלה, בטיולים, במפגשים בבור, וכו' , השיטה פשוטה:
בלי שמישהו לוקח על עצמו ארגון אוכל, או לוקח אחריות, פשוט, כל אחד,בצורה אקראית, מביא מנגל, בשר, ניגובים, או משהו אחר שבא לו, ובמקום האירוע כבר הכול מתערבב ביחד, ולכולם יש הכול מהכול. זה עובד.
בקיצור חיים, אל תילחץ. יהיה מספיק אוכל בשביל שכולם, כולל ילדים, כלבים וחתולים, ייחנקו מרוב בשר, ובסוף גם יישאר בשביל לקחת הביתה. ככה זה תמיד.