שלום חיים,
מזמין בבקשה שולחן+4 כסאות,
תודה מראש,
גיא
Printable View
שלום חיים,
מזמין בבקשה שולחן+4 כסאות,
תודה מראש,
גיא
הודעה לכל הנרשמים.
לוח השולחן העליון עשוי מאלומיניום מיוחד שיש לנו אותו בכמות מוגבלת ומהם ייעשו השולחנות הראשונים.לאחר גמר המלאי ,פלטות השולחן יהיו מבירצ' ימי 6.5 מ''מ - סוג של דיקט מיוחד רב-שכבתי. הכסאות יהיו מההתחלה בחיפוי בירצ' היות והם יותר נעימים לישיבה לעומת השולחן ,שבאלומיניום יותר נקי וקל לרחיצה.
סדר חלוקת השולחנות עם חיפוי אלומיניום יהיה לפי סדר ההרשמה באתר, וכל מי שהזמין לאחר גמר המלאי יוכל להחליט מחדש באם הוא מעונין בשולחן עם חיפוי בירצ', שיהיה קצת יותר זול ממחיר שולחן אלומיניום.
עם גמר הייצור ינתנו למזמינים שבועיים לאסוף/לקבל את הזמנתם לפי סדר ההרשמה, ולאחר מכן החלוקה תהיה לפי הקודם שמגיע/משלם מקבל ראשון.
באם הייצור לא יענה על התוצאות הוירטואליות והמעשיות שקבענו לנו - כולל אפשרות למתן אחריות מוחלטת - המוצר ייפסל לשיווק,כפי שכבר קרה לנו בעבר.
מי שחושב שהמצוין כאן אינו הוגן במשהו,שיעלה את השגתו לשם דיון בטענתו.
אולי אולי אולי - השבוע יגיעו החלקים של 25 השולחנות הראשונים.
זה אומר שבשבוע הבא יורכב השולחן הראשון וסוף סוף נדע בדיוק איפה טעיתי.............
מענין מה תגידו על המראה שלו. מי שראה כבר את ההדמיה טען שהוא ממש מכוער,למרות שלדעתי הוא יפיפה.אבל איזה אמא אומרת שהבן שלה מכוער????
חיימקה תן הערכת זמן החגים כבר בפתח העונה מתחילה
אולי מחר יגיעו החלקים ,ואז תישאר רק ההרכבה שזו שאלה של ימים בודדים.
חיכיתי חיכיתי, ומי לא בא...
יש חדש חיים?
רז
אעשה הכל שתוכלו להגיע למפגש עם שולחנות חדשים.
אני חייב להודיע במסגרת גילוי נאות שאת התוצאות של הייצור ראינו וירטואלית בלבד ,והכל ייתכן בבדיקה מעשית ,כולל פסילה של המוצר או לחילופין החזרתו על ידי הרוכשים לאחר שיתגלו בו ליקויים מכל סוג שהוא.
עידכון נושא השולחנות.
רק היום אני מושך את החלקים לייצור השולחנות,כרגיל בפיגור הסביר.
הפלטה תהיה מבירצ' ימי בעובי 6.5 מ''מ במידות קרובות לתיכנון המקורי בערך 85/85.
ליום ההשקה אני מתכנן להגיע עם דוגמה סופית של הייצור וכל מי שהזמין יוכל לאשרר את ההזמנה או לבטל אותה בהתאם לבדיקתו האישית. האחריות למוצר תישאר כמו שהובטח.
במהלך השבוע הבא יוכלו המזמינים לקבל את השולחנות בתיאום מוקדם איתי, במפעל או בביתי ברעננה או בתאום מוקדם כפי שיוסכם.שולחן אחד ישלח בדואר לערבה לפי בקשה מיוחדת - ללא תשלום נוסף.
לאחר מכן מחיר השולחנות ישתנה בהתאם לנתוני הייצור האמיתיים כפי שייבדקו במהלך הייצור.
השולחן הראשון הורכב אתמול,ויש לי לגביו דרישות שהוא טרם עמד בהן.
היום נבצע הרכבה נוספת עם התאמות לצורך העמידה בתנאים שלנו. אם זה יעבוד ,מחר יהיו בשטח שני שולחנות לצורך הצגתם.
אם זה לא יעמוד בכל התנאים המקצועיים שלנו,השולחן יעבור תיכנון חדש ,וייצור משלים,כך שהוא לא יהיה מוכן לפני סוף השנה.
ככה הדברים צריכים לעבוד, ואין קיצורי דרך שלא משלמים עליהם בסוף.
עכשו סיימנו בדיקת העמסת נסיון מצולמת של השולחן לאחר שבוצעה בו התאמה סופית לדרישות שלנו.
השולחן הועמס בהגדרה עד להתמוטטות שלו - מה שקרוי במחוזותינו - בדיקת הרס.
על השולחן הועמסו בשלבים חבילות מתכת במשקל 38.5 ק''ג כל אחת.
עד להעמסה של 10 חבילות - 385 ק''ג השולחן החזיק מעמד ,ובחבילה ה-11 הוא התמוטט.
ניתן לבצע חיזוק קל נוסף שיביא את העומס הסופי ל-500 ק''ג וכל זאת בהתחשב בעובדה שהפלטה העליונה היתה חלקית בלבד ,ועם פלטה מלאה העומס יגדל יותר.
אי-לכך אנו מכניסים לייצור את כל השולחנות ומחר יהיו שניים להדגמה בשטח.
לאחר הצגת השולחנות בשטח,אנו נתחיל בייצורם ממחר.
כל מי שמעונין ברכישה מוזמן לתאם הגעה למפעל או לרעננה בטלפון 0544354505.
האספקה תהיה לפי סדר הגעת הטלפונים לתאום.
וכך הוא נראה , למי שפספס את ההופעה אתמול
ועוד קצת
חיים - כמה יעלה השולחן?
מחיר השולחן עד ה-10 לאוקטובר -.300 ש''ח . לאחר מכן -.380 ש''ח.
חיים יש שולחנות מוכנים? אני מגיע מחר
יש תמונה ומידות מקופל ?
יש שולחנות מוכנים מחר. ואפשר לקבל אחד שנשאר אצלי בבית ברעננה הערב בתאום מוקדם.
מידות מקופל אורך 84 ס''מ , רוחב 76 ס''מ עובי 5.5 ס''מ. משקל 6 או 7 ק''ג.
הברגים שעל הפלטה בולטים או שקועים?