קיד - לי אין שום נטיה לסוג כזה של תחרויות, אבל אם רוצים אותי בתור שופט, אכנע לדין התנועה.
לעומת זאת לראות תצוגה של המפלצת של ברוך או לשמוע כמה סיפורי מסע של השימשוני, נשמע הרבה יותר טוב.
בכול מקרה נראה כאילו ההצעה נפלה על אוזנים ערלות...
Printable View
קיד - לי אין שום נטיה לסוג כזה של תחרויות, אבל אם רוצים אותי בתור שופט, אכנע לדין התנועה.
לעומת זאת לראות תצוגה של המפלצת של ברוך או לשמוע כמה סיפורי מסע של השימשוני, נשמע הרבה יותר טוב.
בכול מקרה נראה כאילו ההצעה נפלה על אוזנים ערלות...
דרור , החלק החשוב של הערב כבר סגור ,
הרבה אלכוהול, בחינת התגברות באופנים שונים,
גיא שותה ספרייט קר אש ,
החלק המישני הוא שהפך לעיקרי זה שהחניון במצב כפי שתארת אינו ראוי לכמות אנשים כזו מרובה וחייבים בדחיפות למצוא מקום אחר
שלום,
מפגש ביום שישי,בהחלט מהווה בעיה למי שמטייל מיום חמישי עד שבת.מפגש גיפולוג הוא המוני,הרבה חברים וצריך להגיע אליו עם מלאי כיבודים מתאים ומספיק בירות קרות במקרר (גם מספיק פחמים כדי שלאייל שתמיד מגיע מאוחר יהיה מנגל דולק לשים עליו את הבשר שלו).מקרר שירוקן ביום שישי יהיה קשה למלא אותו לקראת שבת (במידה של מפגש ביום חמישי,ניתן לבצע "מלא מחדש" במצפה).
למרות הרצון העז להתחשב במטיילי ה"לייט" המתקשים לבלות שני לילות רצופים בשטח,יש להבין שחלק לא קטן מהמטיילים ה"כבדים" תרתי משמע יצאו לשטח כבר ביום ה' והמהדרין ביום ד'.זהו זמן חופש מלימודים ועבודה והיזדמנות מצויינת לטיול ארוך.כמו כן איזור מצפה לסוג הטיולים המדרימים מהווה בדרך כלל את היום הראשון של הטיול ולא את מרכזו.
אני מתקשה להבין למה להתעקש על יום שישי כשיש סוף שבוע ארוך ומצויין,כמו כן ישנה התחשבות רבה מבחינת בחירת המיקום,באלו שבאים רק למפגש,או ישר למפגש ולעומת זאת פחות הבנה לצרכים של שאר המטיילים ולהגיון של ניצול סוף שבוע ארוך של חג.
בכל מקרה זוהי המלצתי,אני מניח שחברי ואני המתכננים לצאת כבר ביום ד' בערב או ה' בבוקר,נתקשה להגיע ביום שישי כשסיום הטיול שלנו בשבת הוא טבילה בים.
והכי חשוב,מפגש ביום שישי בערב זה "חילול שבת".
דרור הראל
שמעו, אין כאן משהו עקרוני בתאריך, חמישי טוב באותה מידה מבחינתי (אני חושב הפוך מדרור - לגמור בלילה הראשון את הבשר הטוב והבירות הקרות ואז להגיע למפגש רעב :twisted: ).
אפשר לעשות כאן סקרון קטן - מי שזה באמת מהותי עבורו, חמישי או שישי, שיגיד, ונראה מה מתאים לרוב האנשים.
דוקא אזני כן קשובות.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני אורבך
לא חשבתי לבוא למפגש עם החרגול, אבל אם יהיה מי שידאג להובלתו לשם והחזרתו, נראה לי שאפשר יהיה לארגן הדגמה, הסבר טכני וכו', ואפילו איזשהו "מופע אימים של ברוך וששת המגפיים"....:-D
אין לי התנגדות להיות חלק מתכנית כזאת, בשילוב עם אטרקציות אחרות או בלעדיהן.
הכדור מצוי עתה בידי המארגנים, ככל שיש לאירוע הזה אירגון כלשהו, למעט פרסום מודעה בפורום.
[לא חשבתי לבוא למפגש עם החרגול, אבל אם יהיה מי שידאג להובלתו לשם והחזרתו, נראה לי שאפשר יהיה לארגן הדגמה, הסבר טכני וכו', ואפילו איזשהו "מופע אימים של ברוך וששת המגפיים"....:-D
למה מופע אימים?? אתה מופיע בעירום????אזי אתה צריך 7 מגפיים:lol: :lol:
לגבי הסקר אני בהחלט מתכוונן ליום ה.
לגבי השאלה של ברוך(מוביל) שווה לשים שאלה דביקה ,קופצת בעניין
אנחנו בעד ערב חמישי.
חמישי בערב!
חמישי יותר מתאים.
חמישי בערב, גם לדעתי. 8-)
אני דווקא הייתי יותר מעדיף את יום שבת . :lol:
חהה לא סתם את אבל אני יותר מעדיף את יום שישי ובהרבה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
אני תומך בברוך
אני חייב לראות את המפלצת הזאת פועלת....
אמא, אבא, דוד ברוך יכול לבוא לשחק איתנו??
אני לא יכול להגיע (מרותק למיטה עד אמצע אוקטובר)
ואני דורש המון המון המון ת-מ-ו-נ-ו-ת!
תמונות מהמפגש!
תמונות מהטיולים!
ועוד תמנות!!!
תודה! ותהנו!
איפה החניון יוצא בתא השטח המדובר ?
ממש איפה שכתוב מחצבת גבס...
כ- ק"מ צפ' מע' על הכביש מהמפגש עם הסימון האדום.
יש סוג של התעלמות ממה שדרור העלה?
במחשבה שנייה הוא צודק, רוב האנשים יאלצו לישון באלכסון לא קטן, השטח שיש שם להקמת מאהל מפולס~ קטן יחסית,רוב השטח הוא מדרון.
מה שמחזיר שוב את אפשרות גוונים, ומה עם חניון ברק?
מכיוון שאני רק הצעתי אפשרויות ולא זה שמחליט אני לא יידבר בשם המארגנים. בכל אופן, לאחר ההודעה הנ"ל ירדתי שוב להתרשמות נוספת מהחניון.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן
נכון שחלק גדול מאד מהחניון הוא בשיפוע, אבל עדיין, ביחס לכל שאר החניונים במכתש יש הרבה יותר שטח טוב (לא משופע) לעומת האחראים. החלק הרחוק מהכביש במחצבה שטוח לחלוטין והוא גדול מאד. כמו-כן, כל החלק שמעל המחצבה (לכיוון שביל ההגעה) שטוח לגמרי. אם כי "מרופד" בחצץ גס יחסית... (לא משהוא שמזרון טוב לא פותר...). גם בחלקים המשופעים יש לא מעט מקומות שבהם השיפוע סביר ביותר.
לגבי הגוונים- אני ממש לא ממליץ. אמנם שטח החניון גדול, אבל בפועל, המקומות הטובים הם ספורים והרבה רכבים שיגיעו פשוט יגרמו לחסימות בתוך החניון.
לגבי הברק- לא ממש זוכר את הגודל, אבל לדעתי הוא קטן משמעותית.
יש גם את האופצייה של נקרות מערב, אבל ב"סימולצייה" שעשיתי, ייכנסו שם 50 רכבים בלחץ ובקושי!
אמנם לא הייתי במפגש הקודם, אבל ממה שהבנתי, צריך להתכונן לאופצייה של כמות גדולה מאד של כלים. חניון הגבס הוא אחד היחידים באיזור (אם לא היחיד) מיכול להכיל כמות גדולה כזאת של אנשים ורכבים.
מה שנכון (וזה תקף לכל חניון) זה שמי שיגיע קודם ייזכה למקום מוצלח יותר. ככה זה. אבל בגדול, יש הרבה מקום שטוח וטוב גם לכל מיני מאחרים למיניהם...
יונתן
אני סומך על יונתן במיוחד אם הוא בדק שוב. לפני המפגשים הקודמים עשיתי סיורים וזה מעניין מאד להסתכל על השטח בצורה אחרת, ולראות שהרבה חניונים מסודרים ושטוחים שנראים גדולים בעצם מתמלאים לגמרי מ20 ג'יפים.
לגבי תאריך החניון - אחרי דיון וסיכום של מה שנכתב כאן והודעות פרטיות וטלפונים... היה הכי טוב לקיים חניון ביום חמישי וגם ביום שישי... :D
אבל צריך לחתוך, אז נשאיר את התאריך המקורי, יום שישי 28 לספטמבר. אין מניעה לקבוע שגם ביום חמישי, אפילו באותו מקום או במקום אחר - מי שלא הבין את רוח הדברים, לא מתוכננים שום דוכנים במות וליצנים. המפגש התחיל בסך הכל כהזדמנות לפגוש קבוצה גדולה יותר של מטיילים ללילה אחד, אם זה להפגש עם חברים וותיקים (יש אנשים שאני פוגש פעם בשנה בערב הזה) ואם זה לפגוש ולהכיר את פרצופים חדשים, כאלו שהצטרפו לפורום בשנה האחרונה. לתת לילדים לפגוש חברים, להשתולל עד שהם נופלים לתוך האוהלים, ואחרי זה לשבת לתוך הלילה על בירה ובשר טוב מסביב למדורה.
יש גישה בסופו של דבר לפרייבטים או לא?
חניון הגבס נגיש לכל רכב!ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard