מסכים לכל מילה על שופטי התעבורה. בשום מקרה, אל תגיעו למשפט תעבורה ללא עורך-דין. גם ככה בבתי המשפט לתעבורה אין צדק ברוב המקרים, בוודאי לובוודאי לנאשם ללא השכלה משפטית שמנסה לייצג את עצמו.
Printable View
מסכים לכל מילה על שופטי התעבורה. בשום מקרה, אל תגיעו למשפט תעבורה ללא עורך-דין. גם ככה בבתי המשפט לתעבורה אין צדק ברוב המקרים, בוודאי לובוודאי לנאשם ללא השכלה משפטית שמנסה לייצג את עצמו.
חביבי, צפה להפתעות, אלה אם כן הגרוטאת תע"ר שלך תתרומם מפיצוץ מבוקר באיזור המיכל דלק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל
המוטציה חוזרת, ובקרוב, מאד קרוב. תתחיל לאסוף כסף לאירוע השקה.
עומר, קיבלתי הרגע טלפון משרת החינוך לימור לבנת. היא מוסרת שאם הגרוטאה מוכנה עד יום העצמאות, אתה תזכה להדליק משואה. היא נשמעה מה זה מתרגשת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
בתנאי שבהתנעה הראשונה השבוע אני לא אצית את השיחים מאחורי האוטו.
חביבי, שנתיים צחקתם ואני התייסרתי, עוד מעט מגיע הזמן להאכיל אותכם מרורים. :twisted:
נמרוד, גם אני דברתי עם לימי.
אתה לא הבנת נכון.
היא אמרה שאם המוטציה לא מוכנה עד יום העצמאות, מדליקים אותה כמשואה...
ברוך, התכוונת לשאול אם יש עורך דין טוב שלא יודע שהוא טוב והוא מספיק פרייאר ע"מ לייצג אותך בזול.ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
אם כך, אתה יותר אדיוט ממה שחשבתי.
יוני5
:P מצאתי אחד כבר
נראה מה יהיה
אני מקווה שהוא מגיע איתך לבית המשפט כבר ביום רביעי הקרוב. 99% שהתיק כולו יגמר באותה הזדמנות.
תחליף כבר את הערות הסרק בחתימה שלך ,הן משעממות :P
עומר -
במקום לזרוק כאן שמועות ללא בסיס - אתה מוכן לפרסם את התמונות של השבוע??? 8)
וחוץ מזה - מתי נותנים כבר סטראטר (Strater) :?: :?: :?: (הבטחתי נכון? :wink: )
אתה יודע שבשישי.
אז זהו, שגם לי יש מה להגיד בנושא. דבר ראשון - העובדה ששוטרים עושים עבודה קשה ומסריחה, עדיין לא מחייבת אותם להיות מסריחים בעצמם. אפשר לעשות עבודה, ואפשר לעשות עבודה. לפחות, קצת יחס לאזרח, היה משפר בהרבה את ההתרשמות שלו מהמשטרה! לדוגמה: עצרו אותי היום על פלאפון (כן, יודע, לא יפה, אבל מה לעשות :oops: ). בנוסף, לא היו עליי מסמכים של האוטו (הכל בתוקף, כמובן, רק נשאר בבית בכיס של מכנס אחר). הם בקלות יכלו "לתקוע" לי כנס גם על זה, ועוד הזמנה לתחנה בשביל הוכחות, ולעקב אותי בשביל לבדוק, ועוד שד יודע מה! אבל הם היו נחמדים, דיברו יפה, תוך 2 דקות בדקו במסוף שרכב אכן שלי, נתנו לי כנס אחד, אמרו "סע בזהירות" והסתלקו! זה ניקרה יחס עם הפנים לאזרח, ואין לי טענות - אני משלם על מה שעשיתי. הכל פייר!
מיקרה אחר, לפני שנתיים: לא רק שעצרו אותי עם האופנוע על משהו שלא עשיתי, גם חיפשו במשך כמה דקות איך "לזמבר" אותי יותר (מספר מכוסה, לא תקני וכ"ד). וכל זה תוך התעלמות מוחלטת מטענות שלי שבכלל לא בצעתי את האווירה ה"מקורית" (וכאן אכן היה מיקרה של "מכסה" דוחות על סעיף מסויים, הם אפילו לא הסתירו את זה, אפילו היה להם טימטום לכתוב את זה בדו"ח!!! :shock: ).
ואפרופו ע"ד: הרבה התלבטתי אז, האם לקחת או לא, וגם כולם אמרו לי "אל תעיז ללכת ללא ע"ד", בסוף נישברתי, ועד היום אני מצטער: מדובר בע"ד תחבורה ידוע, שפשוט לקח לי כסף, ועשה עסקת טעיון הכי עלובה שאפשר, למרות בקשתי המפורשת שלא יעיז לעשות דווקא עסקה הזאת, השקופה ביותר והקלה ביותר!!!!!!! ועוד, מרוב חוצפתו, ניסה לטעון שעשה עיסקה טובה! אחרי שיכנועים רבים הצלחתי לפתוח תיק מחדש, ולבד השגתי עסקה יותר טובה פי כמה, ואני מאמין שללא הוא, הייתה עוד יותר טובה! לא בטוח, שמיקרה שלי מעיד על משהו, על כלל מסויים, אבל רק לידע הכללי!
הרושם שקיבלתי מהע"ד הזה: אם אתה לא "קריש", אתה לא מעניין אותו, אתה סתם מקור לפרנסה קלה ללא מאמץ! ראיתי אותו "מלקק" ל"קרישים" - לקוחות הקבועים שלו, שיש להם כל הזמן תיקים והוא יודע שהם מקור הפרנסה הקבוע שלו! ככה זה. אז, תיזהרו, ובהצלחה!
תודה רבה על האזהרות וכו'
המשפט נדחה ליום חמישי בבוקר מכיוון והעורך דין לא יכל להגיע
כרגע התביעה נגדי מבקשת שלילה בפועל שלילה על תנאי וקנס כספי
נקווה לטוב
תן דיווח בהמשך
אלדד....דוגמה קלאסית
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...mp;item=382022
ארז, תשתוק, לך אין בכלל טסט, או הוכחה שהאוטו שלך קיים פיזית.
בקצב הזה אני עוד אסע בצורה חוקית על הכביש לפנייך.